Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O Baga, akurat weszłam i widzę, że o mnie pytasz, miło mi się zrobiło :* Vayn również dziękuję za pamięć :*
Nie było mnie jakiś czas z powodu problemów prywatnych. Te które mają mnie na fejsiku może zauważyły małą zmianę na profilu, cóż, pewnych zachowań nie da się akceptować i przestałam oszukiwać samą siebie, że będzie lepiej. Ale nie będę ciągnąć tego tematu bo mi się smutno zrobi... Jeszcze będzie pięknie. Mam Gabrysię i dla niej zrobię wszystko.
W niedzielę robiłam urodziny Gabrysi, wszystko się udało a dekoracje podobały Jak zgram zdjęcia to pospamuję.
Nie dam rady nadrobić wszystkiego... Zauważyłam, że u Lexi chłopaczek, super i gratuluję :* Przesyłam również spóźnione życzenia dla wszystkich jubilatów :* Może przyjmniecie marnotrawną córkę spowrotemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 20:51
-
Brusiu, czy Ty kupowałaś te stopki dla swojego Jasia? bo nasze maluchy są podobne rozmiarowo, a to że innym są dobre te skarpetki, to prawdopodobne, że mojemu dziecku będą za małe, więc wolałabym porównać to z kimś zbliżonym wyglądem do mojego syna
Lexi, gratuluję! super, że Iguś będzie miał kompana do zabawy -
Gorgeus nie nie zamawialam bo Jasiek ma dużą stopę 13,5 cm i moglybyc za małe teraz rozmiar 22 są tak akurat. Ja ciuchów tam nie zamawiam bo bohe się że nie trafię a to jeszcze tyle idzie ze w czasie wyrośnie. Ale zamówiłam zegarek taka tam cebulę i zamówiony 9 lutego i był w skrzynce więc da się? Da się! Z tym że ma wadę. Głośno tyka. A ja tego nie cierpię. Do furii mnie tykajace zegary doprowadzają.
Tysiu przytulam Cie i jesteś wspaniała odważna i super zaradna i co najważniejsze super babka z Ciebie. Ooooo! Moc calusow:-*. A toksyny się eliminuje z życia!
-
Tysiu kochana mam cię w znajomych ale nie wiem dokładnie co się stało. Dobrze ze jesteś. Jeśli to to co myśle to Ja przechodziłam podobna sytuację i przeżyłam i teraz jest mi o 100000 razy lepiej. Niewykluczone ze u ciebie wszystko jednak się poskłada z powrotem ale jeśli nie to dokonałaś prawidłowego wyboru!
-
Podobno przejrzał na oczy gdy wszystko stracił, podobno się zmieni blablabla. Spoko, może za rok, może za dwa lata, może za trzy... Kontakt ze względu na dziecko i tak będziemy mieć, na urodzinach Gabrysi też był. Ale dobra, nie ja pierwsza, nie ja ostatnia więc dam sobie radę, są gorsze dramaty. Dziękuję za dobre słowo :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 21:41
Bruśka lubi tę wiadomość
-
Gorgeus Misza ma stopę 12 cm i jest zapas. Ale są tez większe rozmiary! Zaryzykować nie szkodzi. To nie jakiś wielki majątek a te stopki są na prawdę super. Z tego linku ze zwierzakami dziewczyna wrzucała recenzje ze zamawiała M dla stopy 15 cm i pasują. No ale nie namawiam
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Lexi to mała ściąga
Kilka lat temu Rada Języka Polskiego wydała listę imion niezalecanych. Znajdują się na niej: Abbadon, Akaina, Alexander, Alma, Andrzelika, Ardena, Arkhan, Bastian, Benjamin, Bhakti, Boromir, Brian, Carmen i Carmena, Chiara, Clea, Cynthia, Dajana, Emaus, Ewan, Herrada, Jaila, Joshua, Julka, Karla, Klea, Krystina, Kuba (jako imię żeńskie), Lester, Lilith, Lorina, Majka, Malta, Martin, Martyn, Maxymilian, Maya, Merlin, Montezuma, Morena, Natasha, Nicol (żeńskie), Nicole (żeńskie), Nika, Nikol (żeńskie i męskie), Nikola (męskie), Ole, Opieniek, Pacyfik, Pakita, Poziomka, Radek, Rener, Ricardo, Sofia, Tea, Teonika, Tonia, Tupak, Una, Unka, Veronika,Victoria, Violeta i Violetta, Wilga, Wilk, William, Xymena.
A jakie oryginalne imiona otrzymali w 2016 roku chłopcy? Są to m.in. Amir, Artem, Axel, Bagnar, Gaspar, Giovanni, Herbert, Izaak, Kaj, Kilian, Marsel, Maxym, Nico, Noe, Rajan, Ruben, Sambor, Santiago, Timo i Tristan. -
Wiecie nie rozumiem czemu niektóre imona uznali za niezalecane lub nietypowe no ale cóż. Mi się kaj spodobało gdyby była dziewczyna myśleliśmy nad kaja. chociaż mąż i tak się upiera nad tym że będzie mały remik jak coś remigiusz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 21:42
-
ja te stopki jak zamawiałam to zamówiłam 2 rozmiary 6-12 i 12-18 i w obu rozmiarach chodzi obecnie. Ale jedne takie czerwone z myszką sa znacznie większe od pozostałych i czekają. Nie wiem czy wsadzili większe czy co.
Póki co ma 37,9, a mnie już każda wnętrzności od kaszlu boli17/2/2016 B
11/3/2018 I -
w moich rodzinnych stronach była dziś próba uprowadzenia 4 letniego dziecka!!!!
Podobno już kilka podobnych zdarzeń było w małopolsce i zawsze jeden rodzaj samochodu a ch*** (czy h***) nie złapali.
Dana pochwal się fryzurą junioraWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 21:50
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Lexi gratulacje :*
Tysia przesyłam całusy :* cokolwiek postanowiłaś to jest dobra decyzja :*
Mije dziecko znow mnie małpuje - bierze telefon zabawkowy niby cos stuka i halo halo do ucha przykłada, żeśmy sie dzis uśmiali. Chłonie jak gąbka, mądry małż nauczył jej wachania skarpet...tak to nie żart - bierze wachą i mówi uuuuu ze niby śmierdzą i ona teraz to powtarza i wszystko wącha i krzyczy po swojemu ehhh pójdę gdzieś z nią i zacznie mi tak robic to bedzie -
Brusia no ja tez nie wiem dlaczego np Nicola jest niezalecane a w szkołach ich pełno. Pomijając osobiste animozje to imię nie takie złe widziałam gorsze... albo Radek - chyba dlatego ze zdrobnienie... ale nawet zdrobnienie fajne. Przecież nikt się Radosław tak naprawdę nie zwraca.
Mi tez Kaj się podoba choć powinno pisać się chyba przez i Kai.
No i Biedronka nadała wg nich prawie niezalecane imięMoniaa lubi tę wiadomość
-
D duzo zdrowia dla Was
Ja mam wszystkoe 3 rozmiaru skarpet te najmniejsze są na styk, te średnie ciut za duże, a te największe to kolosy na razie. A stopę ma jakies 11,5cm