Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamusiu ale Marcelek ma apetyt
U nas było podobnie, szczęście minęło
Znaczy nie żeby nam tak od razu wszystko darowała ale jest dużo lepiej.
Brusia bo Ty cwana masz zablokowane dodawanie jeśli nie macie wspólnych znajomychTeż to u siebie włączyłam
Monia grupki na fb nie mamy, ale się pododawałyśmyMożesz też nas zaprosić.
Właśnie Tuli, Biedronka i Kri, można Was też zaprosić czy nie chcecie?
Zaczęłam podawać Poli ten syrop i kaszle bardziej. A jaki on słodki masakra, mnie aż potrzepało, paskudztwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 11:36
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Paola no masz maluszek i kangurek i jeszcze bobas ale ja wzadnym spacerówki nie wybrałam zamówiłam przez neta. Jedyne ciekawe to joie literax ale sporo droższe niż przez neta i w maluszku chicco trojkolowy mi się podobał. A co do fotelików większy wybór jest w kangurku ale są droższe a w maluszku głównie avionaut mają.
-
Ejj widziałam ze pisałyście o pieluszka h dada ze maja jakiś alegen ... ja cały czas dla malej kupuje te premium i są okey. Różnicy pomiędzy tymi kupiony mi wcześniej a tymi z ostatniej promocji nie ma!!! Czasami ogólnie Mała robi takie kwaśniejsze kupy to nawet 2 minuty z kupą w pieluszce powoduje mega krostki. I to nie ważne czy zielone pampersy czy dada fioletowe. W obydwu przypadkach było tak samo.
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Cześć. Wiem, że wśród Was są jakieś Mamusie z Olsztyna. Czy są w Olsztynie jakieś sklepy z porządnymi spacerówkami i z fotelikami, gdzie ktoś kompetentny pomoże coś dobrać??? Polecicie coś?
-
nick nieaktualny
-
Monia super ze sie odezwałas! Juz pisałyśmy jakos czas temu, ze cos Cie nie ma
Marika przesłodka
Aaa to tak działa dlatego Brusi nie mogłam na początku zaprosić
Kri ja tez nie wiem jak sie nazywasz, ale polubiłam Teoja stronę to powinnaś wiedzieć kim jestem
Baga wejdź na profil mojego męża to Ci sie powinno wszystko rozjaśnić
Ten profil to fejk jak Lexi pisze i dzis utworzony w dodatku, trol jakis hahaMoniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas naazczęście problemu rozbierania choinki nie ma bo jej nie było
Zawsze stała do maja/czerwca bo ani mi ani małżowi nie chciało się posprzątać
Dziewczyny macie patent na "po co ubierasz mi skarpetki i tak zdejmę je w 5 sek"? Gdybym miała ogrzewanie podłogowe to by mi to szczerze latało, ale teraz zwłąszcza kiedy jest przeziębiona to mnie to irytuje. Sru sru i skarpetki z getrami zdjęte i gania w samych body -
Ale Vayn że az getry? Moja skarpety to tak, ale na szczęście na ściąganie getrów nie wpadła
kupuje stopki z Ali i jakos trzymają sie lepiej na nodze niz te wysokie skarpety.
Chce na zakupy isc a Młoda spo juz 2,5h ...czekam -
nick nieaktualnyMoniu rajstopy teź zdejmuje, stawia jedną stopę na drugiej i ją podnosi. Tum sposobem i rajstopy i getry są zdejmowane.
Mała właśnie dostała piękną kartkę urodzinową od pradziadków, matko ile wrzasku byłoBała się kartki
Postawiłam ją na stoliku to teraz co na nią spojrzy to płacze, muszę ją schować do szuflady...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 13:08
-
Monia to ja wysłałam zaproszenie.
A dziś dotarły ostatnie balony z Ali czekam tylko na dekory do babeczek jeszcze. Co raz bliżej ten roczek. Jutro do pracy jadę wniosek o urlop zaległy wypisać i muszę wstać o 6 aby załatwić wszystko z rana.
Mari gdzie na jarotach dokładnie jest taka super księgarnia papetetria co i zaproszenia robią i balony helem dmuchaja?
Dostała już któraś ta cebulę z Ali komplet minnie bo na trackingu jest że już w Polsce dotarło.Moniaa lubi tę wiadomość
-
Tymonku wszystkiego dobrego :*
U nas na roczek będzie około 20 osób. Na chrzciny kupiłam zaproszenia a na roczek nie będę bo nawet jeszcze nie wiem kogo zaprosić ani kto przyjdzie. Trochę alkoholu będzie, ale z butelka wódki i winko.
Monia miło cię widzieć, Marika jest przesłodka
A ja żadnego zaproszenia na fejsa nie dostałam, czuję się pominięta haha
Brusia na ten cebulowy komplet minnie anulowałam bo i tak nie wierzylam, że dojdzie. Jak wam podochodzi to będę sobie pluła w brodę
Ktoś jeszcze pytał o prezent na roczek, my chyba będziemy szukać jakiegoś rowerka bo zabawek i innych gratów wystarczyMoniaa lubi tę wiadomość