Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja gadałam ostatnio z koleżanka która dała dziecko do żłóbka jak miało 15ms i ono póki co chodzi tylko przy meblach. Od 1 dnia dziecko uwielbialo tam chodzić i nie płakało wogóle ze tam jest - jest tam od jakiś 3 tyg. I ona jest w szoku że on codziennie uczy się totalnie nowych rzeczy takich których w domu by się nie nauczył i przynosi jakieś artystyczne prace - pokazywała mi i też byłam w szoku więc nie zawsze jest tak źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 16:56
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ku***** mnie zaraz trafi. No ja rozumiem ze mam wirusowke ale dzis od rana tak mnie ucho nap****. Lece do przychodni, czekam w mega kolejce po to żeby usłyszeć ze faktycznie coś się dzieje w tym uchu ale jeszcze nie tak źle zeby antybiotyk wypisać. Brać paracetamol i jak nie przejdzie to iść do rodzinnego po antybiotyk. I rycze z bólu i muszę czekać do jutra a i tak nie wiem czy mnie przyjmie bo w poniedziałki to hardcore.
Normalnie szlag mnie trafi! -
A i dziś gadałam z kuzynka ktora piecze Młodemu torta na urodziny i moj Synuś będzie miał na imprezie full wypas piętrowy tort!!!! Jaram się wg moich wyobrażeń dol będzie czekoladowy z jagodami a góra smietankowa z malinami a cały bedzie w niebieskich kwiatuszkach...
-
Mamusia no właśnie nie wolno. Bo przy wirusowce rozgrzewanie powoduje namnazanie się wirusów i będzie jeszcze gorzej. Niczym nie moge też zakropic. A najlepsze ze lekarz sam stwierdził że jemu to wygląda na poczatki zapalenia ucha ale leku nie wypisal.
-
nick nieaktualnyBoziu Lexi no co za ch* żeby tak potraktować kobietę, w dodatku ciężarną. Spoko nic Ci nie dolega, możesz umierać z bólu a jutro se zajdź do rodzinnego. Jeb** konował.
My dzisiaj na obiedzie u babci i co, a no dupa. Nie dam jej obiadu przed następną wizytą. Byliśmy tam 3h a Pola zjadla pół gołąbka z ziemniakami, pół kiwi, kawałek ciasta i cukierka czekoladowego. A pół godziny przed wyjściem cały talerz potrawki z kurczaka, no ale im nie przegadasz bo Pola jak się jej daje to buzie otwiera i wg nich jest głodna. Nie mam nerwów żeby z nimi dyskutować.
Pola dawno autem nie jechała i zonk bo głowa wystawała. Małżu fotelik rozkręcił i wyciągnął zagłówek o 5cm, także z miesiąc w porywach dwa jeszcze pojeździ i czas na zmianę -
Ojej,biedna Lexi:( mnie jeszcze w zyciu uszy nie bolaly. Nigdy na to nie chorowalam.
A Jagodzie wyszly cztery piatki (chyba to piatki bo bardzo gleboko w buzi) i tez nie widzialam a dzis wymacala moja mama jedna tak juz w polowie w reszta takie guzki biale juz widac. A po urodzinach miala 1 taka noc ze plakala ale myslalam ze odreagowuje impreze.Mamusia_synusia, Tusiaa, d84 lubią tę wiadomość
-
Lexi biedulko nie mecz się tylko wracaj na SOR i mów ze z każdą godziną coraz gorzej i nie dasz już rady. Przecież są antybiotyki bezpieczne w ciąży, sama brałam jakoś w 20tc. Ja wiem co to za ból i niestety jak się położysz i poduszka zacznie grzać to przeplaczesz cala noc, ani to sen i nie potrzebny stres. Leć kochana nie zastanawiaj się, antybiotyk szybko Ci pomoże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 19:53
-
Dziewczyny nie ma Was coś dzisiaj, ale wklejam zdjęcia z wczorajszej imprezki Część - te co mam na tel. Głównie dekoracje. Jestem, z nich dumna bo sala niewyjściowa (mało powiedziane), a zmieniłam ją w Ulicę Sezamkową - sama (no z pomocą niemęża).
Była jeszcze "fotodupka" jak ją dzieci nazwały, ale nie miała powiem wam wzięcia wielkiego. Na początku kilka zdjeć z solenizantem(albo jubilatem ) i potem zero fantazjii. A tyle się naszykowałam tych masek buuuuhuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 08:19
Lexi150, Tusiaa, Mila920, Bruśka, Zosia_wop, vayn, dana222, tysiaa93, d84, Biedroneczka29, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Matko Baga cudo!!! Ekstra, oniemiałam serio
Lexi współczuje, lekarz pewnie nie chciał na sile pchac leków...no ake powinien chociaż jakies rady dac co w takim razie robic
Ja wiem, ze sa normalne żłobki, ale to akurat państwie i moxe sa zadowoleni rodzice, bardziej chyba w tych prywatnych sie boją i nie pozwalają sobie na błędy