Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jak mały miał katar to tylko odkurzaczem i to nawet co 15min jak sam zauważył że mu to pomaga to sam szedł w stronę odkurzacza żeby mu odciągać- dla mnie tylko ta metoda jest skuteczna. Frida to dla nas kit, nie mówiąc o gruszce. Może ja mam za mało pary w płucach
Zmienił się mu przez tą 3 dniówkę rytm wstaje jak wstawał przed 8 i idzie spać znowu po 9, a dawniej spał po 11.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
a można uzywac nasivin razem z czyms innym?? mam wrazenie ze on nic nie daje. Na noc mu po kąpieli po odciaganiu glutow dałam a po ok 3 godz i tak miał takie gluty ze szok. Chodził nawilżacz ja tam nie czułam róznicy mąz niby tak no ale Kube to rozpraszało a zwłaszcza swiatełko które i tak było odwrócone tak żeby go nie raziło.
U nas przy odciaganiu jest taki okropny placz ale jak wyłacze odkurzacz to cisza. Wczoraj ryk bo tel zabrałam jak sobie wziałi błedne koło. Do tego cicho do parapetu doszedł po łózku jak szedł i delikatnie i postraoznie tel sobie sciagnał a jak zabrałam to ryk
Fajne te paputki ale uwazam , że sa sliskie od spodu. Ostatnio mu załozyłam podobne to mało co sie nie zabił przy wstawaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 11:01
Kubuś
-
D po dłuższym stosowaniu ibuprofenu moze brzuszek boleć więc może dlatego Borys nie chce jeść?
U nas na razie rajstopki i skarpetki dają radę. Oczywiście z abs-em. A do chodzenia Mlody sie nie garnie. Woli na czworaka popylac. -
Baga, posalas ze stopa w Attipasach by sie pocila, podobno fenomen tych butow polega na tym ze sie wlasnie nie poci, ale nie qiem jak w tych z txm. Jak zacznie chodzic to kupie Emela takie poerwsze.
My katar odciagamy zwykla gruszka.. No ale wiecie,Jagoda na widok odkurzacza to sie zanosi od placzu..Tusia, muvofluid sa takie krople na recepte,nam napisala osttnio na taki gesty katar.. A krople moze nie zdaza zadzialac bo jak co 15 min odciagasz to nie maja kiedy.. -
No tak mi się Tuli kojarzy, bo widzę tam grubą gumę. Być może się mylę, ale za tą kasę wolę nie ryzykować. Poza tym mój synio bardzo się poci, więcej niż przeciętne dziecko.
Monia mój porównywalnie miał 9 miesięcy i tydzień jak zrobił pierwsze 3 raczki.Moniaa lubi tę wiadomość
-
Ja mam oryginalne attipasy. Używane ale mam hehe
Butki są dość szerokie wiec na taką szerszą pulchniejszą stopę będą ok. Moja ma drobną wiec może będzie tam latała w środku. Guma jest mięciutka i przyjemna. Ma od spodu małe dziurki. W środku jest taka wkładeczka kota można wyjąć.
Ogólnie te attipasy to haka jakby guma natopiona na skarpetkę co widać na jednym ze zdjęć. Skarpetka jie jest gruba wiec myślę że nóżka ma raczej dobra wentylację
-
nick nieaktualnyA u nas się ze spaniem spsuło, dalej nam płacze w nocy. Płacze to w sumie mało powiedziane, to histerie. Wczoraj już nie wytrzymaliśmy i daliśmy nurofen, wierciła się i płakała godzinę a później już ładnie spała do rana. Oczywiście na mojej poduszce a ja pod nią, bo miałam ją przełożyć ale sama zasnęłam
Byłąm z nią na ponad godzinnym spacerku, no zupełnie inne dziecko. W ogóle Pola się cofnęła, co rusz mi mówi gy, ge? Tak mi gugała jak miała 2 miesiące. O albo eeeeeee i aaaaaaa, no i beeee czasami też jej wyjdzie
Dzwonili z pracy, mam pit do odebrania, na macierzyńskim mi go wysłali do domu i myślałam że teraz też go pocztą dostaczą. A tu zonk, trzeba znowu tam iśćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 12:45
-
Dziewczyny na jednej z grup na fb laski pisały, że właśnie jedyny minus tych attipasów jest taki, że nawet w oryginalnych nóżka się poci
więc dla nas lipa, bo mojemu nawet w skarpetce się poci
a są takie fajne...
Tusia nasivin jest bardziej na katar wodnisty a nie gęste gluty, więc dlatego nie działa
Co do wzrostu to na święta Księciunio miał 80 cm (mierzone u lekarza), więc teraz po miesiącu pewnie znowu wskoczyło ze 2 cmstopy ostatnio nie mierzyłam, ale ma małą, bo ma buciki r. 19 i paluch raczej długo nie będzie wystawał
-
Tuli miesiąc temu Księciunio też przeszedł na rytm 1 drzemki w ciągu dnia. Owszem.... pasowało mi to, ale jemu chyba znudziło się i po 1,5 tygodnia wrócił do 2
od 3 dni znowu "poranna" drzemka jakoś wychodziła w południe i różnie bywało z tą popołudniową, więc jak padał o 20 (czyli normalnie po butli na noc) to budził się wyspany o 22 i fikał do północy
więc u nas 2 drzemki to świętość
oby u Was było lepiej i na stałe