X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • d84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila super to wygladało, a najlepiej Wy.

100 lat dla Blanki

obcieliśmy wczoraj małemu znowu włosy w trakcie kąpieli i tak mega krzywo że masakra - komicznie teraz wygląda haha

Mila920 lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa.... i zapomniałam dodać.... Mila masz przepiękny uśmiech :) już kiedyś miałam Ci to powiedzieć... taki szczery i pełny radości :D ładna buzia to i ładny uśmiech ;)

Mila920 lubi tę wiadomość

• Kri Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacyo chyba ślepa jestem żadnej babci nie widzę heheh. Imprezka super.
    A dla Blanki moc życzeń !
    My się pakujemy i rano ruszamy do Szczawnicy na pare dni - podobno śniegu na ulicach nie ma i na plusie a u mnie śnieg po pas i minus 10.
    Jest szał przyszedł mi jeden balon na urodziny! Gdzie reszta ja się pytam !
    Edit: dobra widzę babcie jest creepy;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 13:21

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• dana222 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia a Twój syn mieści sie jeszcze na tym podnóżku? Tzn czy jego nogi sie mieszczą? Bo ja sie zastanawiam czy bedzie to jeszcze wykorzystane jak ma długie nogi

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia a ten zrobiłam naprawdę:

me5dja76035g_t.jpg

Wracam z dekorowania sali. A za godzine muszę tam być z powrotem :O jak ja to zrobię?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 14:55

Lexi150, d84, dana222, Mamusia_synusia, Kri, tysiaa93, Biedroneczka29, Tusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekny tort! Moj siostrzeniec był wielkim fanem Elmo :)

100 lat dla Blanki!

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia nie slodz tak, bo ja nie przyzwyczajona i jeszcze w dupie mi się poprzewraca :-D hehe. Fakt nie widać na zdjęciach tego bajkowego efektu.

Baga cudny tort, na prawdę robi wrażenie! A to jest masa plastyczna czy mi się wydaje? Jak tak to ciężko się z niej chyba robi torty? Ja to umiem tylko 3bita 'upiec' hehe.

Wiecie co chodzę dzisiaj dumna jak paw, ze mam takiego cudnego roczniaka w domu :-P

No i oczywiście udanej imprezki Baga! Oby wszystkie prezenty spodobały się dla Miecha :-D zamawiam foto z reakcją na tort! :-)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga o żesz w mordeczkę! Ale tort! Pięęęęknyyyyy! Zajebiaszczy! Wiesz, że taki to ok. 250 zł, więc śmiało możesz sprzedawać! :) udanej impry i czekamy na fotki :)

Dana mój też ma nóżki jak pajączek, długaśne chudzinki, ale spokojnie na tym podnóżku sobie kładzie. Jeszcze ma lekki zapas. Więc przez lato tak pojeździ a na następny sezon już będzie sięgał do pedałów. Nawet jeszcze na styk mieści się pod ten pałąk ;)
    Tylko szkoda, że za taką kasę ma dość pustą kierownicę. Muszę dokupić dzwonek lub trąbkę ;) albo jakieś lustereczko i tak jak było w bmx taka okrągła gąbka, bo średnio mi się podobają te rurki.

• d84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze dziś na konto, a tam co? - dostałam 13 za 2016r - ku*** całe 16zł już by się nie ośmieszali....

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D84 to teraz możesz na Ali zaszaleć

d84 lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba z tydzień mnie nie było, nie nadrobię przepraszam.

Najlepsze życzonka dla kolejnych roczniaków :) dużo dużo zdrówka i uśmiechu na buzi

Lexi teraz to chyba loteria co ktoś tam zobaczy na usg :p najważniejsze, że z tymi plamieniami wiadomo co i jak

D no szaleństwo z tą 13 haha nie wiem czy się śmiać czy płakać. Akurat na paczkę chusteczek ta astronomiczna kwota, ja bym nawet nie wychyciła takiego wpływu...

Byłam dzisiaj w 51015 miałam kupić tylko bluzę, a zostawię to bez komentarza :p miałam sobie sukienkę kupić a wszystkie zaskórniaki wydałam.

A no i dziabnęłam sobie palec przy krojeniu cebuli jak jakiś amator. Nacięłam dość głęboko opuszek, boże krwi jak po porodzie. Zatamować nie umieliśmy. Mi się w pewnym momencie słabo zrobiło

Wysłany: 11 lutego 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila z takim uśmiechem to masz moje pozwolenie, żeby Ci się poprzewracało ;D
    Kurcze to widzę, że nie tylko mnie tak duma rozpiera ;) ufffff.... gdy widzę jak sam chodzi, albo pięknie zjada z talerzyka bułeczkę, wędlinkę i ogóreczka tymi maleńkimi paluszkami, to jestem dumna jak paw ;)

D kurde możesz obkupić się i jeszcze reszty powinny Ci zostać ;) buahahahaha...

Vayn gdzie byłaś jak Cię nie było? Tyyyyle czasu to chyba w Egipcie pod palmami tyłek grzałaś ;)

• dana222 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia wiem ze Cie mecze, ale wrzuciłabys mi jeszcze linka do Twojego rowerka

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mnie nie było, ale dzis nadrabiam
    Wszystkiego dobrego dla Blanki :*
    Natalica sie nie odzywasz, a my tu czekany na relacje z imprezy :

Juz wczoraj nasłuchałam sie jak to panie w żłobku szarpią dzieci i mi sie odechciało nawet żłobka szukac...niewyżyte kretynki tam pracują :/ az uszy więdną co one tam wyprawiaja i jakie tajemnice maja miedzy sobą, ze jedna robi co chce, dyryguje, a dyrekcja boi sie jej umowy nie przedłużyć :/

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ja bym to gdzieś zgłosiła. Szkoda dzieci. Nawet do jakiejs 'uwagi' 'interwencji' albo coś w tym stylu. Oni na prawdę pomagają, x lat temu była interwencja u nas w domu bo oszukali moja mame i ogólnie kilka osób na kasę. Sąsiadka to niby zalatwiala, więc nie wiem dokładnie jak to działa, ale było też u nas wywiad przeprowadzić, tyle ze ja małolata bylam to ledwo to pamiętam. Ja jak widzę jak ktoś odzywa się chamsko do dziecka albo starszej osoby to szału dostaje i też jestem chamska..

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila wiesz ja to wiem od koleżanki, która pracuje z taka dziewczyna, która kiedys w tym żłobku pracowała...wiec info jest jakie jest, ale wierze w to, bo tam pracuje jeszcze koleżanki bratowa, a to niezła wariatka...z reszta stad wiem jak ona jest rozszczeniowa ws pracy i jaki tam popis faje. Ale generalnie akurat o tym żłobku juz ktos inny mówił, ze ma średnia opinie, ze pani karmi dzieci w tzw słoneczko z jednej łyżki, albo jak sie wkurzają jak dziecko ma problem z adaptacja...tylko jak napisałam ja to tylko słyszałam, a tych kobiet co tan pracują nie znam osobiscie, ani nikogo kto ma tam dziecko

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zapodajcie jakiś pomysł na prezent bo kuzynki córka ma roczek. Przysłała nam książkę kartkę i taka metryczke drukowana na płótnie. A ja wczoraj byłam w galerii i kupiłam jej komplecik w zarze. Taka bordo bluzkę i takie kwieciste spodenki do tego aż się zakochałam i żal poczułam że dziewczynki nie mam ale szybko mi przeszło. Jasko dostał buty na przyszłą zimę w promo były albo będą dobre albo się je sprzeda no i dostał kapciochy w koparke z tego befado. Byłam w dichmannie ale nic tam nie było a dziewczęce bytki z elefantena były po 79 zł ale chłopięce już pełną kwotę.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chcesz coś do tego kompletu dokupić??? Do jakiej kwoty??

mojemu przebijają się dolne 4ki - nawet nie zauważyłam, że zaczeły iść heh

17/2/2016 B
    11/3/2018 I

Wysłany: 12 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana nie męczysz :) 4U http://allegro.pl/injusa-rowerek-trojkolowy-city-max-deluxe-z-torba-i6624510268.html

Wysłany: 12 lutego 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia słabo z tym żłobkiem :/ mnie też koleżanki zniechęcają, że dziecko w tym wieku jest mało komunikatywne a panie mają różną cierpliwość :( ale wiem, że Ty musisz coś ogarnąć bo wracasz do pracy. Jak będzie ciepło to my i tak spróbujemy z klubem malucha bo mój kocha dzieci, więc dla jego zabawy. No i mamusia skorzysta ;)

‹‹ 2516 2517 2518 2519 2520 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ