Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli fajny ten dom taki nowoczesny , przestrzenny
My chceilismy parterowke ale podobno drożej wychodzą a do tego mamy wąska działke.
Kiedy my to wykonczymy tyle kasy jeszcze trzeba. Okna moze na wiosne bedziemy wstawiac a teraz goscie nam wyceniaja
Kubuś
-
My mamy postawione fundamenty, ściany i dach. A raczej Jacek ma bo jeszcze jak jego tata żył to o tym pomyślał. Domek postawiony naprzeciwko jego, wiec jak sue kiedys tam pezeprowadzimy bede miala bardzo blisko do tesciowej
Jak myślę o tym ile kasy trzeba w to włożyć to mi słabo... Ale narazie jest dobrze jak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 14:15
-
fajne te domy nie powiem, ale ja bym nigdy w życiu nie chciała mieszkać w domu, a jakby on był na wsi to już w ogóle. Ja to jestem taki śmierdzący zatwardziały mieszczuch z bloku. Mąż mnie od jakiegoś czasu urabia na domek szeregowy, bo ma podłączenie do miejskiego ogrzewania, ale mamy na decyzję jeszcze 2 lata, więc może to ja jego przekonam, że mieszkanie
Blanka ostatnio dosyć pośpi jak zaśnie, ale zasypia godzinę albo 1,5 hnie wiem czy jej coś dolega, że nie może zasnąć czy co, bujanie na rękach nie wchodzi w grę, bo się wygina, jakby chciała wyskoczyć, trzeba przy niej leżeć na łóżku. Dziś w ogóle jakaś upierdliwa jest od rana, ciągle chce na ręce, aż mi coś przeskoczyło w barku i boli ;/
w nocy od jakiegoś czasu jak trzeba to wstaje mój m, bo ja mam chyba od grudnia tak, że jak zasnę to się obudzę dopiero rano. Bardzo rzadko śpię w dzień, jak mi się trafi raz na miesiąc to święto -
nick nieaktualnyDziewczyny byłam u lekarza... NO KU*&$^$# Pola ma ostre zapalenie krtani i ucha. Antybiotyk i skierowanie do laryngologa. Pyta się kto ją tak załątwił bo jak byliśmy na kontroli w zeszłym tyg to nie było tak źle jak dzisiaj. Matko jak się darł, że teściowa i chrzestny to idoci, debile. Że powinnam im do dupy nakopać i mają w podskokach wypier****. Powiedział że mamy to załatwić raz na zawsze, że jeśli ich nikt nie nauczył że jak się jest chorym to się siedzi w domu to on z nimi osobiście porozmawia. Zadzowniłąm do męża, wydarłam się że ja tego już mam serdecznie dość.
Przepraszam, że tak chaotycznie ale jestem tak wkurw*$&$ że jeszcze długo nim ze mnie to zejdzie. W piątek kontrola -
Vayn masakra. Nie chcę Ci wrzucać po fakcie czy coś, ale ja bym nie wpuściła takich do domu.
Sama mam dylemat, bo moja mama jest chora od zeszłego tygodnia, dołączył do niej tata, a chcieliśmy jechać w sobotę na dzień babci i dziadka i teraz nie wiem co robić. Rodzice zrozumieją jak nie przyjedziemy, ale jakoś sama ich już dawno nie widziałam, a teraz sesja, że pewnie szybko ich nie zobaczę -
Natali, ja kialam takie samo podejscie. Ale Luby mi uswiadomil ze za 2 pokojowe mieszkanie jak sie da 250 tys to sie dom wybuduje 100 m2. Tez zawsze w bloku i w miescie. On z kolei na wsi w domu. I przekonal mnie. Zaczelismy dzialkowac,sadzic nasze warzywa i mnie urobil :-p
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ja sobie z kolei nie wyobrazam mieszkać w bloku. Nie ma to jak swoboda i wlasne podwórko. Jakby trzeba było to pewnie i do bloku bym się przyzwyczaila
Biedna Polciaprzynajmniej wiadomo co jej jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 15:41
-
Poleńko zdrowiej szybciutko. Vayn ja bym do tych chorych zadzwoniła i opierdoliła z góry na dół. No i powiedz że mają opłacić Poli leki i lekarza. A przy okazji opiekunkę skoro tacy mądrzy.
natalica06, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny reklamowała któraś z Was coś w smyku? Bo kupiłam Młodemu na zimę kurtkę i dopiero wczoraj po raz pierwszy założyłam. No i nie mogę zapiąć zamka bo ten plastik na samym końcu jest jakiś krzywy. Ciekawa jestem czy mi kasę zwrócą. No i mam tylko fakturę bo to online kupowałam.
-
Lexi ja reklamowalam Julki bluzke ostatnio bo po 1 praniu oblecial caly brokat (na szczescie prala jej mama, nawet nie chce myslec ze miala cale pranie q zlotym brokacie). Bez problemu uznali reklamacje i przyslali poleconym karte podarunkowa ze zwrotem kasy
-
Niestety nie załapałam sie na zdjecia Igorka i Jasia:( rano nie miałam czasu wejść na forum bo mały krótko spał i tylko zdarzyłam obrać ziemńiaki i pobawić sie troche plastelina z chrzesńiakiem. Mam nadzieje ze troche teraz pospi bo mam paznokcie pomalowane.
Ten moj maz to tez taki uparty. Przekonać go do czegoś innego jest cieżko, jest w stanie wlanie szczelic focha i sie obrazić. Czasem sie zastnawiam czy on na pewno ma 36lat czy przypadkiem nie 15.
Tuli
1. Potrafi siedziec i przechylić główkę jak pije z niekapka
2. Ja wyparzam bardzo rzadko
3. Moj raczej nie śpiewa, ale czasem sobie cos tam gada
4. 5. Ja od tygodnia wprowadziłam nowa metodę usypiania. Kładę go do łóżeczka, do raczek daje pieluszkę tetrowa i smoczka do buzi. Ja siadam na krześle, ktory stoi ok 2 metry od łóżeczka i nic nie robię. Michas zazwyczaj chodzi przy szczebelkach a jak robi sie zmierzly to go kładę, muszę do niego podchodzić jak wypluje smoczek lub jak wlasńie ponownie go trzeba polozyc. Zasypia od 10-30min, ale ostatnio najcześciej zajmuje mu to 15 min
6. Moj nie śpi tak długo, tak od 40min do 2h. Najdłużej śpi jak zasnie w wózku na spacerze
7. 2 drzemki
-
Vayn współczuję Polci widzisz czyli metoda ucha sprawdzania działa. Wygrzewajcie się. No niepojęte jest to że do niektórych nie dociera. A cierpi dziecko a nie niczyje widzimisię.
My po kontroli musimy soe pozbyć kota. Jak to zrobimy nie wiem. W rozmazie dużo białek kwasogennych co świadczy o alergii. No ale jajka nie je, ryby go uczulaja, cytrusy nie. Pozostał kot i kazała na mleko ha przejść.
-
Vayn współczuje. Ja naprawde bym nie wpusciła do domu bo kurcze to małe dziecko , które wszystko łapie bo wszystko slini, pcha do buzi. Wszedzie są zarazki...
Tuli mój od małego rewelacyjnie nie spał ani w dzien ani w noc.
Kto mi zarzuci linka gdzie kupujecie te kaszki nominal? chyba bym wypróbowała. Tylko chciałabym jakas ryżową czy jakos tak. Które najlepsze?Kubuś
-
nick nieaktualnyNatali spokojnie napisałaś to samo co lekarz, że powinnam im od razu podziękować. Mąż dzownił im nawyrzucać - szkoda że po fakcie no ale może tak dotrze bo Polka chora. Brat niby się jąkać zaczął że on zdawał?! sobie sprawę że jest chory, no ale w sumie nikt mu nie powiedział że ma nie przychodzić. No śmiechu warte 25 lat i ktoś ma mu mówić tak albo nie. Z teściową już gorzej, początkowo podobno przyjęła do wiadomości a później zaczęła wymyślać że przecież tort był, że nie siedzili długo, że dzieci często chorują no i że mógł tak nie krzyczeć na brata BO POLUNI KUPIŁ ŁAŃCUSZEK NA URODZINY! No argument roku, ja wydałam w aptece więcej niż ten łańcuszek.
-
CO za ludzie , teściowa widać marerialistka i u siebie złego nie widzi . Brrrr
Brusia wrzucisz jeszcze fotkę Jasia ? Pliz bo nie widziałam ...
Tusia ja zamawiałam z biomaluszek nominalna ale polecam Ci lebenswert lepiej się rozprowadzają nie ma grud to ze strony bliżej natury czy jakoś tak.
Wojtek pije i odchyla głowę tylko wtedy całe ubranie mokre hehe .
Wyparzanie ? Dobrze jak płuczę pod woda Hihi
Drzemki ma dwie czasem 2 godz w dzień
Jak Zasypia wali rękami i ciągnie mnie Za włosy albo za swoje tak jakby musiał gdzieś emocje oddać
A zasypianie temat rzeka czasem 10 min czasem godzina , reguły lepiej w dni jak nie kapiemy noe owem czego , najczęściej trzeba długo z nim chodzić na rękach zanim będzie podany do cycka na noc.