Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia_synusia wrote:Agulineczka myślimy podobnie też w grudniu ścięłam na boba, ale docelowo chcę takie krótkie tylko poczekam do sesji zdjęciowej, bo jak mi się coś nie spodoba, żeby nie wyglądać jak pajac
Tysia z ciekawości zapytam. Ile płaciłaś za sesję i jaka ilość zdjęć? Moja kosztuje 500 za 15 wybranych i obrobionych zdjęć. Noworodkowa też tak kosztowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 20:38
-
Supcio Tysia ze już lepiej się czujecie.
Lexi argument ruskosci u nas również był na porządku dziennym. Mi się podobał Iwo ale niestety argumentu nie przetrwał a do momentu zobaczenia Mieszko mógł być jeszcze Aronem (cud ze niemąż się na to imię zgodził).
A Karina to tez nie polskie a mężowi się podoba -
Czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo. Ale od listopada pracuje i uwierzcie nie mam czasu na nic. Teraz chorujemy wiec w wyrze pisze. Przedewszystkim najlepsze zyczenia dla wszystkich forumowych dzieciaczkow. Boze jak to zlecialo. Gratulacje przyszlym mamom.
Nasz kochany Olus -
U nas impreA w nuedziele ale generalnie lipa bo ja angina a Olus chyba cos lapnal. Zaczelo sie w poniedziałek 40 stopniami goraczki ktorej nie szlo zbic potem wszystko oki a w czwartek mnie wallo wczoraj bylam nieprzytomna przez goraczke a dzis Olo zaczal kaszlec jak nie urok to sraczka. Myslelismy ze to zabki. Mamy ich osiem poki co niewiarygodnie ostrych osiem. Wazymy 13 kilo wxrostu kolo 86 bo ciuszki juz 92 a ostabio jak byl mierzony to mial 84. Dziewczyny co Wy do tych wrozb dajecie
Nasz kochany Olus -
Mila uwierz ze ja będę kochana tesciowa
Lexi oooo jednak synuś,ale to jeszcze moze sie zmienić najwazniejsze zeby dzidziuś był zdrowy.
Madziarka No zaniedbałaś nas na maxa zdrowka dla Was :*
Dziewczyny przyszły mi te tła do zdjec ja pirdole karton wyższy ode mnie zamawialam te wieksze.A jedno musze zabrać do domu i chyba bede zmuszona je poskładaćMila920 lubi tę wiadomość
-
Witaj Madziarka, faktycznie synus duuzy . Ja mojego nie potafie sama zmierzyc, ale wazy okolo 10,2.
Co do wrozb to u nas sie wyklada na stol kieliszek, rozaniec, pieniadze (slyszałam tez o np. srubokrecie) i sprawdza za co najpierw dziecko chwyci.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lexi to super wieści najważniejsze zeby dzieciątko było zdrowe :*
Madziarka kurczaczki wieki Cie nie było duży chłopak z tego Olinka
Teraz na bilansie roczniaka moja miała naciągane 9kg tzn 9,05 w body i pampersie haha
Zamówiłam na Ali te kredki stożkowe za niecałe 12zl 3 sztuki zobaczymy czy dojdą bo nowy sprzedawca, mało feedbacków
Jak bede miec syna to chyba ide w Gniewka -
Lexi, a jakie uczucia jak uslyszalas, ze byc moze jednak chłopak? Wiem, ze na pewno Ci ulzylo, ze wszystko w porzadku. Mi sie wydaje, ze dzieci tej samej plci lepiej sie dogaduja, bo wspolne zabawy, zainteresowania, koledzy, bynajmniej we wczesniejszym dziecinstwie. Ale oczywiscie to nie reguła, bo pewnie niejedna siostra z bratem lepiej sie dogaduje niz bracia czy siostry. Z drugiej strony fajnie by bylo miec doswiadczenie w wychowywaniu dziecka innej plci niz pierworodne. No i te cudne ubranka dla dziewczynekSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚