Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nagotowałam dziś Blance zupy iiii kupiłam mrożone mieszanki owoców, ugotowałam, zblendowałam i zamroziłam
taki miałam pomysł na owoce, żeby nie miała ciągle jabłka albo pomarańczy
tylko chyba będę musiała jej te z czerwonych owoców dosłodzić, albo jakieś ciastko dodać.
-
Ja raz mojemu dałam taki sok jak te tłoczone z jabłek itp. Ale za słodkie dlaniego. On tylko woda i woda. nawet Sambucolu za bardzo nie chciał pić. A moja mama na święta specjalnie ugotowała mu kompot z suszu bez dodatku cukru i i tak był mu za słodki.
Ale te tłoczone to najzdrowsze chyba. -
Tysi znajomi mi się zablokowali i Ewy m tam nie widzę.
No to oczekuję smogu w paczce w takim raziea w apce gdzie się sprawdza czy upłynął czas na dotarcie przesyłki bo nie widzę a na te ozdoby czekam już długo od 11.11. I nie wiem czy spiru nie zakładać już. Poratuje któraś screenem.
-
Mnie też możecie pododawac
Boję się co będzie za parę lat, skoro mój syn już podrywa wszystkie panie w szpitalu- nawet te 60+apetyt już wraca. Dziś miał jeszcze kroplowke i antybiotyk ciągle 3 razy na dobe. Może wyjdziemy pod koniec tygodnia, ewentualnie na początku następnego.
A tak w ogóle to wszystkie dzieci są tutaj z zapaleniem płuc...najmłodsze ma miesiac ;/ -
A może te zapalenia płuc to efekt smogu? Bo ponoć też może być winowajaca. Na szczęście naszego regionu to nie dotyczy.
Mlody pije bobofruty i hippy rozcienczone albo domowe soki. Kri a podalas taki czysty czy z wodą? Nasz takich mocno slodkich tez nie wypije ale samej wody tez nie. Ogólnie Igor mało mi pije. To akurat ma po mnie. Mama zawsze mówiła ze ja jak kaczka.
Tusia a Ty ile masz lat? Bo nie wiem czy mi dodalas czy odjelas lat ;P
Mari i Gorgeous ale jak Was znalezc na fb?
Byłam na wizycie. Fasolina pięknie rośnie. Za 2 tygodnie prenatalne.vayn, natalica06, Tusiaa, Kri, d84, Mamusia_synusia, tysiaa93, dana222, Zosia_wop, L, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyD podałabyś linka z którego zamawiałaś?
Kri "skąd" wiedziałaś, że to ja?
Ja dawałam takie tłoczone z kartonu, zresztą Polka sporo dostaje - wiadomo prócz % i gazowanego. Bardzo mało mi pije, jeśli przez cały dzień będzie to chociaż 100ml to uważam to za mega sukces w naszym wypadku -
Takie małe dzieci, jak są chore i nie da się im podać leków to często mają zapalenie płuc niestety, dlatego z małymi dziećmi jak coś się dzieje powinno się chodzić do lekarza. W mojej rodzinie nie raz się zdarzało, że tak się kończyło przeziębienie
to nie wina rodziców, smogu, itp. Sama Gorgeous napisała, że takich dzieci cały oddział. To groźnie brzmi, ale w szpitalu szybko sobie z tym poradzą. Dlatego ja nie uważam, że powinno się czekać z paracetamolem do gorączki powyżej 38,5, ale to moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 15:54
-
Lexi super , a sok dałam nierozrobiony z mojej szklanki to mógł być błąd,
Dziewuchy pododawalam was ale nie do kina wiem która to która jak nie ma foty dziecka , także vayn wybacz ale nie mam Pojecia która to Ty ;)ja do tej pory nie pamietam dokładnie która ma jakie dziecko hehe dobrze ze są suwaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 16:16
Moniaa lubi tę wiadomość