X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie dzi sernik! Kcecie?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszło mi dzis chińskie powietrze zawsze to lepsze jiz nasz smog ;)

Tuli jak Ty to robisz, ze tyle pieczesz, gotujesz a taka szczupła jestes? Zdradź tą tajemnice :D

Baga jak mieszkasz w domku to butle mozna miec, na szczęście prąd wrócił

No i cos miałam napisać i juz wyleciało mi z głowy :/

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a w bloku nie można mieć butli? :o

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli jest instalacja gazowa to wtedy nie mozna miec butli, u nas jest instalacja, ale my mamy na prąd bo z gazem mieliśmy problem z przyłączeniem (duzo by opowiadać)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu a co zamawiałaś dobrego że przysłali powietrze?

My po lekarzu, jak dla niego jest tak samo. Ani lepiej ani gorzej. W poniedziałek do kontroli bo lepiej jedną zadużo niż o jedną zamało jak to powiedział. No i ogólnie widać że Polunia wraca do sił bo w poniedziałek soboe z nim opowiadała, a dzisiaj całe miasto nas słyszało. Tak się jej nie podobało

Teściowa ma zaraz przyjść wielce zmartwiona. Dzowniła i pytała to jej powiedziałam to co wyżej i dodałam takim ostrym tonem że mam dość chorob i w sobotę każdy ma przyjść zdrowy. To tak śmiechem mi odpowiedział że do soboty daleko i zdąży się każdy wyleczyć

Nogi mi zaraz do tyłka wejdą, zasnęła mi po wyjsciu od lekarza to pojeździłam 1,5h po parku

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już popcorn mam. Tuli sernik. Czekamy na relację z pobytu teściowej :)

Zosia przesrane bez gazu. No ale jak mus to mus. Mama niemęża ostatnio zrezygnowała, bo miała tylko piekarnik. Zmieniła go na nowy i elektryczny. Też wszystko teraz ma na prąd, ale u nich rzadko go brakuje.

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia to te piżamki cebulowe?

U mnie ten ciućmok z chin na 1 przedłużył mi czas, a na druga się czas się skończył i napisał tylko że sprawdzi.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga a czemu Cię nastraszyłam?

201602111680.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem kiedy będą te cebule z minni bo pisalyscie że do kogoś dotarło. Niby na trackingu jest ze są w pl. Jeszcze czekam na dekory do babeczek.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica, nie że mnie personalnie ale, że u małych dzieci katarek czy kaszelek i zaraz o zapalenie płuc nietrudno.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga rozwaliła system z tym popcornem i sernikiem!!! hahahahahaha :D

Tuli ja jestem chętna! Czekam ;)

Baga właśnie oglądałam zdjęcia tortów na roczek i były z ciasteczkowym potworem ;) boskie! :) od razu o Was pomyślałam ;)
    A jeśli chodzi o kreacje na roczek to w strojach karnawałowych mignął mi gdzieś w necie Wielki Ptak, czyli ten żółty ;) no odlot gdybyś tak się ubrała... hahahahahaha :D ale mam wyobraźnię ;) sama bym taki zapadała dla śmiechu, ale nie ten temat imprezy ;)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze forumowe blizniaki to ju chyba skonvzyly roczek,nie?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia niedaleko jesteś, bo mówiłam, że szukam czerwonej sukienki i robię sobie opaskę z wielkimi białymi oczami i pomarańczowym nosem :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://static.pokazywarka.pl/i/7236587/841888/image.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/7236587/564790/image.jpg
    Jeszcze goracy:) matko prawie z blachy wylazl... Przepis od Jagody chrzestnego.. Z tym ze ja wiem czemu mi tak rozna te placki jak szalone.. Uzywam staromodnej trzepaczki do bialek,taka sprezyna,nie mikser.. To nie pierwszy raz tak:)
    Zosiu,ja sie zywie niemal samymi slodyczami,zjesc tabliczke czekolady to pikus dla mnie,teraz tak mam-49 kg wagi a kiedys na studiach bylam pultotem. Ale jak sie wzielam i schudlam to jojo nigdy nie nastapilo juz i waga z 56 spadla do 50 i tak juz sie trzyma. A naprawde luuubie zjesc:)

Mamusia_synusia, Lexi150, Zosia_wop, dana222, tysiaa93 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak. Mamy dawno nie było. Evansss słyszysz nas też się odezwij co u Maxa!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Tuli to poszalałaś, że "pultot" jak ty to nazwałaś to 56 kg. Hahahahah! Dobra jesteś :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, Rita i Ninka już mają roczek :) ciekawe co u nich?

Tuli no żeś mi smaka narobiła.... aż dostałam ślinotoku! ;) powinnaś sprzedawać te ciasta, bo są obłędne! :) Brawo Ty! :)
    Kurde 49 kg? Serio.... Kolejna z gangu Biedronki :/ dołączasz na czarną listę! ;)
    Do 25 roku życia ważyłam 52 kg przy wzroście 172. Jadłam wszyyyystko o każdej porze dnia i nocy. Waga stała. Echhh... to były czasy.....

Baga super pomysł! :)

Zosia mów jak Twoja dieta i siłka? Muszę się zmobilizować bo wczoraj lekarz mnie wkurwił bo stwierdził że na pewno nie schudnę, a nawet mnie nie zna jebaniec. A co to 8 kg? Chujek ;)

Kri, dana222, Moniaa lubią tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga-pultot, bo mialam chude rece i nogi a brzuch duzy i cycki 75D! Wygladalam kooszmarnie! Naprawde! A poza tym mysle ja ja mam jak to mowia lekkoe kosci, no kolezanka szczuplejsza i nizsza ode mnie wazy wiecej ni ja.. Nie umiem tego wytlumaczyc...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli to zazdroszczę, ja to musze sie pilnować na każdym kroku, odkąd skończyły sie studenckie czasy to sukcesywnie moja waga tylko rośnie :/ Mamusiu na silce przez chorobę miałam miesiąc przerwy i teraz znow zaczęłam, zgubiłam ze 3-4kg, czuje tez po ubraniach, ale teraz o świętach to nie wiem ile wazę, bo strach na wagę wchodzić, prwnie przybrałam znow. Moge sie przyznać ze nie mogłam oprzeć sie i słodycze jadłam i pizze i nawet dwa razy chipsy były :( nie chce mi sie tak meczyc i wszystkiego wiecznie odmawiać, bo to juz nie moje pierwsze podejście, kiedys sie odchudzałam i zeszłam do 53kg ale ile to było pracy ehhh no i wiadomo wiek robi swoje :P juz nie ta przemiana materi.
    No i cycki to mam małe niestety wszystjo zawsze idzie w dupę :P

A życie bez gazu jest całkiem fajne i szczerze mówiąc sto razy lepiej gotuje mi sie i utrzymuje czystość dzieki indukcji, piekarnik tez super, a woda wiadomo troche upierdliwe to z tym bojlerem, ale z drugiej strony nie ma opcji czadu albo innych problemów z gazem, rurkami, junkerem itp, a i cenowo za prąd płace nieco ponad 100zl czyli prąd wcale nie wychodzi drogo

Dziewczyny juz zaraz lutówki 2017 rodzą, a wydaje sie ze dopiero założyły wątek...

Aaaa zamiast powietrza miały przyjść bluzy z myszka miki, juz spór dawno otwarty bo czas minął, a folia dopiero dzis przyszła. Takze nie bójcie sie to noe te komplety ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 20:56

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wole ogien, indukcja jest dobra do zup i przetworow. Ale kotlety smazy sie do dupy! Nierowno.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 2413 2414 2415 2416 2417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ