X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu ale Marcelek ma apetyt :D U nas było podobnie, szczęście minęło :P Znaczy nie żeby nam tak od razu wszystko darowała ale jest dużo lepiej.

Brusia bo Ty cwana masz zablokowane dodawanie jeśli nie macie wspólnych znajomych :P Też to u siebie włączyłam

Monia grupki na fb nie mamy, ale się pododawałyśmy :) Możesz też nas zaprosić.

Właśnie Tuli, Biedronka i Kri :P, można Was też zaprosić czy nie chcecie?

Zaczęłam podawać Poli ten syrop i kaszle bardziej. A jaki on słodki masakra, mnie aż potrzepało, paskudztwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 11:36

Moniaa lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola no masz maluszek i kangurek i jeszcze bobas ale ja wzadnym spacerówki nie wybrałam zamówiłam przez neta. Jedyne ciekawe to joie literax ale sporo droższe niż przez neta i w maluszku chicco trojkolowy mi się podobał. A co do fotelików większy wybór jest w kangurku ale są droższe a w maluszku głównie avionaut mają.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj widziałam ze pisałyście o pieluszka h dada ze maja jakiś alegen ... ja cały czas dla malej kupuje te premium i są okey. Różnicy pomiędzy tymi kupiony mi wcześniej a tymi z ostatniej promocji nie ma!!! Czasami ogólnie Mała robi takie kwaśniejsze kupy to nawet 2 minuty z kupą w pieluszce powoduje mega krostki. I to nie ważne czy zielone pampersy czy dada fioletowe. W obydwu przypadkach było tak samo.

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri podaj dane w wiad prywatnej to Cie dodam :-). Vayn haha widzisz to ja nawet nie wiem jak to jest zrobione kiedyś kiedyś zablokowalam wszystko. I pewnie tak zostało.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Cześć. Wiem, że wśród Was są jakieś Mamusie z Olsztyna. Czy są w Olsztynie jakieś sklepy z porządnymi spacerówkami i z fotelikami, gdzie ktoś kompetentny pomoże coś dobrać??? Polecicie coś?
    są sklepy i dobiorą Ci wózek, z fotelikiem duuuuużo gorzej, nie polecam żadnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siema :)
    ja też chcę na fejsa żebyście mnie dodały :P tutaj nic nie ogarniam :D

Moniaa lubi tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia super ze sie odezwałas! Juz pisałyśmy jakos czas temu, ze cos Cie nie ma ;) Marika przesłodka :)

Aaa to tak działa dlatego Brusi nie mogłam na początku zaprosić ;)
    Kri ja tez nie wiem jak sie nazywasz, ale polubiłam Teoja stronę to powinnaś wiedzieć kim jestem ;)
    Baga wejdź na profil mojego męża to Ci sie powinno wszystko rozjaśnić ;)

Ten profil to fejk jak Lexi pisze i dzis utworzony w dodatku, trol jakis haha

Moniaa lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri Mari dodawajcie mnie jak mnie namierzyłyście, bo ja tylko wiem że Kri to Ewa i nic więcej :( Tak samo z Monią.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu zaakceptu moje zaproszenie ... wyślę Ci mój profil z fejsa ... może mnie zaprosić do znajomych ... nie jestem Basią hehe

Zosia_wop lubi tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia już zaakceptowane :)

Moniaa lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak ja jestem Basia ale D nie K

Marika rzeczywiście chudzinka, ale słodka:)

Moj śpi i tak sie zastanawiam czy choinkę rozebrać

Moniaa lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas naazczęście problemu rozbierania choinki nie ma bo jej nie było :P Zawsze stała do maja/czerwca bo ani mi ani małżowi nie chciało się posprzątać

Dziewczyny macie patent na "po co ubierasz mi skarpetki i tak zdejmę je w 5 sek"? Gdybym miała ogrzewanie podłogowe to by mi to szczerze latało, ale teraz zwłąszcza kiedy jest przeziębiona to mnie to irytuje. Sru sru i skarpetki z getrami zdjęte i gania w samych body :)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dla malej nakładam rajstopki a podłogę nam zimna i jakoś ciężko by było aby na boso śmigała

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Vayn że az getry? Moja skarpety to tak, ale na szczęście na ściąganie getrów nie wpadła :D kupuje stopki z Ali i jakos trzymają sie lepiej na nodze niz te wysokie skarpety.
    Chce na zakupy isc a Młoda spo juz 2,5h ...czekam

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniu rajstopy teź zdejmuje, stawia jedną stopę na drugiej i ją podnosi. Tum sposobem i rajstopy i getry są zdejmowane.

Mała właśnie dostała piękną kartkę urodzinową od pradziadków, matko ile wrzasku było :O Bała się kartki

Postawiłam ją na stoliku to teraz co na nią spojrzy to płacze, muszę ją schować do szuflady...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 13:08

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia to ja wysłałam zaproszenie.

A dziś dotarły ostatnie balony z Ali czekam tylko na dekory do babeczek jeszcze. Co raz bliżej ten roczek. Jutro do pracy jadę wniosek o urlop zaległy wypisać i muszę wstać o 6 aby załatwić wszystko z rana.

Mari gdzie na jarotach dokładnie jest taka super księgarnia papetetria co i zaproszenia robią i balony helem dmuchaja?

Dostała już któraś ta cebulę z Ali komplet minnie bo na trackingu jest że już w Polsce dotarło.

Moniaa lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymonku wszystkiego dobrego :*

U nas na roczek będzie około 20 osób. Na chrzciny kupiłam zaproszenia a na roczek nie będę bo nawet jeszcze nie wiem kogo zaprosić ani kto przyjdzie. Trochę alkoholu będzie, ale z butelka wódki i winko.

Monia miło cię widzieć, Marika jest przesłodka :)

A ja żadnego zaproszenia na fejsa nie dostałam, czuję się pominięta haha

Brusia na ten cebulowy komplet minnie anulowałam bo i tak nie wierzylam, że dojdzie. Jak wam podochodzi to będę sobie pluła w brodę :P

Ktoś jeszcze pytał o prezent na roczek, my chyba będziemy szukać jakiegoś rowerka bo zabawek i innych gratów wystarczy

Moniaa lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi a ja myslałam , że Ty w moim wieku jestes albo rok młodsza :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaprosiłam Monię, a ciebie Mari to jak na tym fejsie znaleźć? :P

Bruśka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no Tysia ale ja ciebie mam w znajomych - to jak się czujesz pominięta? :P

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2405 2406 2407 2408 2409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ