Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacyo chyba ślepa jestem żadnej babci nie widzę heheh. Imprezka super.
A dla Blanki moc życzeń !
My się pakujemy i rano ruszamy do Szczawnicy na pare dni - podobno śniegu na ulicach nie ma i na plusie a u mnie śnieg po pas i minus 10.
Jest szał przyszedł mi jeden balon na urodziny! Gdzie reszta ja się pytam !
Edit: dobra widzę babcie jest creepy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 13:21
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Mamusia nie slodz tak, bo ja nie przyzwyczajona i jeszcze w dupie mi się poprzewraca hehe. Fakt nie widać na zdjęciach tego bajkowego efektu.
Baga cudny tort, na prawdę robi wrażenie! A to jest masa plastyczna czy mi się wydaje? Jak tak to ciężko się z niej chyba robi torty? Ja to umiem tylko 3bita 'upiec' hehe.
Wiecie co chodzę dzisiaj dumna jak paw, ze mam takiego cudnego roczniaka w domu
No i oczywiście udanej imprezki Baga! Oby wszystkie prezenty spodobały się dla Miecha zamawiam foto z reakcją na tort!Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Baga o żesz w mordeczkę! Ale tort! Pięęęęknyyyyy! Zajebiaszczy! Wiesz, że taki to ok. 250 zł, więc śmiało możesz sprzedawać! udanej impry i czekamy na fotki
Dana mój też ma nóżki jak pajączek, długaśne chudzinki, ale spokojnie na tym podnóżku sobie kładzie. Jeszcze ma lekki zapas. Więc przez lato tak pojeździ a na następny sezon już będzie sięgał do pedałów. Nawet jeszcze na styk mieści się pod ten pałąk
Tylko szkoda, że za taką kasę ma dość pustą kierownicę. Muszę dokupić dzwonek lub trąbkę albo jakieś lustereczko i tak jak było w bmx taka okrągła gąbka, bo średnio mi się podobają te rurki. -
nick nieaktualnyChyba z tydzień mnie nie było, nie nadrobię przepraszam.
Najlepsze życzonka dla kolejnych roczniaków dużo dużo zdrówka i uśmiechu na buzi
Lexi teraz to chyba loteria co ktoś tam zobaczy na usg :p najważniejsze, że z tymi plamieniami wiadomo co i jak
D no szaleństwo z tą 13 haha nie wiem czy się śmiać czy płakać. Akurat na paczkę chusteczek ta astronomiczna kwota, ja bym nawet nie wychyciła takiego wpływu...
Byłam dzisiaj w 51015 miałam kupić tylko bluzę, a zostawię to bez komentarza :p miałam sobie sukienkę kupić a wszystkie zaskórniaki wydałam.
A no i dziabnęłam sobie palec przy krojeniu cebuli jak jakiś amator. Nacięłam dość głęboko opuszek, boże krwi jak po porodzie. Zatamować nie umieliśmy. Mi się w pewnym momencie słabo zrobiło -
Mila z takim uśmiechem to masz moje pozwolenie, żeby Ci się poprzewracało
Kurcze to widzę, że nie tylko mnie tak duma rozpiera ufffff.... gdy widzę jak sam chodzi, albo pięknie zjada z talerzyka bułeczkę, wędlinkę i ogóreczka tymi maleńkimi paluszkami, to jestem dumna jak paw
D kurde możesz obkupić się i jeszcze reszty powinny Ci zostać buahahahaha...
Vayn gdzie byłaś jak Cię nie było? Tyyyyle czasu to chyba w Egipcie pod palmami tyłek grzałaś -
Wczoraj mnie nie było, ale dzis nadrabiam
Wszystkiego dobrego dla Blanki :*
Natalica sie nie odzywasz, a my tu czekany na relacje z imprezy :
Juz wczoraj nasłuchałam sie jak to panie w żłobku szarpią dzieci i mi sie odechciało nawet żłobka szukac...niewyżyte kretynki tam pracują az uszy więdną co one tam wyprawiaja i jakie tajemnice maja miedzy sobą, ze jedna robi co chce, dyryguje, a dyrekcja boi sie jej umowy nie przedłużyć -
Zosia ja bym to gdzieś zgłosiła. Szkoda dzieci. Nawet do jakiejs 'uwagi' 'interwencji' albo coś w tym stylu. Oni na prawdę pomagają, x lat temu była interwencja u nas w domu bo oszukali moja mame i ogólnie kilka osób na kasę. Sąsiadka to niby zalatwiala, więc nie wiem dokładnie jak to działa, ale było też u nas wywiad przeprowadzić, tyle ze ja małolata bylam to ledwo to pamiętam. Ja jak widzę jak ktoś odzywa się chamsko do dziecka albo starszej osoby to szału dostaje i też jestem chamska..
-
Mila wiesz ja to wiem od koleżanki, która pracuje z taka dziewczyna, która kiedys w tym żłobku pracowała...wiec info jest jakie jest, ale wierze w to, bo tam pracuje jeszcze koleżanki bratowa, a to niezła wariatka...z reszta stad wiem jak ona jest rozszczeniowa ws pracy i jaki tam popis faje. Ale generalnie akurat o tym żłobku juz ktos inny mówił, ze ma średnia opinie, ze pani karmi dzieci w tzw słoneczko z jednej łyżki, albo jak sie wkurzają jak dziecko ma problem z adaptacja...tylko jak napisałam ja to tylko słyszałam, a tych kobiet co tan pracują nie znam osobiscie, ani nikogo kto ma tam dziecko
-
Dziewczyny zapodajcie jakiś pomysł na prezent bo kuzynki córka ma roczek. Przysłała nam książkę kartkę i taka metryczke drukowana na płótnie. A ja wczoraj byłam w galerii i kupiłam jej komplecik w zarze. Taka bordo bluzkę i takie kwieciste spodenki do tego aż się zakochałam i żal poczułam że dziewczynki nie mam ale szybko mi przeszło. Jasko dostał buty na przyszłą zimę w promo były albo będą dobre albo się je sprzeda no i dostał kapciochy w koparke z tego befado. Byłam w dichmannie ale nic tam nie było a dziewczęce bytki z elefantena były po 79 zł ale chłopięce już pełną kwotę.
-
Zosia słabo z tym żłobkiem mnie też koleżanki zniechęcają, że dziecko w tym wieku jest mało komunikatywne a panie mają różną cierpliwość ale wiem, że Ty musisz coś ogarnąć bo wracasz do pracy. Jak będzie ciepło to my i tak spróbujemy z klubem malucha bo mój kocha dzieci, więc dla jego zabawy. No i mamusia skorzysta