Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A może Dana ma rację aby zapytać. Zależy chyba od tego jakie masz stosunki z tą ciocią (boże poprawić mi chciało na cipcią
). Ja mam takie ciocie, których nie wstydziłabym się zapytać. w końcu to ich kasa i chyba też wolałyby aby się to w szafie nie kurzyło tylko przydało.
-
Dana uwierzysz ze mi się dzisiaj śniłaś
Przyjechałaś do mojej rodzinnej wiochy z jakaś wycieczką przejazdem i się spotkalysmygadalysmy o dzieciakach i o różnych pierdolach. No i miałaś blond wlosy
Zdrówka dla Boryska. Ja co 4 godziny podawalam ibufen na zmianę z paracetamolem jak nie mogłam zbić temp. A i tak nie schodziło ponizej 38.dana222, d84 lubią tę wiadomość
-
Lexi ha ha. A wiesz jak byłam w sierpniu w Szczecinie to myślałam sie spotkać, gdybym była tam w odwiedzinach u rodziny a nie niestety na pogrzebie to bym cos pokombinowała.
Byłam na spacerze, na termometrze pokazuje -3 ale odczuwalna jest duzo niższa, normalnie chciałam zeby droga jak najszybciej sie skończyła i żebym była juz w domu. Jak wróciłam akurat listonosz przyszedł, na tym mrozie nie potrafiłam podpisać sie na poleconym.
Choróbska brac sie z naszego forum!!!
-
u nas się tem zbiła się do 37,1 ale maruda się zrobiła, daje nurofen zapobiegawczo i wit c, do lekarza średnio chce iść bo to pewnie w pon złapał w przychodni dzieci zdrowych jak chciałam go na szczepienie zapisać a w poczekalni było 1 dziecko max 1miesięczne i chyba zdrowe było. Zobaczymy do jutra jak się rozwinie.
Tuli ja też myślałam że to sukienka. Butki super, a Wasze dzieci bo pamiętam że któreś chodziło w nich lubią te butki? Mam takie używane po rodzinie różówe hehe spróbuję za jakiś czas czy mu w ogóle podpasują.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Natalica wejdź na pokazywarka.pl
Tam masz dodaj zdjęcie wybierasz dodaj zdjęcia i dodajesz ile chcesz.
jak się na zielono załaduje to obok pokaze się kod img.
Kopiujesz i wklejasz tutaj jakbys chciala cos napisać
I włala. W ten sposób macie nas i naszego bałwana na cześc amerykańców w kowbojskim kapeluszu i ze strzelbą. James.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 16:23
d84, tysiaa93, Zosia_wop, Bruśka, vayn, dana222, natalica06, Mamusia_synusia, tulipanna, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Baga no superowo, chusta z Ali? Chciałam tez taka kupic, ale stwierdziłam ze zanim dojdzie to wiosna przyjdzie
Wczoraj przyszlo mi zamowienie z końca grudnia, a ozdób z listopada ani widu ani słychu.
Moja nosi te podoby attipasow, ale tylko jak jestesmy gdzues gdzie nie mozna w skarpetach. Normalnie chodzi i sie nie wywraca czyli chyba działają, jak jeszcze 2mce temu je dostała to noga jej uciekała w tą skarpetę i poza gumę, ake teraz luzik juz die tak nie robi. Florka juz śmiga, koniec raczkowania wszędzie juz w pionie.
Zdrowka dla Boryska :*
Tuli ja bym zaprosiła ciocie na kawę i ciastko poza impreza, sukienka z wczorajszego naszego zdjęcia to tez bluzka na 24mcea butki no cóż zależy jaka to ciocia u takiej dobrej cioci poprosiłabym o wymianę, ale u innej która niema luzu bym tego nie robiła
Juz było lepiej z tym katarem, położyłam na drzemkę i wstała po 30min z takim zapchanym nosem, ze az płakała, fridą na sile cos odciagnelam az sie zanosiłai poszła dalej spac
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
a ja muszę poskarżyć się na moją leniwą mamę, wczoraj skończyłem 11 miesięcy a ona mi nie chciała zrobić zdjęcia. Całe szczęście dzisiaj nadrobiła, tylko ubrała mnie w jakieś przymałe jeansy. Pozdrawiam Michałek
ps. swietny bałwan
a tutaj byłem na odwiedzinach i tam był fajny kotek, a na twarzy sobie zadrapałem i mama się boi że będę mieć blizne
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 00:26
Zosia_wop, vayn, d84, tulipanna, Lexi150, Tusiaa, Bruśka, tysiaa93, Kri, Mamusia_synusia, Moniaa lubią tę wiadomość
-
No to naj naj dla Michałka! :*
Dana tez myslalam ze dalej beda uciekać stopy a tu pozytywne zaskoczenie, pewnie u Was bedzie tak samo.
Słuchajcie o nowej metodzie naciągania.
Dostajesz wiadomosc od mamy niby jakiejs ze niechciany przy rejestracji gdzieś dziecko wpisało twój nr telefonu i ta mama prosi o to zeby ten kod jej odesłać jak przyjdzie bo bardzo jest jej potrzebny i tak naciągają naiwnych na tys zł, jest to napisane w bardzo kulturalny sposóbdana222 lubi tę wiadomość