Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No mają Natalica takie szersze rękawy. To fakt. Dziwnie to wygląda na sucho, ale na dzieciu potem fajnie się ubiera
Poza tym to nie wypowiem się szerzej, bo mój to eskimoski chów ma - prawie zawsze krótkie rękawy:)
Ale teraz w 5 10 15 czpczki z siatki i w ogóle fajne czapeczki z daszkiem na lato po dychu. Ja takie łykam, bo przewiduję wakacje w ciepłych krajach. I wydaje mi się , że będą fajne. Przewiewne a jednocześnie od słońca ochronią. -
nick nieaktualnySuper Blaneczka, moja mama podpatrzyła i też sobie takie foto zażyczyła :o
Lexi ja dzisiaj poszłam z mamą do 51015, ale Polunie obkupiłyśmy. Głównie letnie rzeczy już kupowałyśmy, podobał nam się komplet ogrodniczki+bluzeczka ale to 86 z tego to Pola chyba by za 2 lata założyła. Bodziaki na 92 są ttylko trochę zadługie, wzięłam takie wypasione z pelerynkąnatalica06 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaga u nas wystawili też lato 2016 na wyprzedaży także trochę powybierałam. Z zimowych też spodni i bluzek z baskinką nabrałam. Dobrze, że mama płaciła
Bluzki z krótkim rękawkiem były, spodenek nie widziałam. Na stronie sporo mieli jeszcze ostatnio -
nick nieaktualny
-
Dzieki Baga za nazwę firmy :*
Ja tez jak weszłam do zary i popędziłam prosto na dział dziecięcy haha a w sobote swój czas spędziłam w smyku takze ten i jeszcze w tK Max oczywiście w dziale dziecięcym haha
Przyszedł nasz plecaczek jest super, polecam!
Juz myślicie, ze trzeba zamawiać na lato? Kurczaczki ziemniaczki chyba zaczne powili ładować do koszyka haha
-
ja mam już tyle ciuchów na lato i w sumie to i na jesień
teraz już chyba dzieci nie będą tak szybko rosły, Blanka od jakiegoś 1,5 miesiąca nosi 86, więc kupuję większość 92, mam nadzieję, że trochę dłużej w nich pochodzi niż do tej pory.
Za tydzień przyjeżdża mój brat na cały tydzień, znów się wybyczęon jest taki, że jak ona się przekręci w nocy, albo kopie kołdrę to on już przy niej w łóżeczku stoi chociaż śpi w drugim pokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 22:59
-
My od 6:15...a wczoraj było tak pięknie do 8:30, a nawet byłoby dluzej gdyby nie to, że małż sie rozbijał.
Chyba zrobie sobie tez drzemkę jak Mała pójdzie spac, bo jestem padnięta, a to dopiero 8 haha -
vayn wrote:O właśnie Tuli! Jagódka miała taką szarą? Sukieneczkę z baskinką, ona była z ali? Podałabyś linka?