Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A kiedyś chciałam kupić takie próbki w aptekach już nawet rozrobione są ale apteki nie sprowadzają a co najlepsze wiele aptek wogole mleka nie ma. Bebilon saszetki jest w rosmanie. Ale bebiko mała paczka 350 gr to droga nie jest wlasni es najgorsze ze zanim się trafi to z reguły całe paki trzeba kupować.
-
Hej. Dzieki za miłe słowa!
Mały ma zapalenie gardła i krtani. Kompletnie nie wiem skąd to sie mogło wziac czy to wirusowe czy przeziębiony? Moze zejść na nagłośnie wtedy puchnie i dziecko pieje jak kogut. Wtedy do szpitala na pogotowie - taki obrazek nam namalowała. I chyba zdziwiona była ze to od zeszłej nocy a tak brzydko wyglada.
W przychodni panie na ławce dziwiły sie ze ma 11 mcy prawie a nigdy jeszcze nie był chory. Ale itak złamał nasz pakt bo do roku conajmniej miał byc zdrowy -
nick nieaktualnyO ja się nie pochwaliłam co Polucha dostała na święta
Baga wzięłam bo była dobra cena, mojej mamie się bardzo podobała. Już ja miałam brać za prawie 6$ a ktoś na grupie wrzucił i mam za 3,5
Mnie coś kaszel męczy, ale co się dziwić.. przyjechaliśmy do moich rodziców na święta a tam bracia chorzy - okropny kaszel i katar po pięty. Polusia odpukać nic nie złapała, za to mnie w klatce znowu boli. Tak jak ostatnio, no ale wtedy osłuchowo wyszło czysto
Brusia już mleko 3? Ono po roku już jest czy później? Ja mam jeszcze solidny zapas 2.
Ogólnie płakać mi się chce... praktytcznie 2 tyg do roczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 15:07
-
U nas dużo ubrań dostał mały i zabawek nie ma co szaleć bo zaraz roczek o mój losie Vayn u Was to już chwilą jakoś się nie mogę ogarnąć bo maluchy na grupie fb dopuero 10 kończą a jedne już wczoraj miały roczek bliźniaki i jeszcze jedne bliźniaki już z 2 tyg temu roczek obchodzily. U nas na dniach 11 jak to leci.
-
A ja miałam dostać kolczyki ale tych, które mi wpadły w oko już nie było a nic innego mnie nie urzekło i dostałam telefon bo mój odmówił posłuszeństwa. Od moich rodziców dostaliśmy patelnię grillową i fajny teflonowy garnek a od teściów ekspres do kawy
-
Tysia praktycznie wszystkie próbki mleka mozna zamowic na stronie producenta, rejestrowałam sie o miałam chyba z 3-4 rożne mleka w domu po saszetce, ale oddałam.Nawet w miarę szybko przysłali. Tez juz mysle co bedzie jak bede musiała isc na 3 dni do szpitala, oby te wyniki nie kazały mi sie kłaść na juz, bo nie wiem jak odcycuje ją na juz
Sofijko wszystkiego dobrego :*tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyD na stronie poczty polskiej albo http://www.17track.net/pl albo http://alipaczka.pl/
Brusia o kurka to my lada chwila na 3 będziemy przechodzić.. myślałam że one od 1,5 roku są
Nie wiem po co ja Poli kupowałam pchacz, za stolikiem edukacyjnym całe mieszkanie obleci -
Haha no z tym stolikiem moja tez łazi, a dzis chodziła z krzesełkiem do karmienia i zaczęła mi sie dobierać do szafek kuchennych gdzie mam wysoko uchwyty i tylko jeszcze nie wie ze musi sie przesunąć zeby otworzyć i bardzo sie przy tym złości
no i ćwiczy stawianie kroczków z krzesła do ściany, z kanapy to stołu coraz lepiej wychodzi
D akurat apka Ali ich tracking mi pokazywała ze tostarczino up slawkow -
nick nieaktualnyZosia bym wiedziała, że będzie taka frajda ze stolika to byśmy go wcześniej kupili
No i Polucha sama stoi na środku pokoju po 2-3 minuty, ale żeby kroczek zrobić to jeszcze chyba zbyt trudne. Ogólnie wczoraj dopiero zaczęła za rączki chodzić, wcześniej nie chciała - od razu na kolana siadała. No i zwiedziłyśmy łazienkę i kuchnię
Myszko u mnie Pola sama się odstawiła, widziała cyca od razu głowa w drugą stronę. No ale ona tyle je to się jej nie dziwię że na cycucha patrzeć nie mogła -
vayn u nas tez stolik to hit, juz troche sie znudził wiec chyba musze go schować na troche
za rączki juz nie prowadzamy odkąd pani mam powiedziała, ze to zle, niech sama chodzi, albo przy pchaczu, ale wczesniej to była masakra cały czas łapała za palce i chodź z nią, byłam tym umęczona, na szczęście szybko sie oduczyła, myslalam ze bedzie gorzej