Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Lexi ahhh fajnie mieć ten brzusio
My wkładkę mamy ale nie używamy .
Na dajar.pl jest wyprz i są rzeczy dla dzieci na urodziny w extra cenach np talerzyki papierowe za 1,9 . Ja obkupilam kubusia ale są tez różne z myszka miki bo wiem ze któraś chciała i z ulica sezamkowa ( chyba Baga ?) i typowo dziewczyńskie tez są gadżetytulipanna, Roberta lubią tę wiadomość
-
A my zaczelismy starania o drugiego maluszka
Tez mi się juz zaczelo marzyc posiadanie takiej dzidzi w domu i zawsze chcialam małą rożnicę między dziecmi. Zobaczymy jak nam pójdzie, bo z synkiem trwalo to prawie rok, choć tych poważniejszych starań z mierzeniem temp i obserwacjami było z 5. Teraz może być trudniej bo jeszcze karmię, a to dopiero moj drugi cykl, bo pierwszy okres dostalam po 9 m-cach.
vayn, tulipanna, d84, dana222, Mamusia_synusia, tysiaa93, Tusiaa, Zosia_wop, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka to trzymam kciuki. Po sobie mogę powiedzieć że płodność mi wystrzelila bo wcześniej też dosyć długo się staraliśmy a teraz od razu poszlo. Ze swojej strony polecam testy owu no chyba że masz regularne cykle.
Natali a jak u Was?
D a Ty kiedy masz badanie? -
Dzięki Lexi
No wlaśnie stosowałam testy owu tylko jakieś felerne mi się trafiły z allegro. Na tych z rossmanna, ktore mi zostaly jeszcze sprzed pierwszej ciąży 2 ciemne kreski a na tych z allegro jakies ledwo widoczne cienie tylko...
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lexi150 wrote:
Natali a jak u Was?
u nas taka bieda w kwestii kolejnego dziecka, że aż chyba nie chce mi się o tym pisać
my mamy jakąś matę za 20 zł, tylko nie pamiętam skąd i jest ok, na nic nie narzekam.
jeździmy w nosidle, ale po urodzinach ruszymy po fotelikWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 12:38
-
chwale się mimo choróbska mały pierwszy raz stał sam całe oszałamiające 3s
Lexi mam badanie 2 marca było wcześniej wolne 2 lutego ale nie zdążyłabym zrobić posiewu. Mam nadzieję że mi się cykl nie przesunie bo będe musiała to zmieniać.
Teściowa dzwoniła i powiedziała żebym kupiła coś od niej na roczek do 100 i zapakowała tylko nie wiem co. O mojej mamy też tak robię, bo obie jada do nas pociągiem to po co mają to taszczyć. Od mamy kupuję książeczkę interaktywną lwie zagadki i pierwszy zestaw lego duplo moje pierwsze samochody. Od nas wywrotke wader i kredki. od tesciowej muszę coś wymyśleć.Zosia_wop lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Lexi brzuszek to taki malutki. Niejedna bez ciąży o takim marzy (ja!) a w ciąży tym bardziej.
My mamy mate z Ikei, ale nie tego krokodyla. Podobał mi się, ale niemąż zwątpił czy za mała nie będzie i wzięliśmy taką szarą dla dużych człowieków. Nic się na niej nie osadza, więc polecam Monia.
Agulineczka, Natali, D - wiem, że od tego się w ciążę nie zachodzi, ale tutaj tyle kciuków za was zaciśnietych, że się musi udaćd84, natalica06, Moniaa lubią tę wiadomość
-
D - ja ci powiem, co chciałabym żeby mój mały dostał i co wiem, że dostanie, może coś wybierzesz:
kredki dla maluchów do łapki
i stożkowe
Smily Play będę perkusistą (tak, jeszcze tego nie wie, ale będzie
kuleczkowy pościg dumela
traktor dumela
kredki klocki
bramka wielofunkcyjna smily play
wieża z piłeczkami. uczy się budować od największego do najmniejszego i wrzucać do otworów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 13:04
-
nick nieaktualnyLexi super brzuszek! Aż się łezka w oczku kręci, kurka kiedy to było!
Tuli dziękuję za linka, już w koszyku
Baga imponująca listaOd mojej mamy dostała łancuszek złoty z wisiorkiem, i od chrzestnego złoty łańcuszek. No i standard kasa. Teściowa się wyłamała i kupiła tort, ciuszki i dała kasę
Zabawek nie dostała, szkoda trochę, ale z drugiej strony jak ktoś się nie zna i kupuje byle co to lepiej jak już mi pieniądze da i ja nimi rozporządzę tak jak trzeba. -
Dziewczyny z tego linku dostałam komplet zamówiony 4 stycznia dzsiaj. Extra szybko. Może będziecie chciały coś u tego sprzedawcy, choć teraz tam święto
https://pl.aliexpress.com/item/2pcs-Newborn-Infant-Baby-Kids-Autumn-winter-Outfits-Babies-Boys-Girls-Kids-Anchor-T-shirt-Tops/32724132722.html?spm=2114.13010608.0.0.e0Bi9zWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 13:24
-
No ja tam nikomu nie mówię, co ma kupić, bo nie wiem jaką kwotę chce wydać. chyba, że pyta. Np znajomi chcieli się złożyć na Bebo, powiedziałam, że fajne, ale uważam, że za drogie i może lepiej coś "tańszego". Więc nie wiem co dostanie, ale chyba się nie obrażą, że im tak powiedziałam.
Chciałabym żeby dostał łańcuszek. Może blaszkę z imieniem i datą urodzin, no ale to już z tych kosztownych rzeczy. Taka byłaby pamiątka do końca życia.
A jak widać ja tu mam na oku od 3 dych do 100