Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, dosłownie z dnia na dzień zaczął tak biegać, nic się nie boi, nawet na środku pokoju potrafi wstać bez żadnej podpórki, dupa do góry i wstaje
co chwilę jest BABAŚ, ale nic go to nie rusza.
Biedronka w tej sytuacji wcale nie musisz cicho siedzieć, a jak sobie poplacze tesciowka trochę to ładniejsze oczy będzie miała
Ja to jednak jestem trochę obzydliwa, bo biorę dytka do swojej buzi jak spadnie i ogólnie mamy taką zabawę, ze ja trzymam w buzi dyda a on mi zabiera i do swojej buzi. Dlatego też właśnie biegl do mnie na filmiku bo miałam dydtka w buzi i chciał mi go zabrać
-
Ja do tej pory oblizalam smoczek 4 razy w mega ekstremalnych przypadkach gdzie jasiek mało smoczkowy jest praeie wcale. Mam wyrzuty nadal. Mi siedzi w głowie od razu próchnica która tak się przekazuję i mimo że nigdy nie miałam wifus opryszczki. Jak już raz się zalapie i go uaktywni ma się go całe życie.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Mila cudnie brawa dla Tymonka, ale on popyla! Mija tez chodzi, ale ostrożnie powolutku
Boni brawka dla Jasia teraz tylko ćwiczyć
Ja tez nie oblizuje łyżeczek i kiedys zona taty tak dawała jej a mi było głupio cos powiedzieć zeby nie robic dymów, bo czasem potrzebyje ją tam zostawic, wiecej nie mam komu
D to my mamy haki, a nie drążek, nawet nie wiem jak to wyglada jak jest Na drążku...
Ide szukac Tuli i Biedronki na fb
Ja mam Brusia tak jak Ty mus wrócić do pracy po $$$Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 17:06
Mila920, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale my jesteśmy mamami i mamy do tego prawo.Ja nie mowie bo czasami tez ugryzie chrupke jak sie bawimy itp ale tak jak pisałam ja wstanie mama a to jest moje dziecko,ale kurwica mnie bierze i noz w kieszeni sie otwiera jak widze w akcji tesciowa.
Ale u nas sypie ,zima na całegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 18:26
-
Super że Jasio w domku!!!
strasznie się cieszę
Brawo dla Tymiego i gratulacje dla JasiaKsięciunio też od kilku dni puszcza się i idzie 3-4 kroczki, ale jest wystraszony
i uśmiany po pachy
powiedziałam mu, że nie ma wyjścia i musi "podeptać" roczek
chyba skumał bo zaczął ćwiczyć
Biedronko o fuuuu... ja bym zwróciła uwagę za takie zachowanie. Ja sama nawet tak nie robię. Nigdy nawet nie wzięłam smoka do buzi czy nie oblizalam łyżeczki jak mały jadł. Przecież to bakterie, próchnica i nie wiadomo co jeszczei dodatkowo przeziębiona???
Bruśka lubi tę wiadomość
-
A teraz brawa dla mnie, zmobilizowałem sie i poszłam pierwszy raz od porodu na fitness, dzisiaj suuuper jutro bede stękać.
Nad nami jakieś fatum samochodowe wisi. My mamy 2 samochody, jeden dzisiaj maz odwiózł do mechanika na wymianę świec, akumulatora (nie chce wiedzieć ile to bedzie kosztować), potem pojechał do teścia po nasze drugie auto, stało u teścia bo na razie nie potrzebujemy dwóch samochodów a on miał pusty garaż, niestety nie odpalił bo cos z imobilajzerem sie stało (nie wiem jak sie to pisze). Wiec maz pojechał do swojej bratowej pożyczyć auto i mu sie w drodze zepsuł, okazało sie ze olej wyglądał jak budyń i sie zatarł silnik. Ja juz dzisiaj mężowi powiedziałam zeby do żadnego samochodu nie wchodził
Ja sie muszę przyznać ze oblizuje łyżeczkę i smoczek i sie zapominam ze nie chce tego robić, tak z automatu wkładam do buzi
-
A my mamy jutro sprawę w sądzie i jadę z Małym, bo moi rodzice też sa świadkami i nie mam z kim Tymoniastego zostawic, ciekawa jestem jak to będzie.
Któraś z Was pisała o tym dzienniku dla babci/dziadka super pomysł! Ściągam! Kalendarze tez zamówione, ale dla mojej mamy tez kupie ten dziennik, druga babcia nawet nie mogła na jeden dzień świąt wytrzezwiec i wnuka zobaczyc, więc dziennika nie dostanie, NIGDY. To chyba D84 pisałaś o tym dzienniku? Zamawialas juz? Bo może już ogarnęłas gdzie najtaniej
-
tak to ja!!
ten co dałam link jest najtańszy i są one najtańsze na allegro
czyli ten
http://czytam.pl/k,ks_376842,Zapiski-babci.html?ceneo_spo=true
są też z inne wersje ale droższe np:
http://moidziadkowie.pl/pl/8-opowiedz-mi-babciu-9788090584334.html
ja uważam że to jest fajne bo ja np.nie pamiętam opowieści moich dziadków ;/
A pierwsze kroczki wymiatają, zazdroszczę
Bruśka, Mila920 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
u nas też biało
i ciepło nawet bo jest -1
macie do polecenia jakąś kaszkę mleczna na śniadanie, zazwyczaj robie bezmleczna holle + świeże lub słoiczkowe owoce, ale potrzebuję gotowca na wyjazdy.
Kromeczek mój dalej nie tyka ;/ Cała noc na cycu
Mojego znowu coś wczoraj z wieczora wysypało, a nie jadl nic uczulającego i inne rzeczy też są ok i zastanawiam się czy to nie woda bo miał tydzień wode bez emolientu i proszę. Zamawiam zawsze kilka butelek przez neta bo w aptece mam 10 zł droższe na buteleczce.
W tym tygodniu codziennie mam problem jaki dziś dzień17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ja wczoraj marzylam by swoja fiestusie odpalic (diesel)- niestety akumulator pdmowil wspolpracy...
Mila, bardzo mi przykro z powodu tego co przezywasz z Mama..
Ja nie mam pomyslu na prezent, u mnie jakos kalendarzy sie nie wiesza.. A wszystkoe zdjecia moja mama ma przesylane na messengerze..
-
Jutro rano idziemy do lekarza bo uczulenie mamy na buzi już od dłuższego czasu i nic nie pomaga ani emolienty zwykle kremy nic nie dają. Obawiam się że my będziemy też mieć skaze białkowa bo ostatnio po odrobinie danio był purpurowy. Dalej nie dałam mu jajka a dziś już bawet nie dostał tej kaszki z mlekiem tylko mleko zostało dodane
-
Biedronko jebnij chociaż z liścia
D a kupowałaś inne kaszki holle? Są też mleczne i z musli. Wiesz one nie są takimi słodkimi szrotami jak nestleja kupowalam jeszcze z bobovity owsiankę bez cukru i jeszcze jakąś kaszkę, też bez cukru
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość