Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas zimno jak nie wiem, a ja dziś poszłam na 5km spacer
jakaś przez to zimno taka usiedziana w domu byłam, czuję się 10 lat młodsza i z 5 kg chudsza
do mnie przyszła korona na roczek dla Blanki i buty melisski na lato, ale rozmiar duży chyba dopiero na przyszłe lato je ubierze 
Trzymajcie się zdrowo! mam nadzieję, że Blanka nie zachoruje, wczoraj miała gorączkę, a dziś była z 15 minut z mężem na dworze też ją chciałam trochę "przewietrzyć", ale gorączka to zębowa.
AA i pisałam Wam kiedyś, że Blanka ma takie brzydkie na buzi, czerwoną skórę i krosty, znalazłam krem, który kiedyś, jako reklamę dostałam od pediatry iiii pomogło jedno smarowanie! wszystko zeszło, ja już ją do lekarza umówiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 13:12
-
nick nieaktualnyWiecie co, przyszła teściowa na chwilę a ja myślę że wybuchnę. ALe mnie wnerwiła. Gadka szmatka że przyjdą wszyscy w sobotę wszystko fajnie, a nagle że brat małża ma anginę a jego narzeczona zapalenie krtani. Aczkolwiek mam się nie martwić bo podobno piją gripex i napewno do soboty im przejdzie. Tak jakby mi mało chorób było, nadal podtrzymuję że to naprawdę ograniczeni, beztroscy ludzie
-
Nie było sesji 11misiecznej, bo Niunia jest lekko mówiąc niedysponowana z racji wychodzenia kolejnych zębów.. ciągle jeczy, placze.. cała noc nie spaliśmy.. aż padlam z nim w fotelu na siedzaco usnelam.. dobrze że nie wypad mi z rąk kloc, najdłużej spalismy ciągiem 2,5h - szał
. A tak to tylko ręce całą noc. Poryczalam się nawet z bezsilności. Tak mnie plecy bolą i jeszcze takie akcje, ze ja po prostu nie daje rady.. No nic muszę to jakoś przeczekać, przyjdą lepsze dni..noce
. Dobrze, ze nie karmię bo znowu muszę tramal brać, żeby jakoś chodzic..
Zamiast fotek to chwalimy się Naszymi siamo siamo kroczkami
dumna ja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 16:29
vayn, natalica06, Moniaa, Bruśka, Lexi150, tysiaa93, Tusiaa, Kri, Zosia_wop, d84, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

-
ooo jak super ! Tymus cudownie biega
jak ja bym chciała, żeby moje dziecie juz zaczeło chodzic ale sie boi . Niby taki z tych nie bojących ale na tym punkcie jednak ostrożniak jest.
Biedroneczko nie dziwie sie,bo ja tez bym sie wkurzyła i to mocno...
Vayn ja bym nie wpusciła do domu . Nie ma mowy. Nie dosc że Polcia jeszcze nie wyzdrowiała dobrze, jest osłabiona to oniu jeszcze beda rozsiewac zarazki po innych ludziach. No nie mysla , że moga zarazic wszystkie osoby które bede przebywac w ich otoczeniu
!
Mila920 lubi tę wiadomość
Kubuś

-
Brawo również dla Jasia!
Biedronko popieram. Musisz do teściowej skomentować. Ja mojej mamie też mówię a jest to trudne. Co dopiero teściowej. Też by pasła. Bo on mówi "mniam" to znaczy, ze głodny. Pewnie a jak coś lubi to by jadł i jadł. Ale musisz, bo ci na głowę wejdzie jak od razu nie pozna barier. Nie ma że płacze. Sama staram się swojemu dziecku tak nie robić (choć mi się zdarza) a co dopiero obcemu swoją ślinę sprzedawać. Szok.
Vayn nie ma mowy. Angina, grypexy itd... Chyba śmieszni są.
Bruśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro ma przyjść teściową na chwilę z Polką posiedzieć to sobie ją wezmę na dywanik. Ileż można z podkulonym ogonem siedzieć. Ogólnie tak to jest jak się swojego dziecka nie ma, ani małych dzieci w rodzinie/ Przecież to TYLKO ból gardła, tylko kaszel, tylko gorączka itp
Biedronka ja też jestem przeczulona, sama nie oblizuję POli smoczka ani łyżeczki. Fuj, sama bym jej pośliniła kawałek ciasta i do gęby wcisnęła - masz mamusiu niama niama Sofijce dajesz to sama wpier****
Tusiaa lubi tę wiadomość