Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Brusia nie martw się to wszystko tylko tak oficjalnie i sztucznie brzmi na papierze bo pewnie takie wymogi są. A program brzmi fantastycznie - muzyka i angielski ? Wow. Ja to jedynie nie widzę tych zajęć logopedycznych:) ale tak to wszystko imponujące.
-
Baga super, Mieszko w kucyku wygląda bosko, aż mi żal dupe ściska że mojemu obcięliśmy włosy i mu nie zrobie ;/ wystrój, tablica, torebki brak słów - szapo ba czy jak to się tam pisz ehehhe
Mi to aż przykro że mój będzie miał jako gości tylko babcie, bo reszta musiałaby lecieć a angli albo autem 7h - to nie zapraszaliśmy. Sesję sama robię więc pewno wyjdzie jak zawsze do d****, nawet nie wiem w co go ubrać??? nie mam nic eleganckiego, ani smiesznego ;/.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ehhh Brusia oby żadne wariatki tam w Waszym nie pracowały, kolezanka prowadzą do prywatnego i chwali sobie akurat. Bedzie dobrze, musi byc!!
A zapomniałam Wam napisać, ze chyba pożegnam sie i z wózkiem i ze spacerami bo to nie na moje nerwy w wózku jojczy, a jak wyjmę to idzie gdzie chce i jak chce, podnosi śmieci z chodnika, kręci sie jak kołowrotek, ludziom pod nogi wchodzi no załamka, nie jestem w stanie jej pilnować, no nawet za rękę sie nie da zlapac -
Dzięki za komplementy dziewczyny:) je wiecie ile dla dmnie to znaczy bo podsłuchałam komentarze jaka to chujowa knajpa i było minprzykro a tak się starałam aby było magicznie. Ale mnie opierdzielono ze mam nie brać tego do siebie.
Brusia No to w ogóle światowo. Żłobek dla mnie - taki artystyczny:)
D ja to się bałam komentarzy "co to za śliczna dziewczynka" jak mu tą kitkę czesałam. Już byłam bliska lakierowania na boczek, ale wyglądał głupio. Na szczęście został "samurajem" a najmłodsi chłopcy to zauważyli ze wszyscy piłkarze teraz tak noszą ufff chyba przetrwamy do długości za ucho.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 22:17
-
Baga super,tablica genialna a synuś przeuroczy a ta kitusia mnie powaliła
DziewcYny ktora z Was ma ten fotelik samochodowy zebrę jest jeszcze żyrafka,jak sie spisuje ? Kurcze ostatni tydz w Pl a ja nadal nie kupiłam fotelika ten co chce to nie widziałam go w sklepie cybex mi sie strasznie podoba ale boje sie zaryzykować zeby kupic z ta "półeczka " -
Zosia kup takie szelki na smyczy. będziesz z głowy miała. Nie ucieknie daleko i jak się schyli to ja podniesiesz.
Baga a ja pisałam ale postu patrzę nie dodało. W tym momencie żałuję że mam syna bo Miszka byłby zaklepany na amen. Taki słodziak a fryzura pierwsza klasa. I te skarpety elmo.Mamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Baga ale impra!!! Suuuper! Dekoracje extra, tablica wymiata, a kitka Mieszka rozwaliła system! brawo Ty!!!!! Wszystko boskie jebać takie złośliwe komentarze bo to czysta zawiść i nic więcej. Dno i 5 metrów mułu. Uwielbiam imprezy tematyczne i dopięte na ostatni guzik. Spisałaś się super!
D nie załamuj się bo masz jeszcze parę dni. Cycki do góry, popraw koronę i siadaj do kompa. Odpalasz allegro, kupujesz ubranko, dekoracje i masz super imprezkę. Dokupujesz sesję u fotografa i już
Kurde my też musimy zmierzyć się z tematem nowego fotelika, bo ten jest do 13 kg a Księciuniowi puknęło 12
Edit: właśnie Baga i te skarpetki..... 6+ !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 23:21
-
nick nieaktualnyNo foteliki masakra :p my zaczęliśmy organizować kasę, w tym miesiącu odłożyliśmy połowę. W marcu dołożymy resztę i królewna będzie jeździć.
Jeszcze nie wiemy dokładnie jaki bo okaże się w sklepie jaki najlepszy dla Poli i auta. Ale mamy kwotę max i tego się będzieny trzymać
-
nick nieaktualnyA dzowniła do nas siostra cioteczna małża i tak sobie o naszych dzieciaczkach porozmawiałyśmy. No i co w grudniu urodził się drugi syn także sporo roboty, no ale noe o tym. Mały będzie miał w czerwcu 3 lata i nadal w pampersie. Na nocnik go sadzała odkąd rok skończył i nadal nie odpieluchowany. Na złość jej robi. Wiecie co ja sobie nie wyobrażam takiego za przproszeniem konia przewijać bo on już waży 17,5kg.... mam nadzieję że ja Polenę odpieluchuję do 2 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 23:40
-
Ja prdl. Właśnie wrocilam od lekarza. Zapalenie ucha srodkowego i zewnętrznego. Dostałam antybiotyk. Boli jak jasna cholera. I z tego bólu az skurczy dostałam. Mam nadzieję że fasolce nic się nie stanie.