Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga tu chodzi chyba o zdrobniałą formę i w mojej obecnej pracy jest laska która ma na imię Magda nie Magdalena i cały czas wszędzie ma z tym problemy, na każdym kroku.
Moja koleżanka dała na imię Kai i on ma teraz 15 ms.
Ale tego imienia nie pobijecie :mój małżu jest chrzestnym chłopca o imieniu Mamert.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tysia ja dwa razy tutaj wspominałam o Tobie ze cos zniklas.Tysiaczku tego kwiatu poł światu,pamiętaj ze w zyciu trzeba być szczęśliwym,ściskam Cię :*
Baga moje dziecię to nie Sofia tylko Sofija
Brusiu ja jak obcinam paznokcie to daje szefowej cos do racZek zeby sie zainteresowała i opowiadam cos. -
Tysia będzie dobrze... zobaczysz... czasami trzeba tylko j....nąć petelnią, żeby naprostować i poczekać do opadnięcia emocji. Ściskam
Aleeee..... widzę, że na fb nie mam Cię ani w znajomych, ani w wysłanych zaproszeniach... Odrzuciłaś??? Tysia mnie nie lubi
Lexi napewno jakaś maleńka część Ciebie myślała o córci ale też super, że będzie drugi syncio ważne, że zdrowy super! Ja wyznaję taką zasadę jak Kri - faceci mają w życiu łatwiej. Duuuużo no i Brusia dobrze napisała, masz już wyprawkę
D, Mamert? Serio? Jak do niego mówią? Mamercik? -
ACC max ty to zawsze strzelisz śmiechem:) jak nie Mamercik to Luna Kiełbasa. Hahahaha.
Mamusia szelma to chyba nie obraźliwie...? Jeden z oich kotów ma tak na imięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 23:40
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Też jestem bardzo ciekawa nowej fryzury
W sumie to ja dla dziewczynki mam i dla chłopca muszę jeszcze dużo dzieci mieć . Mi marzy się Pola, a chłopiec Leoś. Podoba mi się też Remek, Mieszko, Gniewko i jest jeszcze jedno ale nie umiem sobie przypomniećvayn lubi tę wiadomość
-
Dana chyba Ty pytalas czy któreś dziecko kp akceptuje mm. Ja kupiłam kaszkę holle na mleku zeby cos wymyślić na kolacje i co lipa totalna próbowałam z łyżeczki, kubeczka i bidonu - wypije pare łyków i tyle. Ale pamietam ze ok roczku koleżanki ze spacerów przechodzić chciały na mm to ich dzieci Piły po 20-30ml i niby z dnia na dzien coraz wiecej, ale jak to im poszło to nie wiem, bo odkąd wróciły do pracy to juz ich nie widuje.
Imiona u nas w polszy są problemowe w kraju w którym jest moja firma mozna zrobic imie ze zlepku rożnych imion na przykład powiedzmy podoba mi sie Marcin i Karol i sobie robię z tego karcin no ale to w ogole bardzoooo wyluzowany kraj