WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie dzi sernik! Kcecie?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszło mi dzis chińskie powietrze zawsze to lepsze jiz nasz smog ;)

Tuli jak Ty to robisz, ze tyle pieczesz, gotujesz a taka szczupła jestes? Zdradź tą tajemnice :D

Baga jak mieszkasz w domku to butle mozna miec, na szczęście prąd wrócił

No i cos miałam napisać i juz wyleciało mi z głowy :/

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a w bloku nie można mieć butli? :o

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli jest instalacja gazowa to wtedy nie mozna miec butli, u nas jest instalacja, ale my mamy na prąd bo z gazem mieliśmy problem z przyłączeniem (duzo by opowiadać)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu a co zamawiałaś dobrego że przysłali powietrze?

My po lekarzu, jak dla niego jest tak samo. Ani lepiej ani gorzej. W poniedziałek do kontroli bo lepiej jedną zadużo niż o jedną zamało jak to powiedział. No i ogólnie widać że Polunia wraca do sił bo w poniedziałek soboe z nim opowiadała, a dzisiaj całe miasto nas słyszało. Tak się jej nie podobało

Teściowa ma zaraz przyjść wielce zmartwiona. Dzowniła i pytała to jej powiedziałam to co wyżej i dodałam takim ostrym tonem że mam dość chorob i w sobotę każdy ma przyjść zdrowy. To tak śmiechem mi odpowiedział że do soboty daleko i zdąży się każdy wyleczyć

Nogi mi zaraz do tyłka wejdą, zasnęła mi po wyjsciu od lekarza to pojeździłam 1,5h po parku

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już popcorn mam. Tuli sernik. Czekamy na relację z pobytu teściowej :)

Zosia przesrane bez gazu. No ale jak mus to mus. Mama niemęża ostatnio zrezygnowała, bo miała tylko piekarnik. Zmieniła go na nowy i elektryczny. Też wszystko teraz ma na prąd, ale u nich rzadko go brakuje.

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia to te piżamki cebulowe?

U mnie ten ciućmok z chin na 1 przedłużył mi czas, a na druga się czas się skończył i napisał tylko że sprawdzi.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga a czemu Cię nastraszyłam?

201602111680.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem kiedy będą te cebule z minni bo pisalyscie że do kogoś dotarło. Niby na trackingu jest ze są w pl. Jeszcze czekam na dekory do babeczek.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica, nie że mnie personalnie ale, że u małych dzieci katarek czy kaszelek i zaraz o zapalenie płuc nietrudno.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga rozwaliła system z tym popcornem i sernikiem!!! hahahahahaha :D

Tuli ja jestem chętna! Czekam ;)

Baga właśnie oglądałam zdjęcia tortów na roczek i były z ciasteczkowym potworem ;) boskie! :) od razu o Was pomyślałam ;)
    A jeśli chodzi o kreacje na roczek to w strojach karnawałowych mignął mi gdzieś w necie Wielki Ptak, czyli ten żółty ;) no odlot gdybyś tak się ubrała... hahahahahaha :D ale mam wyobraźnię ;) sama bym taki zapadała dla śmiechu, ale nie ten temat imprezy ;)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze forumowe blizniaki to ju chyba skonvzyly roczek,nie?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia niedaleko jesteś, bo mówiłam, że szukam czerwonej sukienki i robię sobie opaskę z wielkimi białymi oczami i pomarańczowym nosem :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://static.pokazywarka.pl/i/7236587/841888/image.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/7236587/564790/image.jpg
    Jeszcze goracy:) matko prawie z blachy wylazl... Przepis od Jagody chrzestnego.. Z tym ze ja wiem czemu mi tak rozna te placki jak szalone.. Uzywam staromodnej trzepaczki do bialek,taka sprezyna,nie mikser.. To nie pierwszy raz tak:)
    Zosiu,ja sie zywie niemal samymi slodyczami,zjesc tabliczke czekolady to pikus dla mnie,teraz tak mam-49 kg wagi a kiedys na studiach bylam pultotem. Ale jak sie wzielam i schudlam to jojo nigdy nie nastapilo juz i waga z 56 spadla do 50 i tak juz sie trzyma. A naprawde luuubie zjesc:)

Mamusia_synusia, Lexi150, Zosia_wop, dana222, tysiaa93 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak. Mamy dawno nie było. Evansss słyszysz nas też się odezwij co u Maxa!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Tuli to poszalałaś, że "pultot" jak ty to nazwałaś to 56 kg. Hahahahah! Dobra jesteś :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, Rita i Ninka już mają roczek :) ciekawe co u nich?

Tuli no żeś mi smaka narobiła.... aż dostałam ślinotoku! ;) powinnaś sprzedawać te ciasta, bo są obłędne! :) Brawo Ty! :)
    Kurde 49 kg? Serio.... Kolejna z gangu Biedronki :/ dołączasz na czarną listę! ;)
    Do 25 roku życia ważyłam 52 kg przy wzroście 172. Jadłam wszyyyystko o każdej porze dnia i nocy. Waga stała. Echhh... to były czasy.....

Baga super pomysł! :)

Zosia mów jak Twoja dieta i siłka? Muszę się zmobilizować bo wczoraj lekarz mnie wkurwił bo stwierdził że na pewno nie schudnę, a nawet mnie nie zna jebaniec. A co to 8 kg? Chujek ;)

Kri, dana222, Moniaa lubią tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga-pultot, bo mialam chude rece i nogi a brzuch duzy i cycki 75D! Wygladalam kooszmarnie! Naprawde! A poza tym mysle ja ja mam jak to mowia lekkoe kosci, no kolezanka szczuplejsza i nizsza ode mnie wazy wiecej ni ja.. Nie umiem tego wytlumaczyc...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli to zazdroszczę, ja to musze sie pilnować na każdym kroku, odkąd skończyły sie studenckie czasy to sukcesywnie moja waga tylko rośnie :/ Mamusiu na silce przez chorobę miałam miesiąc przerwy i teraz znow zaczęłam, zgubiłam ze 3-4kg, czuje tez po ubraniach, ale teraz o świętach to nie wiem ile wazę, bo strach na wagę wchodzić, prwnie przybrałam znow. Moge sie przyznać ze nie mogłam oprzeć sie i słodycze jadłam i pizze i nawet dwa razy chipsy były :( nie chce mi sie tak meczyc i wszystkiego wiecznie odmawiać, bo to juz nie moje pierwsze podejście, kiedys sie odchudzałam i zeszłam do 53kg ale ile to było pracy ehhh no i wiadomo wiek robi swoje :P juz nie ta przemiana materi.
    No i cycki to mam małe niestety wszystjo zawsze idzie w dupę :P

A życie bez gazu jest całkiem fajne i szczerze mówiąc sto razy lepiej gotuje mi sie i utrzymuje czystość dzieki indukcji, piekarnik tez super, a woda wiadomo troche upierdliwe to z tym bojlerem, ale z drugiej strony nie ma opcji czadu albo innych problemów z gazem, rurkami, junkerem itp, a i cenowo za prąd płace nieco ponad 100zl czyli prąd wcale nie wychodzi drogo

Dziewczyny juz zaraz lutówki 2017 rodzą, a wydaje sie ze dopiero założyły wątek...

Aaaa zamiast powietrza miały przyjść bluzy z myszka miki, juz spór dawno otwarty bo czas minął, a folia dopiero dzis przyszła. Takze nie bójcie sie to noe te komplety ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 20:56

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wole ogien, indukcja jest dobra do zup i przetworow. Ale kotlety smazy sie do dupy! Nierowno.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 2413 2414 2415 2416 2417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ