Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam zaskoczona trochę ale jal pisałam wcześniej wszystko mi jedno co będzie. Z resztą nikt mi jeszcze noe powiedział nic na 100 %
Super imprezka Mila! Cudowny Tymi! :*Mila920 lubi tę wiadomość
-
Tak poza tym Natali, Vayn gdzie się podziewacie?
Ja wczoraj z okazji zlego humoru zakupiłam Młodemu kilka ciuszkow w hm-ie sa fajne rampersy na lato w wyprzedaży za 3 pak 42. Pełna rozmiarowka. -
Blanka najlepszego!!! Duzo zdrówka i radości:)
Kiepska noc i jeszcze o 6:20 pobudka, a juz miałam nadzieje ze sie wyspie bo męża nie było na noc i nikt mi nie chrapał
Madziarka a ja myślałam ze moj jest wysoki, sadzalyscie juz dzieci na te rowerki, autka co nóżkami sie odpycha? Moj to ma na teraz, jak urośnie to w lato by juz musiał umieć na normalnym rowerku biegowym bo tam sa przynajmniej rozmiary
-
Lexi! 1-sza godzina a Ty tutaj!
Ja sie witam pakująco! Pakujemy sie do moich rodzicow! Mamy dzis spotkanie z chrzestna:)
Ja to ostatnio nadostawalam tyyyyle ciuchow! Od Jagody chrzestnego po jego corkach. Piekne, 5-10-15 w wiekszosci, masa sukienek! Sliczne,czysciutkie! Do rozmiaru 110! Takze od groma tego. Nie kupuje nic. Tylko getry w ciucholandzie Nexta bo od tego jestem uzalezniona:) -
No ja prawie w ogóle nie śpię. Normalnie czuję się jakbym grypę miala. Bóle mięśni, dreszcze a katar mam taki ze nie ma mowy o oddychaniu. Jest tragedia. Jutro miałam isc na greya ale muszę odwołać bo noe będę w stanie. A jeszcze dziś tesciowie sie zapowiadali. Mam nadzieję że Mąż wybije im to z głowy. Bo ja dziś z łóżka nie wstaję.
-
Blanko ksiezniczko samych uśmiechów uśmiechów życiu i spełnienia wszystkich marzen ;-*
Dziękuję dziewczyny, były wygibasy bo Tymi jak zobaczy publicznosc to odrazu kladzie się w powietrzu i patrzy czy wszyscy widzą
Tak w tle to mroczna prababcia... eh 'po co to to' pokazując na przepiękny tort Niuni.. ona od zawsze bardzo martwi się o finanse wnuka i nie omiesza skomentować każdej nowej rzeczy jaką zamówię dla Niuni. BO JA NIE PRACUJĘ A JUŻ BYM MOGLA.
Oglądałam zdjęcia i żadne nie oddaje tego uroku tych ozdób, jakoś tak pod dziwnym kątem robiłam.. ogólnie przez pokój pod sufitem szły te lampiony, a nad stołem girlanda z flag (dla dziewczynek były jeszcze slodsze) no i obok girlandia ze zdjęć. No i miałam balony bez helu, ale poradzilam sobie z tym problemem hehe tylko się nie śmiejecie. Polak potrafi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 22:27
Lexi150, tysiaa93, Mamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Sto lat Blaneczko :* dużo zdrówka i samych uśmiechów
Dana, takich rowerków nie znajdziesz w sklepach stacjonarnych Tylko internet. Na szczęście możesz zwrócić, ale kto by to później spowrotem rozkładał na szczęście Injusa jest sporo poskładany, więc tylko skręca się główne elementy. Jest boski i jedyny w swoim rodzaju on nie jest biały tylko perłowy Księciunio jak go widzi to od razu drze się brum i trzeba go wozić pomimo super wygodnego podnóżka, nóżki zarzuca na kierownicę achhh ta błękitna krew hahahahaha
Mila boskie dekoracje też je miałam ale zgadzam się z Toba w 100%, że zdjęcia nie oddają ich uroku i magii, a szkoda....
Mi jeszcze sporo ich zostało bo miałam przewidziane 2 imprezy, które połączyłam, więc muszę sprzedać na fb
No i powiem Ci, że babcia faktycznie budzi grozę zwłaszcza na tym zdjęciu w tle. Brrrrr
Baga jestem fanką Twoich tortów :*Mila920 lubi tę wiadomość