Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
aa dzisiaj dałam Kubie parówke na sniadanie
dałam najpierw krazek żeby sprawdzic co zrobi i oczywiscie że połknął w całosci. podrobiłam wszystkie widelcem i zadowolony wpierdzielał z miseczki i okruchy które pospadały na body, spodnie, krzesełko
Kubuś
-
Tusia moj parówek nie je, jak dałam pokrojone to on tego w ogóle jak jedzenie nie traktuje i zrzuca z krzesełka - a wszystko daje do buzi tgo nie. Dalej tylko kaszki na sniadanie toleruje, a chciałabym żeby kromeczki tez jadł.
Tuli mój w dzień to czasem ma drzemke 2 min więc 1,5h to luksusa zasypia od 30 min a rekord to chyba 2h. Pije z rurki, ale jak miał niekapka to przechylał głowę. Ja ran na kilka dni zalewam kubek wrzątkiem, a tak to pod kranem.
Polciu zdrowiej
,17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyCO do picia to Pola nie potrafi sobie butli z mm trzymać, ja jej przytrzymuję. Soczki/herbatki dostaje ze zwykłej poczciwej szklanki. Podchodzi do mnie albo małża mówi da tutu i trzeba trzymać szklaneczkę a ona robi dul dul
Drzemki mamy 2, czasowo różnie od 1-3h. Butelki i smoczki myję płynem do naczyń a później zalewam wrzątkiem i tak sobie pływają w tej wodzie i czekają na następne użycie.
A wiecie, Polka w zeszły poniedziałek ważyła 9,5 kg. Dzisiaj waga pokazała 9,8 -
Buziaki dla Boryska :*
Dziewczyny sesje pięęęękneee !!!Iguś to już poważny mężczyzna! A Jasio jest do schrupania
Dzięki Brusia, że wrzuciłaś jeszcze raz to i ja się załapałambo Igusia widziałam rano a później brak czasu
Tylko nie załapałam się na zdjęcia Florci
Mój Księciunio pije na siedząco z butli i tak śmiesznie główkę odchyla do tylu, że czasami aź go przeważybutle wypażałam do 8 m-ca. Drzemki są 2. Czasami padnie w 5 min. a bywa usypianie 40 min. z łażeniem po łóżku, łóżeczku i strzelaniem mnie z liścia i ciągnięciem za włosy
buziaki lizaki też się zdażają
Vayn ale lipazdrówka dla Polci :* jak ktoś jest chory to my nie jeździmy i do nas też jest zakaz wstępu. Teraz nawet zakaz wstępu rozszerzyłam na dzieci chodzące do przedszkola, nawet "zdrowe". Później jak mój mały zachoruje to on cierpi, ja mam problem a nie oni, więc mam gdzieś czy to się komuś podoba czy nie
d84, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Łaaaa jaki Jaś!cudowny blondasek ! A komplet kurtka spodnie taki sam dostaliśmy na gwiazdkę! Fajnie jeździ w wózku sklepowym , musimy spróbować
Czy któraś zastanawiała się nad nosidełkiem biodrowym?
Kurczę upatrzyłam komplet na Ali ale już nie będę ryzykować nie będzie na czas , może wiecie jak u nas w pl taki znaleźć ?Zobacz, co znalazłem w AliExpress
http://s.aliexpress.com/fEVVJJZV -
Zdrowka dla Polci :*
Żyrafy nawet nie mamy, rozreklamowana jak Szumiś i jakos odbyliśmy sie bez
Wiecie ze od 1 marca poczta znow podnosi ceny? Polecony gabaryt B juz 9,5zl no tragedia...
Jejciu na tej siłowni jak widze tych nadmuchanych chłopaczków to mnie mdli i tak prężą sie przed tym lustrem gorzej niz baby
Dana my chyba mamy wspólnego męża hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 20:16
dana222 lubi tę wiadomość
-
Zosia a ja Ci powiem ze u nas szumisz jest non stop w użytku. Codziennie w porach drzemki on działa bo jak tylko się wyłączy to mały wstaje. Ja już chciałam prosić o wersję z pilotem żebym nie musiała chodzić jak ninja przez cały pokój aby na nowo go włączyć. A zyrafki też nie mamy.
-
Roberta ta stronka to chyba ogólnie jakiś straszak. Świnka Peppa jest szkodliwa a dieta prowadzi do ADHD...
Jasne, że wszystkie zabawki z dziurami będą pewnie prędzej czy później tak w środku wyglądać. Na jakimś mamowym blogu było to samo ze starą poczciwą żółtą kaczuszką. Na Sophie jest napisane aby jej nie moczyć. Wtedy na pewno dłużej posłuży. Pokazana tam Sophie chyba rozcięta po 2 latach. To chyba strasznie długo...
Mój mały używa kaczuszki w kąpieli codziennie. Jedną po jakiś 5 mcach rozcięłam z ciekawości. Nie było śladu pleśni, nic. A nie zawsze wypuszczam starannie z niej wodę. Także nie ma chyba co wariować... -
muszę to o tej żyrafce pokazać mojemu chłopu, bo on taki zaniepokojony, że Blanka wszystko miała, co reklamowane, ale tą żyrafkę przegapiliśmy, więc kolejnemu dziecku pierwsze co to ją kupimy
jakby się czuła z tego powodu pokrzywdzona
Przyszedł mi dziś ten komplet i jest super. Spodnie z tyłu mają gumkę i pomimo, że dla Blanki na długość nogawki za długie, bo wzięłam to ich 90 to można je podwinąć, więc może je nosić i teraz i później, a bez gumki byłyby za szerokie.
https://pl.aliexpress.com/item/Spring-and-autumn-girl-suit-new-casual-cartoon-Minnie-sleeved-compassionate-denim-overalls-2pcs-set-children/32513683476.html?spm=2114.13010608.0.0.A4pZaH
jeszcze to zamówiłam. Mega gruby i fajny materiał, ale duże, to 2-3 T to takie właśnie koło 3 lat, jak ktoś ma taką damą to naprawdę warto
https://pl.aliexpress.com/item/retail-Hot-selling-spring-autumn-Girls-cartoon-cat-rabbit-cute-pantyhose-kids-cotton-pantyhose-1026/32251234884.html?spm=2114.13010608.0.0.A4pZaHvayn lubi tę wiadomość
-
Lexi zachcianki? Jedz, jedz dla Fasolki
Brusia my tez używaliśmy, ale aplikacji w starym telefonie, albo w swoim w trybie samolotowym, jakos ten szum wydawało mi sie że uzależnia i jakos sie go bałam tak duzo puszczać