Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawo dla Kubusia
Ja tez się pochwalę, a co!Na 19 poszłam do spa. Wracam po godzinie a Księciunio chodzi!!!
już nie 3 kroczki jak do tej pory, pomiędzy nami, ale kiwa się jak kaczuszka po całym mieszkaniu
tak jak Tymonek
ochhhhhh..... dumna ja!
Zawsze jak chłopaki zostaną sami w domu to tata coś wydumaa to nauczył go rzucać piłeczką, później wchodzić na narożnik, a teraz chodzić!
Lexi150, Zosia_wop, vayn, dana222, Tusiaa, d84, tysiaa93, Mila920, Kri lubią tę wiadomość
-
Brawo chłopaki!
Ja sie pokusilam i kupiłam pieluchy z lidla 5. Rozmiarowo ok i nie przesiakaja niestety delikatusna dupcia dostala wysypki więc tylko pampersy tolerujemy. Wyslalam Męża do kauflandu a tam pustki także muszę czekać do środy bo w carrefurze będą na promo. Póki co zuzywam ostatnią paczkę pantsow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:28
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Mój tez nie je łyzeczka ani widelcem . Palcami najlepiej. Parówki tak wpierdziela ze szok
nauczył sie ładnie rzuc.
Dzisiaj znowu przy obiedzie zasypiał
Lexi szkoda kurcze bo powiem Ci , że te lidlowskie 5 sa ok. Wczesniej nie byłam zadowolona bo szybko przesiakały ale te sa wieksze i bardziej pojemne.
A nie chciałabys spróbowac z rossmana fun i fit ? w promocji sa teraz. tzn wczoraj jeszcze były. Tez sa ok. Kuba uzywa 4+ jeszcze. Ale dady 4+ juz sie nie sprawdzaja. Szybko sie pompują.
Gratulacje dla wszystkich małych chodziarzyMamusia_synusia lubi tę wiadomość
Kubuś
-
A juz sie boję próbować bo tylko kasa w błoto wyrzucona a Mlody tylko na tym cierpu. Pozostane wierna pampersowi. Dobrze ze przynajmniej te zielone przestały uczulac bo wcześniej tylko białe tolerowal.
-
Właśnie Dana miałam pisać ze faceci to nie czują tego co my. Mnie to czasami denerwuje. Mały buczy mi sie wrzody na żołądku robią i myśleć nie mogę, jak słyszę jego głos to jak pies lypię uszami skąd i gdzie i co mowi. A tatuś twardy. Aż mnie to denerwuje czasami. Czuje sie jakby ubezwłasnowolniona.
Raz poszłam do toalety rano na posiedzenie. Ojciec z synem mają się bawić. Wychodzę pondluzszej chwili a tatuś śpi na macie dziecka i chrapie! A mały obok niego siedzi i sie gapi na niego jak zaczarowany z bananem na pysiudana222 lubi tę wiadomość
-
Vayn proszę bardzo, wszystko na 92, może na lato albo jesień będą dobre
Z tych większych ciuszków nie mam nic więc pora zacząć je magazynować
http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/212803/s/cool-club-t-shirt-dziewczecy-z-dlugim-rekawem/
http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/212810/s/cool-club-t-shirt-dziewczecy-z-dlugim-rekawem/
http://www.smyk.com/rmapers-dziewczecy-hello-kitty.html
http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/210039/s/cool-club-spodnie-niemowlece/
http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/187634/s/cool-club-tunika-dziewczeca/
Z ali też powysyłać? -
Dana mój mąż ma adhd więc to jest inna bajka
jak wracam do domu nawet po godzinie, to mały jest tak wykończony, że pada na ryjek
ostatnio jak byłam na shoppingu (czyli kilka godzin) to podobno tak szaleli, że jak małżon poszedł do wc to Księciunio zasnął mu w kojcu na siedząco na zabawkach
Tata nawet jak odsypiał imprezę firmową to małego wcisnął pod pachę i spali razemsam nie pośpi bo Księciunio wali z liścia i ciągnie za włosy do momentu aż nie obudzi
-
Co tu u nas tak cicho ostatnio?
Niunio jeszcze śpi a ja już oczy jak 5zl. Tatuś dziś zaczyna tydzień wolnego więc mamusia trochę odpocznie.
Florciu gratuluję ząbka. Ktory to już?
Ja nie wiem kiedy Młodemu w końcu wyleza a białe kreski już od dawna tylko coa ciężko z przebiciem. A tak sie męczy bidulek...
Jutro prenatalne. Ach nie moge sie doczekać żeby zobaczyć tą naszą Kruszynke
A tak w ogóle Igor kończy dzis 11 miesięcy! Ostatnia rocznica przed roczkiem i normalnie nie mogę pojąć kiedy to zleciało.
Wojtusiu wszystkiego dobrego :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 17:52
d84, tysiaa93, Zosia_wop, Mamusia_synusia, Biedroneczka29, vayn, Tusiaa, dana222, Kri, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Ojeju Lexi rzeczywiście pocieszny ten Igor z jednym zębem
My też czekamy na przebicie górnej dwójki. Bo ten cubecek to już tyyyle męczy.
My od 6 nie śpimy tradycyjnie. Zaraz zmykamy na pierwszą drzemkę.
Kolega z pracy zostanie ojcem - wczoraj się mi pochwalił. I tak pomyślałam, ze super czas przed nimi. Zona jest w 12 tygodniu to coś jak ty. Nawet pozazdrościłam. Może pokuszę się o rodzeństwo -
Sto lat Igor i Wojtek
Jaka ostatnia miesięcznica możemy jak pis obchodzić po kilkadziesiąt miesięcznic
Mój znowu wzgardził poranna kaszką, a nic innego nie chce na te sniadania iść. chciałam mu dziś dać jajecznicę to tylko po podłodze wyrozrzucał z parówkami i szynka roi to samo.
Lexi fajnie to badanie juz jutro. Ciekawe czy płeć będzie. Borys pokazał klejnoty już w 11tyg.Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Iguś boski zębulek
Jutro badanie, bosko
Gin na tych pierwszych prenatalnych stwierdził, że Gabrysia prawdopodobnie będzie dziewczynką i tak już zostało, ciekawe czy jutro maluch da się podejrzeć
Ah super czas przed wami bo te najtrudniejsze tygodnie mijają
Wszystkiego dobrego dla Igusia i Wojtusia :*Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
Matko Lexi juz prenatalne? Ale to leci
mi plec powiedział dopiero w 17 tc wczesniej nie chciał sprawdzać; moze mnie tez kiedys jeszcze bedzie dane przezywać to jeszcze raz
Igusiu i Wojtusiu wszystkiego dobrego to juz znak, ze teraz juz czekamy na roczek
Lexi to drugi przebity ząbek - dwie dolne jedynki, ale przed rockiem raczej żaden nie zdazy byc "cały" takze rok mija nam z 1/4 jedynki lewej i 1/10 prawej
D rozbawiłaś mnie z rana z tymi miesięcznicami
Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
Buziaki dla Igusia i Wojtusia :*
Lexi też mam jedno zdjęcie Księciunia jak ma 2 ząbki na dole i rozszarpane dziąsło z kawałkiem górnej jedynkiwyglądał jak Gargamel
jeszcze specjalnie śmiał się na siłę więc miał taki nienaturalny uśmiech + te ząbki
Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze badanienasz też się rozkraczył do zdjęcia i nie było wątpliwości
D a może spróbuj inną metodą podawać? Jak ma w butli to daj łyżeczką. U nas podziałało.A po miesiącu było w drugą stronęAlbo zmień smak kaszki? Ewentualnie spróbuj przejść na jogurt?
Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla każdego ze zrobienia pierwszych kroczków oraz Wszystkiego Najlepszego dla solenizantow :*
Dziewczyny czy kazda z Was ma dla dzieci pchacz? Bo sie zastanawiam nad nim.
Moje dziecko od przyjazdu do pl usypiane jest na rekach,siostra uspila raz i sie zczelow domu bede musiała oduczyć.Dzis pospalysmy do 9:00
Lexi ciekawe czy sie jutro dowiesz co fasolka ukrywa
Kto teraz bedzie miała imprezę roczkowa???Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:10
Lexi150, Kri, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość