Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga bo wiem ze to któraś z lutowek patrząc po znajomych
hehe
Dana ojej biedactwo. Ja mam sposób na przysypianie w nocy słuchajcie uważnie: jak płacze to się odwracam i wyciągam cycka i dalej śpię ! Nie odczuwam nocnych pobudek i wszyscy zadowoleni śpimy do 9 rano często
Ja tez muszę ogarnąć z tymi urlopami bo mi się wydaje ze tyyyle czasu a to na 21 dni przed muszę złożyć o wychowawczy. A Brusia ten poranny zamęt właśnie mnie odwiodl od decyzji o powrocie do roboty- żeby być na 7 30 normalnie wstawałam 5-5:30. A z dzieckiem to ja nie wiem, jeszcze jakbym ja miała je zawieźć gdzieś po drodze to musiałabym wyjść z domu już koło 6 żeby dojechać. No cóż kiedyś to nas pewnie czeka ale póki co nie wyobrażam sobie jak to załatwić. Wcześniej mieszkałam 7 min na piechtę do pracy i co sobie narobiłam hehe
Jakie macie pasty ziajki bo ja widziałam tylko takie od 2 rz -
Ale co D te supły sie poluzowaly? Czy na gorze na tych jakach bo nie zrozumiałam ;)Musze oblukac swoją!
D z tym siadaniem to ja mam juz tak 5miesiac co sie obudzi to juz siedzi, tez dziś mi sie budziła co chwila. Puki nie wracałam do pracy to jojki mnie wkurzały, a teraz troche mi smutno ze juz niedługo ich nie bede słuchać -
Zosia u mnie tą huśtawkę wiesza się na takim drążku rozporowym we framudze w drzwiach i ona jak się rusza to minimalnie chyba się ten drążek poluzował i mały zleciał na podłogę,ale nawet specjalnie nie płakał podobno i od razu znowu chciał do niej. Tak więc przed każdym użyciem trzeba chyba ją dokręcać.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Lexi wysłałam Ci linka na fb
Ja kupiłam z ziajki. Ale gdzies ktos sie wypowiadał na jakims forum chyba , że jednak lepsze są pasty z fluorem. Tylko nie moga przekraczac ile tam czegos. W sumie nie wiem. U siebie widziałam tylko elmex i ziajke a wszystkie były powyzej 2 lat.Kubuś
-
nick nieaktualnyUfff taki pracowity początek dnia
Powysyłałam Wam zaproszenia, próbowałam napisać wiadomość, ale coś się kręci i kręci i wysłać nie może
U nas jak się młoda obudzi to albo siada albo wstaje w łóżeczku i płakusiaTrzeba ratować dziecko i brać do naszego łóżka
Śniadanie zjedzone, piękne słońce a musimy siedzieć w domu... Tak mi jej żal bite 2 tyg w domu. A nie przepraszam spacer do lekarza i raz 5 minut w przydomowym ogródku -
No na dobrą sprawę już 31 stycznia powinnam być w pracy. Złożyłam o urlop byłam u mojego nowego kierownika bo w trakcie zaszło dużo zmian i wracam 23 marca do pracy. Może nawet nie na swoje miejsce. Zobaczymy. No musze iść do pracy bo tynku że ścian jeść nie damy rady.
Ale jak to będzie wyglądało z transpirtem do żłobka to ja nie wiem. Chyba będę musiała wybrać tej najdroższy i najbliżej jakieś 600/800m. Bo rano nie dam rady tego ogarnąć. Ale będzie to ciężko. Ja codziennie muszę myć głowę no porażka. -
A my właśnie jedziemy do znajomych. Mają 3 miesiące starszą córkę. A jutro przyjeżdża znajoma z młodszym o 3 miesiące synkiem takze Igor będzie miał frajdę.
Byliśmy dziś w smyku i hm-ie. Chcialam kupić Młodemu jakieś butki bo marznie mi w nóżki na dworze ale ma tak wysokie podbicie ze żadnych mu nawet na nogę nie wsadze. Az się boję jak zacznie chodzić bo nie wiem gdzie mu butki znajdziemy. -
Biedny Michas.
Dzięki dziewczyny za zaproszenia na fb :*
Dobra czas najwyższy wyjsc z lozka !ale dzis wiatr i zimno brrrr takze dzis areszt domowy
.
Boshe ja nie wiem po jakiemu moje dziecko bedzie rozmawiać teściowa ma rożne takie słówka.
Ajci-spacer
Kysz-gorące
Babogi - tego nie wiem co to
-
Lexi, u mnie tereny pozbawione smogu, więc to nie to. Mi sie wydaje, ze u takich dzieci największym problemem jest nieumiejętność wysmarkania się... nos zawalony i wszystko spływa dalej - anginy, zapalenia płuc, uszu..
My w domu!!!!!Bruśka, dana222, natalica06, vayn, Moniaa, tysiaa93, Kri, Tusiaa, Mila920, d84, Lexi150, Zosia_wop, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Gorgeous dobre wieści
Wiem ze Michas nieraz sobie cos zrobi ale mogłam temu zapobiec, No trudno, nic sie ńie stało wiec trzeba zapomnieć
Na razie myślimy o roczkach, a myslalyscie juz o wakacjach? Ja muszę wziac tak samo urlop jak dziadki jadą na wczasy i wzięłam a potem sobie pomyslałam czy by nie pojechać z nimi nad morze. Dzwonię tam a pani mi mówi ze ostatni pokoj, a najlepsze ze to jest termin koniec sierpnia, początek września, wiec ńie typowo wakacyjny, w szoku byłam ze w styczniu problem z pokojami.
-
nick nieaktualnySuper że w domciu jesteście
Baga rozwaliłaś system tym zaproszeniem ;P Ja nawet nie pomyślałam o czymś takim, jaki wstyd
Teściowa dzowniła, zamówiła tort 3,5kg na 12 osób. Śmietankowy co by Polusia mogła zjeść, a tort duży bo "Twój tata lubi". Owszem mój tata największy łasuch świata no ale nie musiała tego aż tak akcentować.
No i mówi że ugotowała leczo żebym przyszła po niego, mówię że mam zakaz spacerowania bo mała jest przeziębiona. Podobno jak wyjdzie na te 30 minut to jej to tylko na zdrowie wyjdzie. Mówię żeby sama przyszła "nie chce mi się" Kurka urlop ma od poniedziałku i ja mam za nią latać.