Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z Igorem dowiedzieliśmy sie o plci w 16tc teraz mam nadzieję ze jutrzejsze badania coś pokaze.
Biedroneczko a może to taki etap. Igor miał taki miesiąc czy dwa ze zasypianie tyko na rękach. Na szczęście wystarczylo z nim siedzieć. A później z dnia na dzień mu sie odwidzialo i teraz na rekach za chiny nie zaśnie. -
Zdrówka dla Igusia i Wojtusia
Lexi w takim razie czekamy na wiesci
U mnie doktorek tez powiedział ze bedzie chłopak ok 12 tyg ale mówił , żeby na razie nie brac tego do siebie bo nie jest 100% pewny
U nas nocka dzisiaj ok. Spał fajnie o 5 na jedzonko sie obudził i spał do 8:20
W końcu poszłam do ginaWychodziałam mały spał i jak przyszłam to tez jeszcze spał
Wyciagnełam mu gluty. Mama trzymała rece a ja głowe i odciagałam. Jeju tak mu głeboko stoja. no i troche zielonych było
póki co nie kaszle.
Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Wojtusiu tobie tez moc życzeń. Życia w zdrowiu i szczęściu.
Ło matko D w 11 tygodniu już. To możliwe? Luksus. U nas w 13 tyg tez jajca na ekranie aż sie pan doktor śmiał, ze tu nie ma wątpliwości.
Mamusia ty sie tak tymi zdjęciami nie chwal tylko pokażKri lubi tę wiadomość
-
Baga, my tez wiedzielismy w 11 tyg i gin byl 100 proc pewny. Dopytywalam czy to sie jakos moze jeszcze zmienic i nie mial watpliwosci ze to sie nie zmieni. Dokladnie pokazal nam miejsce plci i mowi:"widzicie?, tu sa wargi sromowe" za chiny nic nie widzialam:)
Jutro my swietujemy! Ale sie nie moge doczekac! -
u nas w tym 11tc powiedział że na 99%
Mamsiu mam z 10 rodzajów kaszek i mu zmieniam co dziennie, butli od 3m nie tyka. Ale zjadł, n ma etap teraz że mu szkoda czasu na jedzenie bo potem chodził przy meblach i za nim ganiałam i dawałam po łyżeczce to zjadł.
Zamówiłam małemu wszystkie prezenty na roczek od wszystkich tzn od nas i 2ch babć. Do maja już nic nie kupujemy - wtedy ma imieniny to dostane piaskownice i zjeżdżalnię na działkę.
hah Lexi coś dla Igora
http://www.empik.com/czekamy-na-dzidziusia-obrazki-dla-maluchow-belineau-nathalie,prod7090036,ksiazka-pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 11:53
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Zdrówka dla solenizantow!!! Za miesiąc świętujecie roczek ojej ojej:)
My o płci tez dowiedzieliśmy sie szybko czyli w 12 tyg.
Poszłam dzisiaj z Michałem do lekarza. Nie wiem czy juz tu Wam pisałam ale Michas stawia krzywo stopkę lewa, z prawa miał problem od urodzenia ale ja rozmasowalam i rzadko trzyma ja krzywo, a teraz jest problem z lewa. Jak idzie to prawa ładnie idzie do przodu a lewa stopę stawia na zewnątrz. Poszłam na konsultacje do pediatry i mi powiedziała ze do specjalisty tak za miesiąc jak juz bedzie pewniej stawiał te nóżki. Powiedziała ze on ma czas jeszcze na chodzenie wiec nie chodzić z ńim za rączki ani specjalnie stawiać za pchaczem zeby mu nawyk z ta nóżka nie został. Do specjalisty mamy na 8 marca, jak zacznie wcześniej chodzić to pójdę do niego wcześniej prywatnie. A tak poza tym to zdrowy, waga 9700g i ma napuchnięte prawe czwórki góra i dółLexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się dowiedziałam chyba najpóźniej bo w 22 tc że będzie Pola
Dziewczyny ja zaraz na głowę dostanbę. Jakie mi mała cyrki odstawia no głowa mała. Wścieka się, wrzeszczy, histerie. No ja nie wiem co się z moim dzieckiem stało. Już z tego wszystkiego zamknęłam się w łazience na 10 minut i się popłakałam. No nie mam już sił i nerwów do tego -
D84 u nas tez był etap ze nie chciał nic jeść, chyba nie miał czasu na jedzenie, a teraz je za dwoje, ma taki apetyt ze szok, zje swoje sniadańie, czesc mojego i jak schodzimy na dół i dziadki jedzą to jeszcze od nich wysepi, normalnie jak ktoś je to muszę z nim wychodzić do drugiego pokoju. Zmieniłam mu łyżeczkę, zaczął akurat w tym czasie więcej jeść ale nie wiem czy to dzieki niej
-
Jasne dziewczyny. Teraz sprzęt taki nowoczesny, że wszystko możliwe. Ja jak mi gin powiedział, że ma włoski to byłam zdziwiona, że widać i śmiałam się "a jakiego koloru"? Pewnie pokazywały się na jasno - i się sprawdziło
haha:)
Biedna Vayn. To jej minie - te nerwy. A na razie dobrej rady nie mam. Dobrze zrobiłaś, że poszłaś odetchnąć. -
Igus sto lat ! Wojtek dziękuje ciociom !
D moja mama tez się śmieje ze miesięcznice jak PiS obchodzimy hehe
Pamietam jak Wy w większości płeć znaliście to ja poszłam specjalnie na dodatkowe usg żeby się dowiedzieć bo mnie korciło hih i musiał mi transvaginalne zrobić bo tak nie było widać albo ze dziewczynka
Może skok teraz rozwojowy ma Pola ?
Na ilu wizytach byłyście u ortopedy ? Chodziliście jakos teraz ? Bo miałam być w grudniu i nie poszłam jakoś wyleciało ale to prywatnie to luz.
Mój dzieć to 7 ząbków ma w tym ze 2 w trakcie wyłazenia i nie wiem czy mi gdzieś na dole czwórka nie mignęła ze się wyrzyna.Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Lepiej zostawić dziecko w lozeczku i wyjść na chwilę odetchnąć niż na nie nakrzyczec. Ostatnio podnioslam glos i byłam na siebie tak zła ze masakra! Nigdy więcej.
U ortopedy mieliśmy dwie wizyty. Najpierw tylko bioderka, potem jak juz zaczęła sama siedzieć. I idziemy jeszcze trzeci raz jak zacznie samiutka chodzic. Tez wszystko prywatnie. Ile u was za wizytę bierze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 12:58