Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi my też trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia.
A Igora tonie złapało jak to wirusowe?
Powiem Wam że my 3 noc na samym materacu i jest trochę lepiej. Dziś się budził ale tylko na jedzenie 2 razy i nad ranem przez zęby. Tak więc o ile tak będzie dalej za 2 tyg rozkręcamy łóżeczko i chowamy na przyszłość.
wygląda to mniej więcej tak:
jak się sprawdzi w dłuższym czasie to bardziej mu to miejsce dopracujemy
ta czerwona rurka to zabawka mojego autorstwa obklejona rurka z castoramy i mały wrzuca do niej piłeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 17:13
vayn, dana222, tysiaa93, Lexi150, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyD masz mamusiu piłeczkę, pobaw się ze mną hmmm fajny patent my też mamy taką wnękę w drugim pokoju...
Boże Lexi! Dużo zdrówka i sił. Japier*** mąż teraz powinien zajechać i zrypać z góry na dół tego lekarza. No faktycznie jesteś zbyt mało chora na antybiotyk. Gratuluję kretynowi.
Rozliczyłam pit w końcu, fajnie wygląda ten zwrot na małą -
vayn a co to za zwrot jest coś takiego w tym roku jeszcze????
a i to nie wnęka tylko miejsce miedzy ścianą a przewijaniem
mały w końcu zajmuje się dłuższą chwilą tym uczniaczkiem ale dalej wciska tylko serducho
a co najważniejsze coraz mniej siedzi w pozycji W tylko z pozycji W przekłada nóżki do przodu - musiał się chyba tego nauczyć17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Dawno nas tu że zdjęciem nie było to przedstawiam Wam mojego Lolka proszę nie zwracać uwagi na ubranie bo domowe jedzeniowr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 21:27
Lexi150, vayn, Mamusia_synusia, d84, dana222, tysiaa93, Tusiaa, Mila920, L lubią tę wiadomość
-
Jaki Looooluś! Wspanialy!!!!
Adusiu! 100 lat!!! Usmiechaj sie duzo kochana Mala Wielka Ksiezniczko!
A wlasnie! Jak to kestz tym odliczaniem? Tym zwrotem podatku? To kazdy moze? Czy sa jakies warunki? Moze znow nam sie nie nalezy? Czy ktoras z Was sie na tym zna?Bruśka lubi tę wiadomość
-
Baga nie mogę nic mądrego naskrobac ale Twoje dzieło dekoracyjne wymiata. No i Miszka tez
Borys, Jasiek słodkie chłopaki. A jakie czuprynki mają!
No ja czekam az mi przysla pita z roboty to będę mogła deklarację zlozyc. I akurat bedzie na szczepienia.
U mnie dalej boli jak cholera. Czekam na kolejną dawkę leku. Ale zdrzemnelam się chwilkę więc jakas poprawa jest. Ogolnie mam ochotę sobie łeb odrabac.Bruśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny