X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia no takie małe prywatne to też tam patoligia może być. My jak weszliśmy Jaska zapisać to powiem szczerze że zagubiona się czułam tam jest cała maszyna a nie żłobek i przedszkole http://zlobek-artschoolwt.pl/zlobek-olsztyn-art-school

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi chyba piątkę możemy przybic bo ja dziś cały dzień boli gliwa i chyba też uszy mnie często łapią a wczoraj bez czapki lazilam. Wiem jaki to ból.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga ekstra! I ta tablica super

Lexi biedulko

My dzisiaj byliśmy na sesji, jak na noworodkowej nie zamknął oczu tak na tej ńie chciał sie uśmiechać

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia właśnie Jasiek od 20 marca do żłobka dobrze pamiętam? Od 20 już na cały dzień czy od wtedy zaczynacie takie pobyty 2-3godzinne?

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn od 20 idzie na przygotowanie 3 dni a dwa dni idzie już na całość.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia nie martw się to wszystko tylko tak oficjalnie i sztucznie brzmi na papierze bo pewnie takie wymogi są. A program brzmi fantastycznie - muzyka i angielski ? Wow. Ja to jedynie nie widzę tych zajęć logopedycznych:) ale tak to wszystko imponujące.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga dzieci tam malują farby kredki już w Jaska grupie ostatnio pizze robili. Jak na razie się za bardzo nie martwię zestresuje się jak pójdzie i będzie mu coś nie pasowalo.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga super, Mieszko w kucyku wygląda bosko, aż mi żal dupe ściska że mojemu obcięliśmy włosy i mu nie zrobie ;/ wystrój, tablica, torebki brak słów - szapo ba czy jak to się tam pisz ehehhe

Mi to aż przykro że mój będzie miał jako gości tylko babcie, bo reszta musiałaby lecieć a angli albo autem 7h - to nie zapraszaliśmy. Sesję sama robię więc pewno wyjdzie jak zawsze do d****, nawet nie wiem w co go ubrać??? nie mam nic eleganckiego, ani smiesznego ;/.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a jak wygląda ta adaptacja do przedszkola? Dziecko od razu jest samo czy z rodzicem?

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh Brusia oby żadne wariatki tam w Waszym nie pracowały, kolezanka prowadzą do prywatnego i chwali sobie akurat. Bedzie dobrze, musi byc!!

A zapomniałam Wam napisać, ze chyba pożegnam sie i z wózkiem i ze spacerami bo to nie na moje nerwy :( w wózku jojczy, a jak wyjmę to idzie gdzie chce i jak chce, podnosi śmieci z chodnika, kręci sie jak kołowrotek, ludziom pod nogi wchodzi no załamka, nie jestem w stanie jej pilnować, no nawet za rękę sie nie da zlapac :(

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • d84 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a może ten plecaczek ze smyczką umie po parku tak część dzieci chodzi

Zosia_wop lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga tam jeszcze do dyspozycji jest komora hiperbaryczna, fizjoterapeuci rehabilitanci ortoptyk tylko nie wiem czy to na zasadzie takiej gdy potrzrba czy trzeba dodatkowo dopłacać vos czy może są spotkania w miesiącu trzeba doczytac.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za komplementy dziewczyny:) je wiecie ile dla dmnie to znaczy bo podsłuchałam komentarze jaka to chujowa knajpa i było minprzykro a tak się starałam aby było magicznie. Ale mnie opierdzielono ze mam nie brać tego do siebie.

Brusia No to w ogóle światowo. Żłobek dla mnie - taki artystyczny:)

D ja to się bałam komentarzy "co to za śliczna dziewczynka" jak mu tą kitkę czesałam. Już byłam bliska lakierowania na boczek, ale wyglądał głupio. Na szczęście został "samurajem" a najmłodsi chłopcy to zauważyli ze wszyscy piłkarze teraz tak noszą :) ufff :) chyba przetrwamy do długości za ucho.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 22:17

atdc6iyei0o27of5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga super,tablica genialna a synuś przeuroczy a ta kitusia mnie powaliła <3

DziewcYny ktora z Was ma ten fotelik samochodowy zebrę jest jeszcze żyrafka,jak sie spisuje ? Kurcze ostatni tydz w Pl a ja nadal nie kupiłam fotelika :/ ten co chce to nie widziałam go w sklepie :/ cybex mi sie strasznie podoba ale boje sie zaryzykować zeby kupic z ta "półeczka "

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia kup takie szelki na smyczy. będziesz z głowy miała. Nie ucieknie daleko i jak się schyli to ja podniesiesz.

Baga a ja pisałam ale postu patrzę nie dodało. W tym momencie żałuję że mam syna bo Miszka byłby zaklepany na amen. Taki słodziak a fryzura pierwsza klasa. I te skarpety elmo.

Mamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga ale impra!!! Suuuper! Dekoracje extra, tablica wymiata, a kitka Mieszka rozwaliła system! <3 brawo Ty!!!!! Wszystko boskie <3 jebać takie złośliwe komentarze bo to czysta zawiść i nic więcej. Dno i 5 metrów mułu. Uwielbiam imprezy tematyczne i dopięte na ostatni guzik. Spisałaś się super! :D

D nie załamuj się bo masz jeszcze parę dni. Cycki do góry, popraw koronę i siadaj do kompa. Odpalasz allegro, kupujesz ubranko, dekoracje i masz super imprezkę. Dokupujesz sesję u fotografa i już :)

Kurde my też musimy zmierzyć się z tematem nowego fotelika, bo ten jest do 13 kg a Księciuniowi puknęło 12 :/

Edit: właśnie Baga i te skarpetki..... 6+ !!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 23:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No foteliki masakra :p my zaczęliśmy organizować kasę, w tym miesiącu odłożyliśmy połowę. W marcu dołożymy resztę i królewna będzie jeździć.
    Jeszcze nie wiemy dokładnie jaki bo okaże się w sklepie jaki najlepszy dla Poli i auta. Ale mamy kwotę max i tego się będzieny trzymać

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzowniła do nas siostra cioteczna małża i tak sobie o naszych dzieciaczkach porozmawiałyśmy. No i co w grudniu urodził się drugi syn także sporo roboty, no ale noe o tym. Mały będzie miał w czerwcu 3 lata i nadal w pampersie. Na nocnik go sadzała odkąd rok skończył i nadal nie odpieluchowany. Na złość jej robi. Wiecie co ja sobie nie wyobrażam takiego za przproszeniem konia przewijać bo on już waży 17,5kg.... mam nadzieję że ja Polenę odpieluchuję do 2 lat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 23:40

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prdl. Właśnie wrocilam od lekarza. Zapalenie ucha srodkowego i zewnętrznego. Dostałam antybiotyk. Boli jak jasna cholera. I z tego bólu az skurczy dostałam. Mam nadzieję że fasolce nic się nie stanie.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Lexi minęło parę godzin od postu, więc mam nadzieję, że czujesz się już choć troszkę lepiej po wzięciu antybiotyku :( Bidulka.

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2518 2519 2520 2521 2522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ