X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo dla Kubusia :)

Ja tez się pochwalę, a co! ;) Na 19 poszłam do spa. Wracam po godzinie a Księciunio chodzi!!! :) już nie 3 kroczki jak do tej pory, pomiędzy nami, ale kiwa się jak kaczuszka po całym mieszkaniu ;) tak jak Tymonek :) ochhhhhh..... dumna ja! :D

Zawsze jak chłopaki zostaną sami w domu to tata coś wyduma ;) a to nauczył go rzucać piłeczką, później wchodzić na narożnik, a teraz chodzić! ;)

Lexi150, Zosia_wop, vayn, dana222, Tusiaa, d84, tysiaa93, Mila920, Kri lubią tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Mamusia. Musze iść do SPA :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Marcelka :*

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo chłopaki!

Ja sie pokusilam i kupiłam pieluchy z lidla 5. Rozmiarowo ok i nie przesiakaja niestety delikatusna dupcia dostala wysypki więc tylko pampersy tolerujemy. Wyslalam Męża do kauflandu a tam pustki także muszę czekać do środy bo w carrefurze będą na promo. Póki co zuzywam ostatnią paczkę pantsow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:28

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz mamusiu Twój maz uczy czegoś dziecka a moj zasypia jak z nim zostaje. Brawo Marcelku!!!

Mamusia_synusia, Mila920 lubią tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez nie je łyzeczka ani widelcem . Palcami najlepiej. Parówki tak wpierdziela ze szok :D nauczył sie ładnie rzuc.
    Dzisiaj znowu przy obiedzie zasypiał :D

Lexi szkoda kurcze bo powiem Ci , że te lidlowskie 5 sa ok. Wczesniej nie byłam zadowolona bo szybko przesiakały ale te sa wieksze i bardziej pojemne.

A nie chciałabys spróbowac z rossmana fun i fit ? w promocji sa teraz. tzn wczoraj jeszcze były. Tez sa ok. Kuba uzywa 4+ jeszcze. Ale dady 4+ juz sie nie sprawdzaja. Szybko sie pompują.

Gratulacje dla wszystkich małych chodziarzy :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A juz sie boję próbować bo tylko kasa w błoto wyrzucona a Mlody tylko na tym cierpu. Pozostane wierna pampersowi. Dobrze ze przynajmniej te zielone przestały uczulac bo wcześniej tylko białe tolerowal.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiadomo. Szkoda , że Iguś ma tak wraliwa skóre bo to jednak jest uciazliwe tym vardziej ze pampersy wcale nie takie tanie :|

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Dana miałam pisać ze faceci to nie czują tego co my. Mnie to czasami denerwuje. Mały buczy mi sie wrzody na żołądku robią i myśleć nie mogę, jak słyszę jego głos to jak pies lypię uszami skąd i gdzie i co mowi. A tatuś twardy. Aż mnie to denerwuje czasami. Czuje sie jakby ubezwłasnowolniona.
    Raz poszłam do toalety rano na posiedzenie. Ojciec z synem mają się bawić. Wychodzę pondluzszej chwili a tatuś śpi na macie dziecka i chrapie! A mały obok niego siedzi i sie gapi na niego jak zaczarowany z bananem na pysiu :)

dana222 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn proszę bardzo, wszystko na 92, może na lato albo jesień będą dobre :) Z tych większych ciuszków nie mam nic więc pora zacząć je magazynować :P

http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/212803/s/cool-club-t-shirt-dziewczecy-z-dlugim-rekawem/

http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/212810/s/cool-club-t-shirt-dziewczecy-z-dlugim-rekawem/

http://www.smyk.com/rmapers-dziewczecy-hello-kitty.html

http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/210039/s/cool-club-spodnie-niemowlece/

http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/187634/s/cool-club-tunika-dziewczeca/

Z ali też powysyłać?:D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubusiu gratuluję kroczków!

Florciu gratuluję ząbka!

Kcięciuniu tobie również gratuluję kroczków!

A sobie gratuluję bólu brzucha z przeżarcia! :D

Mamusia_synusia, Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png

Wysłany: 23 stycznia 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana mój mąż ma adhd więc to jest inna bajka ;) jak wracam do domu nawet po godzinie, to mały jest tak wykończony, że pada na ryjek ;) ostatnio jak byłam na shoppingu (czyli kilka godzin) to podobno tak szaleli, że jak małżon poszedł do wc to Księciunio zasnął mu w kojcu na siedząco na zabawkach ;)

Tata nawet jak odsypiał imprezę firmową to małego wcisnął pod pachę i spali razem ;) sam nie pośpi bo Księciunio wali z liścia i ciągnie za włosy do momentu aż nie obudzi ;)

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu u nas tak cicho ostatnio? :) Niunio jeszcze śpi a ja już oczy jak 5zl. Tatuś dziś zaczyna tydzień wolnego więc mamusia trochę odpocznie.

Florciu gratuluję ząbka. Ktory to już?
    Ja nie wiem kiedy Młodemu w końcu wyleza a białe kreski już od dawna tylko coa ciężko z przebiciem. A tak sie męczy bidulek...

Jutro prenatalne. Ach nie moge sie doczekać żeby zobaczyć tą naszą Kruszynke :)

A tak w ogóle Igor kończy dzis 11 miesięcy! Ostatnia rocznica przed roczkiem i normalnie nie mogę pojąć kiedy to zleciało.

Wojtusiu wszystkiego dobrego :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 17:52

d84, tysiaa93, Zosia_wop, Mamusia_synusia, Biedroneczka29, vayn, Tusiaa, dana222, Kri, Moniaa lubią tę wiadomość

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju Lexi rzeczywiście pocieszny ten Igor z jednym zębem :) My też czekamy na przebicie górnej dwójki. Bo ten cubecek to już tyyyle męczy.

My od 6 nie śpimy tradycyjnie. Zaraz zmykamy na pierwszą drzemkę.

Kolega z pracy zostanie ojcem - wczoraj się mi pochwalił. I tak pomyślałam, ze super czas przed nimi. Zona jest w 12 tygodniu to coś jak ty. Nawet pozazdrościłam. Może pokuszę się o rodzeństwo :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to sto lat Igorku. Dużo zdrówka. Odliczanie czas zacząć! :)

Lexi150 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Igor i Wojtek

Jaka ostatnia miesięcznica możemy jak pis obchodzić po kilkadziesiąt miesięcznic :D

Mój znowu wzgardził poranna kaszką, a nic innego nie chce na te sniadania iść. chciałam mu dziś dać jajecznicę to tylko po podłodze wyrozrzucał z parówkami i szynka roi to samo.

Lexi fajnie to badanie juz jutro. Ciekawe czy płeć będzie. Borys pokazał klejnoty już w 11tyg.

Lexi150, Kri lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iguś boski zębulek :D Jutro badanie, bosko :) Gin na tych pierwszych prenatalnych stwierdził, że Gabrysia prawdopodobnie będzie dziewczynką i tak już zostało, ciekawe czy jutro maluch da się podejrzeć ;) Ah super czas przed wami bo te najtrudniejsze tygodnie mijają :)

Wszystkiego dobrego dla Igusia i Wojtusia :*

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko Lexi juz prenatalne? Ale to leci :) mi plec powiedział dopiero w 17 tc wczesniej nie chciał sprawdzać; moze mnie tez kiedys jeszcze bedzie dane przezywać to jeszcze raz ;)

Igusiu i Wojtusiu wszystkiego dobrego to juz znak, ze teraz juz czekamy na roczek :D

Lexi to drugi przebity ząbek - dwie dolne jedynki, ale przed rockiem raczej żaden nie zdazy byc "cały" takze rok mija nam z 1/4 jedynki lewej i 1/10 prawej ;)

D rozbawiłaś mnie z rana z tymi miesięcznicami :D

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014

Wysłany: 24 stycznia 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki dla Igusia i Wojtusia :*

Lexi też mam jedno zdjęcie Księciunia jak ma 2 ząbki na dole i rozszarpane dziąsło z kawałkiem górnej jedynki ;) wyglądał jak Gargamel ;) jeszcze specjalnie śmiał się na siłę więc miał taki nienaturalny uśmiech + te ząbki ;)
    Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze badanie :) nasz też się rozkraczył do zdjęcia i nie było wątpliwości ;)

D a może spróbuj inną metodą podawać? Jak ma w butli to daj łyżeczką. U nas podziałało.A po miesiącu było w drugą stronę ;) Albo zmień smak kaszki? Ewentualnie spróbuj przejść na jogurt?

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla każdego ze zrobienia pierwszych kroczków oraz Wszystkiego Najlepszego dla solenizantow :*

Dziewczyny czy kazda z Was ma dla dzieci pchacz? Bo sie zastanawiam nad nim.

Moje dziecko od przyjazdu do pl usypiane jest na rekach,siostra uspila raz i sie zczelo :/ w domu bede musiała oduczyć.Dzis pospalysmy do 9:00 :)

Lexi ciekawe czy sie jutro dowiesz co fasolka ukrywa :)

Kto teraz bedzie miała imprezę roczkowa???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:10

Lexi150, Kri, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
‹‹ 2453 2454 2455 2456 2457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ