Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila, ja uzywam nuka albo canpola butelek,ale nuki lepsze moim zdaniem.
Myszko,ja mam wode w podgrzewaczu naszykowana na noc,jak Jagoda zje wieczorem to do butelki wlewam wrzatek i o 1-2 jest akurat,oczywiscie podgrzewacz wlaczony na odpowiednia temperature. A wtedy to 6 miarek moment sie wsypuje: -
Mila, na wyprzedaż z zary to ja czekałam już od listopada
zawsze robią po świętach. trochę rzeczy w next też poprzecenianych ale bez szału, hm bida z nędzą to samo w reserved, w innych nie sprawdzałam. W zarze zanim pododawałam do koszyka wszystko co chciałam, to mi część rzeczy już sprzedali taki był szał pierwszego dnia
Mila my mamy avent i jak jest nowy smoczek to robi to samo, jak się już trochę zużyje to jest spokój. My zawsze po prostu wylewamy to tryskające mleko, tak długo aż nie tryska i jest spokój. -
Tulipana z z której serii masz tego nuka? i jaki smoczek kauczkowy czy silikonowy?
Brusia czyli tomme tipee tak samo jak lovi się zachowuje? Bo ma duzo dobrych opinii, ale jak jest jak lovi to ja dziękuję.
Moje dziecko nie chce pić nawet soczkow za którymi sie trzesl, kubek doidy też be, zwykłą szklanka be, niekapek nuka be, znaczy raczej się bawi niz pije i wylewa naokoło. Ze słomki tez nie chce pić woli odwracać do góry nogami i wylewać..
No szkoda że się za Zarke nie załapałam, bo zawsze mi się tak tyle rzeczy podobało tylko za drogo mi było eh eh no nic zostanie trochę zlotowek w kieszeni
Nie spałam dzisiaj nic. Na prawdę.. czuję się gorzej niż po imprezie
-
Dzis kończymy 11 mcy teraz juz tylko czekać na roczek
Dzieki dziewczyny za dobre słowa
Mila dostałam w koncu to skierowanie na MRI i terminy były na sierpień czyli troche mniej niz rok, ale to inna cześć ciała to chyba tez inaczej umawiają, ale i tak skierowanie jest zle wypisane i musze isc zeby poprawił.
Na zare tez czekałam, ale chyba te ładniejsze rzeczy poszły przedwczoraj no i szczęście ze te spodnie co kupiłam to zostały wlasnie na 80-86 ostatnie. Getry jedne to na bardzo szczupłe dziecko takie obcisle nogawki na dole, ze przy grubszej nóżce by nie weszły. koszulki po 30zl ale bez szału mozna kupic taniej ładniejszeLexi150, Tusiaa, Mila920, tysiaa93, vayn, dana222, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Aaaa i to jednak raczej jest ząbek, bo posmarowałam dentinoxem to czułam pod palcem cos chropowatego
Tusiaa, Mila920, tysiaa93, vayn, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Moje sie nie zasysaja. tzn jak był nowy tommee tippee to tez sie zasysał ale w srodku jest takie cos i tam tak jakby otworzyłam i jest ok. MIla nie wiem o co chodzi z tym tryskajacym mlekiem. Mi nie tryska . Tzn jak zacisne smoczek i mieszam to tak strzeli to mleko tak ttroszke . Z reguły przykładam tylko palec i mieszam albo korek zakładam i mieszam ale wtedy wylewa sie mleko. Dla mnie smoczki są ok. W sumie nie miałam innych wiec nie wiem jakie inne sa.
Lexi mi zawsze wypływało mleko z nich. Raz dałam Kubie ze smoczka 9+ z lovi i myslałam ze sie zadławi tak szybko wypił. Tak samo z tommee tippee mam jeszcze 6+Kubuś
-
Sto latek dla Florci !
Rośnij zdrowo kochaniutka
Wy tez macie taka chęć byc w ciazy ? normalnie czasem czuje taka silną chęć że szok. Mąż mógłby juz miec tak mówił ale ja nie wiem sama. latka lecą. Jakbym gdzies poszła do pracy to marna kasa i do tego trzeba by było troche czasu odczekac ...No i jeszcze w jednym pokoju średnio. Zanim wykończymy dom to tez minie. Musze tak pokombinowac żeby Kuba mógł jeżdzic przodem zeby nie kupowac drugiego podobnego fpotelika tylko juz przodem montowany dla starszych dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:46
Zosia_wop lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Zosia trzymamy kciuki, ja dokładnie 2 lata temu w sylwestra miałam podobnie tylko z rakiem macicy i zabieg musiałam sobie opłacić sama bo nfz kilka miesięcy. Wyszło ok. Ale stres był.
My butelek nie używamy. Pił z lovi do 3ms potem za nic niechciał i teraz ie wiem jak go odstawię to w ogóle nie wiem czy dawać mm do np 2roku czy krowie i z czego z doidy, z kubka z rurką?
W ogóle jak planuję 2 ciążę to chcę trochę ograniczyć kp, żeby ewentualnie minimalnie karmić w ciąży o ile się nie odstawi.
Coś mnie rozkłada gardło i łeb mnie bola idę dziś do aptek i ciekawe co tym razem mi dadzą, W ciąży brałam tantum verde to przy kp chyba też można?Zosia_wop lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Florciu sto lat :* Zosia wyniki na pewno będą dobre i nie ma innej możliwości!
Moja pije z każdej butli, ale najlepiej chyba pasuje jej canpol, ta butla była pierwsza
D tak tantum verde można, w ciąży bralam
Tusia a ja mam wręcz przeciwnie, myśl o kolejnej ciąży mnie przeraża
Slaba nocka, musialam brać procha na bol glowyZosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosia dużo dużo zdrówka, a przede wszystkim sił bo sobie nawet nie wyobrażam co przeżywasz...
Mogę już po cichu gratulować ząbka?
Dzwonili właśnie z pracy, mam źle wypisane wnioski... I nie mam urlopu tyle co sobie wyliczyłam tylko należy mi się cały urlop za 2017 - wychodzi na to że mam 78 dni urlopu do wzięcia. Padło pytanie czy wracam czy wychowawczy, mówię że wrócvić nie wrócę a że nie wiem czy wychowawczy czy wypowiedzenie.. no aż ją zapowietrzyło w tej słuchawce. Trochę dziwne, że każą mi wybierać cały urlop 2017. Pójdę do pracy nowej i nie będę miała ani 1 dnia bo wszystko już będzie wybraneZosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny