Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas zimno jak nie wiem, a ja dziś poszłam na 5km spacer
jakaś przez to zimno taka usiedziana w domu byłam, czuję się 10 lat młodsza i z 5 kg chudsza
do mnie przyszła korona na roczek dla Blanki i buty melisski na lato, ale rozmiar duży chyba dopiero na przyszłe lato je ubierze
Trzymajcie się zdrowo! mam nadzieję, że Blanka nie zachoruje, wczoraj miała gorączkę, a dziś była z 15 minut z mężem na dworze też ją chciałam trochę "przewietrzyć", ale gorączka to zębowa.
AA i pisałam Wam kiedyś, że Blanka ma takie brzydkie na buzi, czerwoną skórę i krosty, znalazłam krem, który kiedyś, jako reklamę dostałam od pediatry iiii pomogło jedno smarowanie! wszystko zeszło, ja już ją do lekarza umówiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 13:12
-
nick nieaktualnyWiecie co, przyszła teściowa na chwilę a ja myślę że wybuchnę. ALe mnie wnerwiła. Gadka szmatka że przyjdą wszyscy w sobotę wszystko fajnie, a nagle że brat małża ma anginę a jego narzeczona zapalenie krtani. Aczkolwiek mam się nie martwić bo podobno piją gripex i napewno do soboty im przejdzie. Tak jakby mi mało chorób było, nadal podtrzymuję że to naprawdę ograniczeni, beztroscy ludzie
-
Nie było sesji 11misiecznej, bo Niunia jest lekko mówiąc niedysponowana z racji wychodzenia kolejnych zębów.. ciągle jeczy, placze.. cała noc nie spaliśmy.. aż padlam z nim w fotelu na siedzaco usnelam.. dobrze że nie wypad mi z rąk kloc, najdłużej spalismy ciągiem 2,5h - szał
. A tak to tylko ręce całą noc. Poryczalam się nawet z bezsilności. Tak mnie plecy bolą i jeszcze takie akcje, ze ja po prostu nie daje rady.. No nic muszę to jakoś przeczekać, przyjdą lepsze dni..noce. Dobrze, ze nie karmię bo znowu muszę tramal brać, żeby jakoś chodzic..
Zamiast fotek to chwalimy się Naszymi siamo siamo kroczkamidumna ja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 16:29
vayn, natalica06, Moniaa, Bruśka, Lexi150, tysiaa93, Tusiaa, Kri, Zosia_wop, d84, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
ooo jak super ! Tymus cudownie biega
jak ja bym chciała, żeby moje dziecie juz zaczeło chodzic ale sie boi . Niby taki z tych nie bojących ale na tym punkcie jednak ostrożniak jest.
Biedroneczko nie dziwie sie,bo ja tez bym sie wkurzyła i to mocno...
Vayn ja bym nie wpusciła do domu . Nie ma mowy. Nie dosc że Polcia jeszcze nie wyzdrowiała dobrze, jest osłabiona to oniu jeszcze beda rozsiewac zarazki po innych ludziach. No nie mysla , że moga zarazic wszystkie osoby które bede przebywac w ich otoczeniu!
Mila920 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Brawo również dla Jasia!
Biedronko popieram. Musisz do teściowej skomentować. Ja mojej mamie też mówię a jest to trudne. Co dopiero teściowej. Też by pasła. Bo on mówi "mniam" to znaczy, ze głodny. Pewnie a jak coś lubi to by jadł i jadł. Ale musisz, bo ci na głowę wejdzie jak od razu nie pozna barier. Nie ma że płacze. Sama staram się swojemu dziecku tak nie robić (choć mi się zdarza) a co dopiero obcemu swoją ślinę sprzedawać. Szok.
Vayn nie ma mowy. Angina, grypexy itd... Chyba śmieszni są.Bruśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro ma przyjść teściową na chwilę z Polką posiedzieć to sobie ją wezmę na dywanik. Ileż można z podkulonym ogonem siedzieć. Ogólnie tak to jest jak się swojego dziecka nie ma, ani małych dzieci w rodzinie/ Przecież to TYLKO ból gardła, tylko kaszel, tylko gorączka itp
Biedronka ja też jestem przeczulona, sama nie oblizuję POli smoczka ani łyżeczki. Fuj, sama bym jej pośliniła kawałek ciasta i do gęby wcisnęła - masz mamusiu niama niama Sofijce dajesz to sama wpier****Tusiaa lubi tę wiadomość