Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dana mi sie wydaje , że duzo zalezy od dziecka. Moje jak dostawało w nocy mlekto butle odrzucał i szedł spac dalej
A może wode próbuj mu wcisnąc. Tylko nie wiem czy Ty cycem cały czas karmisz czy Twoje dziecie pije z butelki, niekapka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 22:19
Kubuś
-
temat spania i kp pojawia sie w koło n wszystkich grupach i bardzi rzadko ktore dzieciątko spi w nocy, a um starsze tym jest zazwyczaj tylko gorzej. U nas czasem wystarcza przytulasy, ale co nie zmienia faktu, ze sie budzi. Ja juz robię wszystjo zeby miec te pare min wiecej snu czyli gdy sie budzi daje cyca na leżąco i przysypiam, budzę die za 30-60min i ide na swoja poduszkę po czym historia sie powtarza, czasem nawet nie ma miejsca żebym sie przeniosła i tsk śpię jak kłoda, ale nawet sie jievrudz zeby czasem nie obudzić śpioszka i znow musieć usypiać
-
Vayn no pewnie ,ze możesz mnie dodać na fb
My w naszym basenie tez mamy 200piłek i najlepsza frajda to wlasnie wyrzucanie piłek a zeby w nim posiedziała dluzej to nie ma mowy.
Zosiu jaka masz huśtawkę ? Ja znalazłam boska ale jak maz usłyszał ze 350zl to mowi ze lekka przesada i wynajęłam do tego szwagra aby mi taka zrobiłWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 23:09
-
Dziewczyny szykuje się właśnie do pracy wypisać te wnioski urlopowe i powiem Wam że nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało jak ja mam na 7 do pracy ładny kawał i jeszcze mały do żłobka będę jeden tydz go prowadząc makabra. Jak my się wyrobimy w domu Total bajzel będzie. Tra GE dia
-
Tak, mnie tez of kors mozecie dodac:) tylko wyslijcie jakas wiadomosc ktoraz Was to ktora zebym poznala,bo na zdjecia to czesto sie nie zalapuje:/
Co do sokow tloczonych-ja daje taki jablkowy Jagodzie ale mam od brata Lubego,z jego jablek bo u nas zagłebie jablkowe:) ale zawsze rozcieńczam,z reszta kazdy rozcienczam. A soki to pije,ile dasz to wydoi do konca:) -
Biedroneczko kupiłam taka zwykłą - plastikowe siedzonko i sznurki na Allegro i szczerze mówiąc na razie to hit , wczoraj cały obiad zrobiłam, a ona sie huśtała no luksus nie chciała zejść, sama ją wyciągnęłam zeby obiad dac i dzis z rana tylko ja zobaczyła to szal i koniec trzeba przywiesić i sie tak huśta jak ją mąż wyciągnął to piszczy i pokazuje, ze chce dalej
-
Brusia tez sie tego obawiam jak to technicznie bedzie wygladalo na początku, tez bym chciała jak Ty na 7 do pracy a ta jak ide na 9 to ani rano ani popołudniu
troche przykro, ze bede z Mała spędzać duzo mniej czasu
-
Michas sie ostatnio przeciął na twarzy dość głęboko, chyba jak zwykle paznokciem. Zawsze to schodziło szybko a teraz mu sie to utrzymuje i boje sie ze bedzie mieć bliznę, jest cos do smarowania dla takich małych dzieci? Na razie smaruje maścią pupkowa.
Dzisiaj Michał spadł mi z lozka, cholera musiałam przysnąć ba 2 sekundy, bo ja sie obudził to ja nie spałam, chodził po mnie a potem nie pamietam. A jeszcze maz mi przed wyjściem do pracy powiedział zeby mi nie spadł, nigdy tego nie mówi, dzisiaj powiedział i Michas poleciał, dobrze ze nic sie nie stało, troche tylko popłakał
Ja tez bym chciała mieć na 7 do pracy i mieć cos z tego dnia
-
Jeju Dziewczyny współczuje Wam powrotów do pracy. To na pewno będzie ciężki początek. Ja się cieszę że póki co odwloke trochę ten moment. Ciekawe kiedy do mnie napiszą co z urlopem...
Zosia dasz linka do huśtawki? Może naszemu bym kupiła.
Dana upadek z łóżka juz chyba kazde zaliczylo. Dobrze ze nic sie nie stalo.
-
Lexi prosze to ta
Zobacz ofertę: HUŚTAWKA Dla Dziecka Dla Niemowląt W drzwi Do domu
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5114627865
A my dalej sie husuamy... Wyciągam pokazuje palcem na huśtawkę jojczy wkładam to uśmiech od razu i tak w koło -
Lexi odpukac mi Kuba jeszcze nie zleciał i mam nadzieje, że nie spadnie. Ale tyle co on sie poprzewracał , i spadał np ze schodka miedzy pokojem a przedpokojem to szok.
U mnie Kuba znowu w nocy sie obudził po 3 i nie chciał w łózeczku. Wziełam do łózka i lezał z otwartymi oczami. W koncu zasnał i go odłozyłam. Nie wiem czy pełnia jest czy co ze on tez tak sie budzi i nie moze spac
Kubuś
-
moj to nawet zleciał z huśtawka na ziemię tą rozporową bo się okazało że jak się huśta to się poluzowuje i trafiło na babcie jak sama była, ale podobno tak spadł że siadł z całą huśtawką.
Ale jest okropny przez ostatnie dni. Źle śpi, potem do ok 12 jojczy i wszystko na nie normalnie już myslę czy wczesniej do roboty nie wrocć hehe bo psychicznie mnie to jojczenie dobija. W nocy się obudzi i siada i jojczy. Idzie mu chyba kolejny ząb.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 09:43
17/2/2016 B
11/3/2018 I