Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyD można brać apap przeziębienie? W ulotce pisze że przy ciąży i kp niebardzo. Mi w aptece powiedziała, że niewiele mogę brać - wszystko jednoskładnikowe tylko. Ja to ogólnie wszystko to samo co Pola sobie aplikowałam.
Kurka to moja Polka jakaś mała jest, zmierzyłam ją i wyszło że ma 76 cm wagowo mamy 8500. Fotelikiem pojeździ jeszcze trochę bo zapas jeszcze jest.
Ogólnie moja mama nakupiła jej tyle ciuchów z ff na 86, myślałam że ojejuśku ale je wychodzi. Są praktycznie na styk na długość, na szerokość na niej wiszą -
nick nieaktualnyD no właśnie mi też koleżanka doradzała, ona przy kp nic nie bierze a mały też lutowy
Ja pytałam konkretnie o gripex to mnie sprowadziła do parteru, że nawet 1 saszetki mam nie brać bo jest tam jakaś substancja - nie pamiętam o której mówiła - że to straszne świństwo dla dziecka. No ale u mnie się w sumie problem rozwiązał bo następnego dnia Pola się całkowicie odstawiła
Dana u nas z ramionkami jeszcze tragedii nie ma, na brzuszku ma taki worek ziemniaków -
Dana chyba taki wiek nadchodzi. Mój też się mega złości. Krzyczy, wije się jak wąż po podlodze jak coś jest nie po jego myśli. Jak czasem daje mu smoczka to potrafi go ze złością rzucić , zresztą nie tylko tym
a jak trzymam go na rękach to się strasznie wygina
Kubuś
-
dziewczyny ale jestem padnieta, kolejny dzien usypianie czyli wedrowka od cycka do lozeczka ponad godzine ;/ czuje ze nadchodzi kres kp, moze sie ktos oburzyc bo mleka mam az za duzo ale nie mam juz na to nerwow. Dziewczyny opiszcie jak u Was odstawianie wygladalo
szwagierka robila tak ze ona szla spac do rodzicow a maz z malym zostawal i w pare dni sie oduczyl i potem sie w ogole przestal budzic
perspektywa wczasow np u rodzicow jest dla mnie piekna choc nie wiem czy bym sie nie zamartwiala jak sobie te chlopy radza
ale zapowiem mezowi ze jak cos to tydzien wolnego w styczniu albo max w lutym niech bierze i beda sobie radzic -
A Myszko jeśli chodzi o mm w nocy to ja tak samo termos z gorącą wodą, butelka z zimną tzn ze zwykłą wodą . Do tego mam pojemniczek specjalny i odmierzone miarki mm żeby szybko poszło i butelki dwie w pokoju
mój akurat krzyczy jak widzi że robię no ale przez minutę czy dwie nic mu nie będzie
Kubuś
-
Nasza kruszynka to sie dalej mieści w maxi cosi, ale moze teraz w styczniu beda jakies promocje na inne foteliki to kupimy.
F&f to ja dalej zakładam body 3-6mvya dzis w zarze byłam - masakra ile ludzi no full kolejka do kasy na dziecięcym masakra, nie wspominając o dziale dla kobiet w którym jeszcze nigdy nie widziałam takich tłumów, kupiłam spodnie 86 na długość dobre ale w pasie worek.
Byłam u lekarza i tylko sie zdolowalam. Płyn przy jajnikach dalej jest, a nie powinien tam byc wcale i ze juz tyle boli mnie brzuch powiązał to i tak jakos powiedział, że nie wyglada to dobrze i moxe byc to nowotwór jajnikajutro ide robic marker ca i jak wyjdzie ok to moge przenieść operacje na kwiecień, a jak zły to na juz mam sie szykować. Nie wiem co myślec, nie spodziewałam sie, wyszłam i tak sobie szlam, ale jakos nie docierało nic do mnie co sie dzieje w koło. Musiałam soe wygadać, poza tym nikomu nie mowię puki sie nie wyjaśni zeby nie panikowali.
-
Zosia na pewno wszystko się wyjaśni. Co by nie było to chodziłas po lekarzach, na pewno Cie wylecza. Lepiej że kazał Ci się zbadać niż żeby olal sprawę i wyszło coś za parę lat.bedzie dobrze, na pewno skończy się na strachu. Trzymam mocno kciuki. Ja zare ogarnelam przez neta, koszulki były po 9,9
to nic dziwnego że były tłumy. Teraz na stronie większość rozmiarów nie ma
Zosia_wop lubi tę wiadomość