Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie 1 raz-extra, skąd macie tyle kluczy hehe
Michał i jego grzywa wymiatają - codziennie mu czeszesz włosy bo ja mojemu nie
a jak mi nurofen daje rade to dawać tylko go?, a jak nie to wtedy na zmianę z paracetamolem???natalica06, dana222 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ale nam sie udaly te dzieciaki!
Z Ciocia juz gadalam, butki wymieni:) Jagoda ma 11,5 cm nozzke czyli musza byc rozmiar L. Oblicza sie ich wielkosc-dlugosc nozki plus 0,5 cm. Tyle minimum misza miec. Bez problemu Ciocia podeszla do sprawy,sama nawet powiedziala ze mozna wymienic.
O bluzce (ze sie nada za kilka lat )nic nie wspominalam,Ciocia zapytala czy sukieneczka bedzie na lato dobra :-p bedzie, na lato za 5-6 lat!
Of kors zaproszona na ciastko!vayn lubi tę wiadomość
-
Dana buziaki dla Michałka! :* Jakie ma cudowne długie włoski! Ach jak będę miała Córkę będę się bić o zięcia
Blanka jaka piękna modelka! Zapraszamy częściej :*
D jak spada to tylko nurofen. Jak będziesz miała problem ze zbiciem wtedy dodaj paracetamol.dana222, natalica06 lubią tę wiadomość
-
dziękuję w imieniu Blanki za komplementy
ale trzeba przyznać, że wszystkie nasze dzieci są najpiękniejsze, a przede wszystkim tak się szczęśliwie udało, że każde jest zdrowe, ma co jeść, ma tatę i mamę i ma gdzie mieszkać. Jesteśmy mega szczęściarami, że się tak nam udało, oby to się nigdy nie zmieniło!!
ps. teraz i ja będę mogła komentować Wasze zdjęciawcześniej czułam, że to nie halo swoich nie wklejać a o innych się mądrować
vayn lubi tę wiadomość
-
ooo jest i Blanka
Super zdjecia Natali
W tych różowych spodniach wyglada jak dziecko 2 letnie
taka duża sie wydaje
ja kupiłam dzisiaj w textilu te podróby atipasów. No ale wziełąm rozm 22 i ogólnie noga mu ucieka z tej guma, stope krzywo stawia. Moze dlatego bo za duze sa troche gdzies o ponad pół nr chyba. ale wolałam wieksze wziac niz za małe. Jak zacznie smigac to od czasu do czasu bedzie w nich chodził. Fajną gume maja bo sie nie slizga po podłodze ale za to sie poci nózkaczego chceci od butów za 15 zł
Dzisiaj tez bylismy na spacerku saneczkowym ale tylko 20min bo tak jakos chłodno było.
Ale ma Michaś długie te włoski a jakie lśniąceśliczny chłopczyk
dana222, natalica06 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Do dziś w Intermarche przy zakupie 2 opakowań 800g - 30 zł za opakowanie.
W Biedrze 34.99 za opakowanie i w Tesco 35,99.
Ogólnie jest stronka mlekoipieluszki.pl i tam można polukać sobie zawsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 15:52
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Tuli jutro powiem o nań bo nowe promo wchodzą a ja szukam przez blix wpisujeszw apke co szukasz i pokazuje strony gazetek. Michas ma boskie włosy zakochałam się a oczy boskie!
Blanka cudasna i modeleczka z niej!
Byliśmy na spacerze na plaży ale zmarzlam.dana222, natalica06 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chusta miała byc z Ali ale pomyślałam jak Zosia i nie kupiłam a potem likwidowali u nas sklep i kupiłam za tyle co na Ali.
Michaś i jego fryzura rządzą! Super! No i sto lat! Dużo zdrówka.
Witaj Blanka:) prześliczna dziewczyna. zgapiam pomysłNatali szalejesz. Jeszcze troche a nas na Fejsie pozapraszasz
Ja to bym jeszcze z chęcią Marcelka poznała:)dana222, Mamusia_synusia, natalica06 lubią tę wiadomość
-
Blanka jak Ty ładnie pozujesz az dziw ze mama Cie tak długo przed nami ukrywała.
Hehe Tuli nie ma problemu, ale wiesz my jako swatowe musiałybyśmy siąść i konkretnie wypić, zeby obgadać co i jak.
A Michałowi nie czesze wlosow codziennie, ale robią mu sie kołtuny z tylu od czapki albo jak długo siedzi w foteliku, całe szcźescie da sie rozplatać przy karmieniunatalica06 lubi tę wiadomość
-
Monia tak o takie coś mi chodziło ! U nas to drogie a za 8 dolcow go chyba zaryzykuje!
Wiecie co ja to jestem dopiero spaczona hehe miałam " wychodne " czyli sama w prawdziwej galerii noe w spozywczaku i co ? Gdzie byłam najwiecej i w sumie to tylko tam ? W smyku ! Zamiast isc się oderwać od brzdąca hehe. Tak wogle to są wyprzedaże na ciuszki i zabawki i niektóre taniej niż w necie także polecam
Blanka blondasek witamy !
Michas wymiata z włosami !100 lat
A i w pepco fajne są po dyszce spodenki polarkowe i dżinsiki:)
Wsadziłam młodego w chodzik- łazi do tylunatalica06, dana222 lubią tę wiadomość
-
Michałek buziaki :* jakie on ma włoski!!!
wyglada na 2-3 latka
Blaneczka śliczna Księżniczka
Baga Księciunio jeszcze musi pozostać tajemnicąaczkolwiek czytając o tych swataniach to musimy jakoś to rozegrać bo co chwilę zmniejsza nam się ilość wolnych Księżniczek
Lexi widziałam takie misiaki w pepconatalica06, dana222 lubią tę wiadomość