X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedyś chciałam kupić takie próbki w aptekach już nawet rozrobione są ale apteki nie sprowadzają a co najlepsze wiele aptek wogole mleka nie ma. Bebilon saszetki jest w rosmanie. Ale bebiko mała paczka 350 gr to droga nie jest wlasni es najgorsze ze zanim się trafi to z reguły całe paki trzeba kupować.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dzieki za miłe słowa!

Mały ma zapalenie gardła i krtani. Kompletnie nie wiem skąd to sie mogło wziac czy to wirusowe czy przeziębiony? Moze zejść na nagłośnie wtedy puchnie i dziecko pieje jak kogut. Wtedy do szpitala na pogotowie - taki obrazek nam namalowała. I chyba zdziwiona była ze to od zeszłej nocy a tak brzydko wyglada.

W przychodni panie na ławce dziwiły sie ze ma 11 mcy prawie a nigdy jeszcze nie był chory. Ale itak złamał nasz pakt bo do roku conajmniej miał byc zdrowy :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn fajna ta sukienka:) w koty. Wiadomo :)

Wszystkie pisały co to dzieciaki dostały na święta a wy? Zadowolone z prezentów? Ja musze przyznać ze kilku sie nie spodziewałam. Zwłaszcza różowego noża survivalowego :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja się nie pochwaliłam co Polucha dostała na święta :P

Baga wzięłam bo była dobra cena, mojej mamie się bardzo podobała. Już ja miałam brać za prawie 6$ a ktoś na grupie wrzucił i mam za 3,5 :D

Mnie coś kaszel męczy, ale co się dziwić.. przyjechaliśmy do moich rodziców na święta a tam bracia chorzy - okropny kaszel i katar po pięty. Polusia odpukać nic nie złapała, za to mnie w klatce znowu boli. Tak jak ostatnio, no ale wtedy osłuchowo wyszło czysto

Brusia już mleko 3? Ono po roku już jest czy później? Ja mam jeszcze solidny zapas 2.

Ogólnie płakać mi się chce... praktytcznie 2 tyg do roczku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 15:07

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn no 2 jeszcze mamy 5 i dokupimy a 3 czeka.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dużo ubrań dostał mały i zabawek nie ma co szaleć bo zaraz roczek o mój losie Vayn u Was to już chwilą jakoś się nie mogę ogarnąć bo maluchy na grupie fb dopuero 10 kończą a jedne już wczoraj miały roczek bliźniaki i jeszcze jedne bliźniaki już z 2 tyg temu roczek obchodzily. U nas na dniach 11 jak to leci.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Iwa2016 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ma któraś dla swojego dziecka spacerowke Joie Litetrax 4 albo 4 air? Jak się sprawuje?
    Szukam dla synka i ten mi się bardzo spodobał, opinie chętnie poczytam jak juz używacie :)

82do3e5eecjvddbc.png
    ex2bdf9hvxxmhn57.png
    iv09vcqgnaew80lf.png[/u
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam dostać kolczyki ale tych, które mi wpadły w oko już nie było a nic innego mnie nie urzekło i dostałam telefon bo mój odmówił posłuszeństwa. Od moich rodziców dostaliśmy patelnię grillową i fajny teflonowy garnek a od teściów ekspres do kawy :D

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia praktycznie wszystkie próbki mleka mozna zamowic na stronie producenta, rejestrowałam sie o miałam chyba z 3-4 rożne mleka w domu po saszetce, ale oddałam.Nawet w miarę szybko przysłali. Tez juz mysle co bedzie jak bede musiała isc na 3 dni do szpitala, oby te wyniki nie kazały mi sie kłaść na juz, bo nie wiem jak odcycuje ją na juz :/

Sofijko wszystkiego dobrego :*

tysiaa93 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam joie muzę i w tym jak i literaxie wada jedna jak dziecko leży trudno coś włożyć i wyjąć z kosza a tak to super.

Zosiu będzie dobrze :-)

Zosia_wop, Iwa2016 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a jak sie sprawdza gdzie została z ali paczka nadana chodzi mi o ten fałszywy trackingc tych piżamek cebulowych. Mam że dostarczono ale nie ma wzmianki nic gdzie

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D na stronie poczty polskiej albo http://www.17track.net/pl albo http://alipaczka.pl/

Brusia o kurka to my lada chwila na 3 będziemy przechodzić.. myślałam że one od 1,5 roku są

Nie wiem po co ja Poli kupowałam pchacz, za stolikiem edukacyjnym całe mieszkanie obleci :P

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no z tym stolikiem moja tez łazi, a dzis chodziła z krzesełkiem do karmienia i zaczęła mi sie dobierać do szafek kuchennych gdzie mam wysoko uchwyty i tylko jeszcze nie wie ze musi sie przesunąć zeby otworzyć i bardzo sie przy tym złości ;) no i ćwiczy stawianie kroczków z krzesła do ściany, z kanapy to stołu coraz lepiej wychodzi ;)

D akurat apka Ali ich tracking mi pokazywała ze tostarczino up slawkow

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale widze ze mi wiadomosc wysłał ze niby opóźni wysyłkę bo nie ma w magazynie i musiał dac tracking ok poczekam jeszcze co mi zależy...

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki napiszcie proszę jak u Was wyglądało to odstawianie, opiszcie proszę :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia bym wiedziała, że będzie taka frajda ze stolika to byśmy go wcześniej kupili :P No i Polucha sama stoi na środku pokoju po 2-3 minuty, ale żeby kroczek zrobić to jeszcze chyba zbyt trudne. Ogólnie wczoraj dopiero zaczęła za rączki chodzić, wcześniej nie chciała - od razu na kolana siadała. No i zwiedziłyśmy łazienkę i kuchnię :P

Myszko u mnie Pola sama się odstawiła, widziała cyca od razu głowa w drugą stronę. No ale ona tyle je to się jej nie dziwię że na cycucha patrzeć nie mogła :P

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stary temat, ale dla mnie to nowość :D jak juz widze tą kreskę na dziąśle to ile czasu mniej wiecej musi minąć żebym zobaczyła, że to ząb?

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn u nas tez stolik to hit, juz troche sie znudził wiec chyba musze go schować na troche ;) za rączki juz nie prowadzamy odkąd pani mam powiedziała, ze to zle, niech sama chodzi, albo przy pchaczu, ale wczesniej to była masakra cały czas łapała za palce i chodź z nią, byłam tym umęczona, na szczęście szybko sie oduczyła, myslalam ze bedzie gorzej :)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igorowi od dwóch dni widać białą kreskę na dziąśle ale jeszcze nic nie wyszło. Na dole to były jakieś 3-4 dni.

Zosia_wop lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila, ja mam Nuk Classic. A mleko kapie przez podcisnienie w butelce kiedy jest cieple. No i teraz sa juz dziurki wieksze. Mam sylikonowe ale uczyla sie na kauczukowych.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 2366 2367 2368 2369 2370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ