X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • d84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila super to wygladało, a najlepiej Wy.

100 lat dla Blanki

obcieliśmy wczoraj małemu znowu włosy w trakcie kąpieli i tak mega krzywo że masakra - komicznie teraz wygląda haha

Mila920 lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa.... i zapomniałam dodać.... Mila masz przepiękny uśmiech :) już kiedyś miałam Ci to powiedzieć... taki szczery i pełny radości :D ładna buzia to i ładny uśmiech ;)

Mila920 lubi tę wiadomość

• Kri Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacyo chyba ślepa jestem żadnej babci nie widzę heheh. Imprezka super.
    A dla Blanki moc życzeń !
    My się pakujemy i rano ruszamy do Szczawnicy na pare dni - podobno śniegu na ulicach nie ma i na plusie a u mnie śnieg po pas i minus 10.
    Jest szał przyszedł mi jeden balon na urodziny! Gdzie reszta ja się pytam !
    Edit: dobra widzę babcie jest creepy;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 13:21

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• dana222 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia a Twój syn mieści sie jeszcze na tym podnóżku? Tzn czy jego nogi sie mieszczą? Bo ja sie zastanawiam czy bedzie to jeszcze wykorzystane jak ma długie nogi

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia a ten zrobiłam naprawdę:

me5dja76035g_t.jpg

Wracam z dekorowania sali. A za godzine muszę tam być z powrotem :O jak ja to zrobię?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 14:55

Lexi150, d84, dana222, Mamusia_synusia, Kri, tysiaa93, Biedroneczka29, Tusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekny tort! Moj siostrzeniec był wielkim fanem Elmo :)

100 lat dla Blanki!

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia nie slodz tak, bo ja nie przyzwyczajona i jeszcze w dupie mi się poprzewraca :-D hehe. Fakt nie widać na zdjęciach tego bajkowego efektu.

Baga cudny tort, na prawdę robi wrażenie! A to jest masa plastyczna czy mi się wydaje? Jak tak to ciężko się z niej chyba robi torty? Ja to umiem tylko 3bita 'upiec' hehe.

Wiecie co chodzę dzisiaj dumna jak paw, ze mam takiego cudnego roczniaka w domu :-P

No i oczywiście udanej imprezki Baga! Oby wszystkie prezenty spodobały się dla Miecha :-D zamawiam foto z reakcją na tort! :-)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga o żesz w mordeczkę! Ale tort! Pięęęęknyyyyy! Zajebiaszczy! Wiesz, że taki to ok. 250 zł, więc śmiało możesz sprzedawać! :) udanej impry i czekamy na fotki :)

Dana mój też ma nóżki jak pajączek, długaśne chudzinki, ale spokojnie na tym podnóżku sobie kładzie. Jeszcze ma lekki zapas. Więc przez lato tak pojeździ a na następny sezon już będzie sięgał do pedałów. Nawet jeszcze na styk mieści się pod ten pałąk ;)
    Tylko szkoda, że za taką kasę ma dość pustą kierownicę. Muszę dokupić dzwonek lub trąbkę ;) albo jakieś lustereczko i tak jak było w bmx taka okrągła gąbka, bo średnio mi się podobają te rurki.

• d84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze dziś na konto, a tam co? - dostałam 13 za 2016r - ku*** całe 16zł już by się nie ośmieszali....

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D84 to teraz możesz na Ali zaszaleć

d84 lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba z tydzień mnie nie było, nie nadrobię przepraszam.

Najlepsze życzonka dla kolejnych roczniaków :) dużo dużo zdrówka i uśmiechu na buzi

Lexi teraz to chyba loteria co ktoś tam zobaczy na usg :p najważniejsze, że z tymi plamieniami wiadomo co i jak

D no szaleństwo z tą 13 haha nie wiem czy się śmiać czy płakać. Akurat na paczkę chusteczek ta astronomiczna kwota, ja bym nawet nie wychyciła takiego wpływu...

Byłam dzisiaj w 51015 miałam kupić tylko bluzę, a zostawię to bez komentarza :p miałam sobie sukienkę kupić a wszystkie zaskórniaki wydałam.

A no i dziabnęłam sobie palec przy krojeniu cebuli jak jakiś amator. Nacięłam dość głęboko opuszek, boże krwi jak po porodzie. Zatamować nie umieliśmy. Mi się w pewnym momencie słabo zrobiło

Wysłany: 11 lutego 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila z takim uśmiechem to masz moje pozwolenie, żeby Ci się poprzewracało ;D
    Kurcze to widzę, że nie tylko mnie tak duma rozpiera ;) ufffff.... gdy widzę jak sam chodzi, albo pięknie zjada z talerzyka bułeczkę, wędlinkę i ogóreczka tymi maleńkimi paluszkami, to jestem dumna jak paw ;)

D kurde możesz obkupić się i jeszcze reszty powinny Ci zostać ;) buahahahaha...

Vayn gdzie byłaś jak Cię nie było? Tyyyyle czasu to chyba w Egipcie pod palmami tyłek grzałaś ;)

• dana222 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia wiem ze Cie mecze, ale wrzuciłabys mi jeszcze linka do Twojego rowerka

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mnie nie było, ale dzis nadrabiam
    Wszystkiego dobrego dla Blanki :*
    Natalica sie nie odzywasz, a my tu czekany na relacje z imprezy :

Juz wczoraj nasłuchałam sie jak to panie w żłobku szarpią dzieci i mi sie odechciało nawet żłobka szukac...niewyżyte kretynki tam pracują :/ az uszy więdną co one tam wyprawiaja i jakie tajemnice maja miedzy sobą, ze jedna robi co chce, dyryguje, a dyrekcja boi sie jej umowy nie przedłużyć :/

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ja bym to gdzieś zgłosiła. Szkoda dzieci. Nawet do jakiejs 'uwagi' 'interwencji' albo coś w tym stylu. Oni na prawdę pomagają, x lat temu była interwencja u nas w domu bo oszukali moja mame i ogólnie kilka osób na kasę. Sąsiadka to niby zalatwiala, więc nie wiem dokładnie jak to działa, ale było też u nas wywiad przeprowadzić, tyle ze ja małolata bylam to ledwo to pamiętam. Ja jak widzę jak ktoś odzywa się chamsko do dziecka albo starszej osoby to szału dostaje i też jestem chamska..

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila wiesz ja to wiem od koleżanki, która pracuje z taka dziewczyna, która kiedys w tym żłobku pracowała...wiec info jest jakie jest, ale wierze w to, bo tam pracuje jeszcze koleżanki bratowa, a to niezła wariatka...z reszta stad wiem jak ona jest rozszczeniowa ws pracy i jaki tam popis faje. Ale generalnie akurat o tym żłobku juz ktos inny mówił, ze ma średnia opinie, ze pani karmi dzieci w tzw słoneczko z jednej łyżki, albo jak sie wkurzają jak dziecko ma problem z adaptacja...tylko jak napisałam ja to tylko słyszałam, a tych kobiet co tan pracują nie znam osobiscie, ani nikogo kto ma tam dziecko

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zapodajcie jakiś pomysł na prezent bo kuzynki córka ma roczek. Przysłała nam książkę kartkę i taka metryczke drukowana na płótnie. A ja wczoraj byłam w galerii i kupiłam jej komplecik w zarze. Taka bordo bluzkę i takie kwieciste spodenki do tego aż się zakochałam i żal poczułam że dziewczynki nie mam ale szybko mi przeszło. Jasko dostał buty na przyszłą zimę w promo były albo będą dobre albo się je sprzeda no i dostał kapciochy w koparke z tego befado. Byłam w dichmannie ale nic tam nie było a dziewczęce bytki z elefantena były po 79 zł ale chłopięce już pełną kwotę.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chcesz coś do tego kompletu dokupić??? Do jakiej kwoty??

mojemu przebijają się dolne 4ki - nawet nie zauważyłam, że zaczeły iść heh

17/2/2016 B
    11/3/2018 I

Wysłany: 12 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana nie męczysz :) 4U http://allegro.pl/injusa-rowerek-trojkolowy-city-max-deluxe-z-torba-i6624510268.html

Wysłany: 12 lutego 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia słabo z tym żłobkiem :/ mnie też koleżanki zniechęcają, że dziecko w tym wieku jest mało komunikatywne a panie mają różną cierpliwość :( ale wiem, że Ty musisz coś ogarnąć bo wracasz do pracy. Jak będzie ciepło to my i tak spróbujemy z klubem malucha bo mój kocha dzieci, więc dla jego zabawy. No i mamusia skorzysta ;)

‹‹ 2516 2517 2518 2519 2520 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ