Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDługo się czaiłam na ali na płaszczyk z uszami królika. Wczoraj ktoś dodał recenzję czerwonego płaszczyka, no musiałam zamówić. Mam nadzieję, że zdążą mi go wysłać przed "miesięcznym urlopem"
Kri a widzisz, a ja Was wszystkie czajeAle ja to zawsze pamięć do ludzi miałam
Polusia śpi już 3 godzinytysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Vayn zamawiałam z tych linków i jeszcze domawiam
https://pl.aliexpress.com/item/Unisex-Baby-socks-floor-sock-baby-boys-socks-girls-kids-Children-cutu-animal-rabbit-rat-bear/32487203962.html?spm=2114.13010608.0.0.soroaV&detailNewVersion=&categoryId=200001898
https://pl.aliexpress.com/item/1-Pair-New-Cotton-Baby-Socks-Suitable-For-0-2-Years-Character-Unisex-Boys-Girls-Cute/32687337821.html?spm=2114.13010608.0.0.NlJdiW
mam rozmiary 10-12 i teraz są idealne i kilka tych powyżej 12
Kri ja mam fote tła z napisem wherevayn lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri ja to Aleksandra
Chyba tylko jedna jest
Baga no przyznam, że po cichu liczę na poznanie płci. Ot tak z czystej ciekawości. Nie żebym na coś się nastawiałaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 16:49
tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość
-
Marika jaka słodka!
a jaką ma superową karnację!
Dziewczyny wiem, że na prezent na dzień babci i dziadka większość zamawia kalendarze. A pozostałe co planują? Bo właśnie się zastanawiam i myślę o takich poduszkach http://allegro.pl/poduszka-prezent-na-dzien-babci-i-dla-dziadka-40cm-i6633789367.html
Bo dla babć myślałam tez o fajnych bransoletkach z grawerowanym serduszkiem, ale co wtedy dla dziadków?i dlatego powstał plan tych poduszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 17:57
Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja będę najbardziej oryginalna i nie dam nic. Kalendarze już mają więc nic podobnego nie robimy, miałam zamawiać kubki. Teściowej małżu powiedział, to biadolić zaczęła że olaboga po co a na co. No to się wypchaj i nie dostaniesz nic
Moi rodzice przyjadą tylko na urodziny, pewnie porobimy zdjęć i jakieś wywołamy i w ramkę na pamiątkę. Ewentualnie jeśli się uda w terminie zrobić sesję roczkową to takie zdjęcie dostaną
-
nick nieaktualny
-
Lexi super wieści!!
Gorgeous juz pisałam ale jeszcze raz zeby Jasiulek jak najszybciej wrócił do domku :*
Z tym sxpitem to tesciowa opowiada ze czesto z noworodków idą do domu i za tydzien wracają z zapaleniem płuc, albo z czymś innym.
Mari tez bede Cie szukac zaraz
-
To.. BAGABAGA!
A te fejkowe konto może nie jest fejkowe tylko ktoś się nie udziela, a teraz chciał wyjść z ukrycia? No tylko czemu zaprosiła mojego Lubego do znajomych? A ten przyjął przez przypadekWaszych facetów tez pozapraszala? A może ktoś chce nam udowodnić, że jesteśmy obserwowane hehe. Sama nie wiem..
Kri lubi tę wiadomość
-
ja mojej mamie kupię taki dziennik wspomnień które zapisuje wnukowi o sobie z całego życia itp, fajna mały będzie miał pamiątkę kiedyś, a za rok juz sam coś namaluje
pewno 2 kreski na krzyż
jest kilka różnych wersji
http://czytam.pl/k,ks_376842,Zapiski-babci.html?ceneo_spo=true
teściowej nic, bo ona małemu nic nie kupiła do tej pory, a jak się urodził i była u nas i poprosiliśmy ją chyba z 3 razy żeby się wpisała do takiej książeczki co dawali z Bebiko to sie nie wpisała, małż się wkurwił i na całą kartkę tam napisał że nie chciała nic wnukowi wpisać itp i opatrzył to datą17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dziewczyny czy któraś z Was może pracowała/ pracuje w złobku?
Aa i dzisiaj pierwszy raz zabki były myteszczoteczka i pasta ziaja
podobało mu sie i otwoerał buzie
3 dni go zaznajamiałam po kąpieli ze szczoteczka
jedynym minusem na tym belly jest to że nie mozna sobie oznaczyc forum prywatnego tylko ze kazdy widzi i nawet nie musi sie logowac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 22:15
Kri lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Nie wiem czy oglądacie program "wychować i nie zwariować" na tvnstyle. Moja mama to ogląda i poleciła mi odcinek o dziecku 9 miesieczńym ktore nie przesypia nocy. Lekarz tam daje pare rad rodzicom co maja robić. Mozna to zobaczyc na playerze odc 1. Ten lekarz powiedzia m.in. Ze dając mleko w nocy pobudzamy jeszcze bardziej dziecko bo w mleku jest cukier, ktore dodaje mu energii. I tak sie nad tym zastanawiam bo kiedyś przeczytałam ze wieczorem w mleku jest więcej jakiegoś skladńika ktory ułatwia zasypianie, wiec wykluczało by sień to. Ale ja muszę cos zrobic z tymi nockami by przespać ciągiem przynajmńiej 4h,a ńie wstawać po 3-4 razy.