Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem , że pytałam juz wszystkie juz przeszły na mleko nr 3? musze dokupic i sie zastanawiam czy ciagnąc 2 czy juz zaopatrzyc sie w 3
Zaczełam Kube inhalowac pozycja nr 3 i faktycznie szybciej leci.
Na te skarpetki to chyba i ja sie zdecyduje
Baga a ten rozmiar to taki na juz czy jeszcze Miszka w nich pochodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 12:20
Kubuś
-
nick nieaktualnyA wiecie jak ja wczoraj płakałam ,no mąż musiał to zrobić. Polka w jednej stopie w małym paluszku ma taki twardy paznokcieć, że tylko takie chirurgiczne nożyczki mojej mamy dają radę - mąż też tam ma w 1 stopie. I co i jej pękł wisiał jak strup jakiś. Ja się bałam dotkąć, zresztą tak nogami wierzgała to już w ogóle raz dwa można zrobić krzywdę. Wzięłąm ją na kolana, dałam tableta cycku cyku robiła a mąż obcinał. Ja głowa w drugą stronę, no nie mogłam bałam się że będzie boleć. No i obciął, chwilę nam to zajęło. Polusia ma 1mm paznokiec w paluszku, cały zszedł
-
nick nieaktualny
-
stopki super potwierdzam mam ich chyba z 6 par, z różnych linków. Mają antyposlizg. Używamy tylko tych skarpetek. Ubieram je nawet na pajaca jak ma za długie nogawki.
Mój truskawki tez jadł ale w deserkach i jogurtach, świeżych nie.
ja wczoraj dostałam okres, zawsze były regularne a teraz raz 32 dni teraz 25!!! bałam się że dostanę za późno i nici z badania to teraz dostałam tak wcześnie ze mogę iść zdobić w ostatnim możliwym dniu cyklu.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Co do skarpet to:
1. Znalazłam jeszcze taniej. Polecane na fb, ale tylko zwierzątkowe:
https://pl.aliexpress.com/item/Baby-Kids-Small-Infant-Socks-Little-Ears-Cotton-Socks-Cartoon-Socks-8-Colors/32522519918.html?spm=2114.13010208.99999999.262.oj5bCr
Takie są na teraz z ciut zapasem
http://static.pokazywarka.pl/n/6/f/5f2a33cd5870c49aef758ad13a9875dd_orig.jpg
A tak sie rozciągną, więc starczy na pewno na dłużej:
http://static.pokazywarka.pl/z/5/r/d705ab7d530f791503ccec93851b1fc1_orig.jpg -
A i dziewczyny ostrzegam przed Hotwheelsami!
Wciagają i uzależniają. Tausiów. Pisałam, że od niedzieli się mały w nich zakochał. I już ma 8 a 4 leżą w szafie schowane, bo wystarczy a tatuś ciągle dokupuje, bo nie może się oprzeć. Hahaha
Ale gdyby któraś chciała to w Lidlu są w niezłej cenie, bo po 6.99.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 12:57
-
Tak tak stopki z Ali są ekstra! Juz chyba z 10par mamy.
Baga wozek jest szaro niebieski, musze go tylko wyczyścić, bo troche stał
Pada deszcz to nici z dworu, w domu bedzue rozróba, a teraz chwila spokoju bo spi
Tez sie zastanawiałam nad tym jak to sie kocha dwoje dzieci i że czesto to najmłodsze staje sie pupilem, a najstarsze jest wszędzie ganiane....przypomniało mi sie jak koleżanki mama jak byłyśmy małe powiedziała przy niej że synów to sie mocniej kocha i jakos mi to utkwiło w pamięci i było bardzo niemile głupia baba i jej teorie. -
Kri faktycznie pomerdałam wychowawczy z zaległym sorrrrrryyyyy .... bo tak jak ja teraz jestem na wypoczynkowym zaległym to mogę przedłużać
Kurcze laski faktycznie super te stopki no i jaka cena!
Biedronko ja kiedyś dałam sam środek truskawki (czyli bez tych pesteczek), ale to było we wrześniu jak były te polskie. Teraz już normalnie bym dała takie nie pryskane. Ostatnio mały jadł deserek hippa i było pełno tych pestek z truskawki -
Baga takich kolczyków szukałam, ale tak patrzę to nie sa az takie drogie u nas
http://euforiajubiler.pl/kolczyki-zloto-pr-585/2296-zlote-wiszace-dlugie-kolczyki-kolka-celebrytki-zloto-585.html
Za zamowienie skarpetek zabierałam sie juz długo, muszę to w końcu zrobic, tylko maz wróci z pracy i mi przeleje kase bo ja sie przez te Ali spłukałam
Czy Wasze dzieci ktore sa jeszcze na cycku chcą pic mm? Bo ja próbowałam dac i niestety nie chce. Teraz nie wiem czy konkretnie te mleko mu ńie pasuje czy w ogole mleka nie chce
-
Dana ja natknęłam się na takie :
https://pl.aliexpress.com/item/3-Color-Trendy-Simple-Statement-Earrings-Multilayer-Circle-Geometry-Ear-Drop-Earrings-Wholesale-Maxi-Jewelry-For/32705093337.html?scm=1007.13338.71800.000000000000000&pvid=e4705dcc-4669-4618-9ddd-7f6e184bcf52&tpp=1 -
A ja w tej cebuli wydluzylam czas oczekiwania i sprzedawca napisal ze zgadza sie na wydluzenie bo towar wyslal. Wydluzylam o 20 dni.
Vayn, a te paznokcie u nog to obcinasz na prosto? Bo nie wilno zaokraglac a wiele ludzi to robi i sa akcje z wrastaniem etc. U rak na okraglo u nog na prosto. Moja to ja sadzam na kolanach biore reke czy tam noge i bez problemu obcinam. Czasem mi tam wierzgnie jak ja załaskocze ale to rzadko:) -
Paznokcie u rak obcinam bez problemu a u stóp masakra. Tak wierzga ze nic nie mozna zrobic.
Dziewczyny oficjalne info w brzuszku mieszka drugi SynuśMamusia_synusia, Asicka 81, Kri, dana222, Moniaa, d84, tysiaa93, gorgeous, Zosia_wop, vayn, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Oooo Lexi fajńie ze juz wiesz na 100% choć na 100% to wiadomo jak wyjdzie
A Michał dzisiaj był u fryzjera. Nie płakał i nawet grzecznie siedział tylko nie chciał tej peleryny, wiec byliśmy cali z wlosow, a i pod koniec musiałam juz dac chrupki wiec na pewno zjadł troche swoich wlosow