Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
https://m.aliexpress.com/s/item/32580803866.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32580803866&productSubject=WEONEWORLD-2016-Baby-Girls-Dresses-Candy-Color-Long-Sleeve-Spring-and-Autumn-Toddler-Dress-Girls-O&spm=2114.13010608.0.0.nb66Eb&detailNewVersion=&categoryId=31110
Vayn-prosze bardzovayn lubi tę wiadomość
-
Mój dziś od 8 bryka a zawsze prawie do 9 spiocha. W nocy tak sie rozpychal ze szok. Zęby bidulowi dokuczaja. Sa na wylocie a nie chca sie przebic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 20:47
d84, Biedroneczka29, Mamusia_synusia, tysiaa93, Tusiaa, tulipanna, Kri, vayn, natalica06, dana222, Zosia_wop, Mila920 lubią tę wiadomość
-
My tez nie spimy od 7:15
Moje dziecko chyba ma wilczy głod. Znowu sie obudził po 3 i smoczek nie, woda nawet nie sprobował ale zobaczył inna butle i tez nieZrobiłam mleko i poszedł spac. Cofamy sie chyba z jedzeniem nocnym a było tak fajnie. Dzisiaj serwuje 240ml samego mm i zobacze co to bedzie. Miałam ostatnio dac ale pomyslałam ze to pare takiuch nocnych incydentów ale chyba jednak nie.
Lexi brzusio superchyba to prawda ze w drugiej i kolejnej ciazy widac wczesniej brzusio
ja jak popatrze nieraz na swój to moge pomyslec ze w ciazy jestem
Igus juz jezdził w nowym foteliku ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 10:59
Kubuś
-
Monia tak ja miałam taką pisanke
Tusia cały czas sie zbieramy. I co Mężowi mówię że juz pora to on następnym razem. Ale w sobotę jedziemy do dziadków to już zamontujemy. Muszę go tylko ladnie dopasować. Fasola wyglaskanaMoniaa lubi tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:Kupowała któras z Was podkładke do wanienki zeby sie dziecko nie slizgało w kąpieli?
Moja kosztowała prawie 40 zetów wiec tez nie szczędziłam przy zakipie -
My wanienki uzylismy moze 4 razy. Do niedawna Mlody siedzial w wannie w krzeselku ale ze przestal sie mieścić to teraz normalnie w wannie z ojcem siedzi. Kupilam taką mate antypoślizgowa na allegro ale jak ja tylko zobaczył to ryk i musieliśmy wyciągnąć.