Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D kup takie tubki do pisania i będzie najłatwiej ja tak pisałam na bezie w dniu urodzin. Miałam srebrną tubkę tzn. miałam też czteropak kolorowych możesz też tak jak Baga pisała - szprycą (ale to już więcej roboty), albo kupić lukier plastyczny (w takich torebkach jak polewa) i wyciąć literki (też więcej roboty)
-
Mamusia dzięki za przepisy !
Do tego św Antoniego chyba zaraz się pomodlę , nie miałam czasu nawet szukać Armagedon od rana , ciśnienie do ddd czuje się jak po imprezie .
Brusia dzięki za cynk ! A te mega nocy to ile sztuk 174 ?Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
D,ja bym kupila gotowe literki i przed wylaniem galaretki je ulozyla. Napis bylby w srodku. Albo bym wziela dwie galaretki i napis miedzy jedna (jak juz zastygnie) a druga zrobila. Stanowczo odradzam robienie z kremu bo galaretka rozpusci napis,ma wode i szlag trafi krem.
-
Tymonek bardzo dziękuję za życzenia, a ja życzę zeby wszystkie sie jemu spełniły tylko biedronka z tą 'kochana' teściowa przesadzilas, przecież każda z nas dobrze wie że jedno wyklucza drugie - albo teściowa albo kochana ha ha ha
Impreza udana, torcik zjedzony ręką smakował, prezenty trafione, wszystko cacy tylko matka zapomniała o wrozbie.. a no i korona oczywiście nie pasowała nawet na chwile, nie miałam sumienia męczyć.
Fotki oczywiście beda, ale później
Kochane jestescie.Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Siema, siema! Jak chorować to w ducie!
No za cholerkę was nie nadrobię. Jedyne co to postaram się być teraz na bieżąco bo aż mi dziwnie nie być w temacie haha
Tymonku i Maksiu wszystkiego dobrego z okazji urodzinek Duuużo zdrówka!
Lexi oo ale niespodziankaMila920 lubi tę wiadomość