Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey jak lekarz mówił ze ok to nie martw się na zapas. Tym bardziej ze nerwy i stres napewno ci nie pomagają kochana. Dużo odpoczywaj, nie przemęczaj się a jak nadal boisz się ze coś się dzieje mykaj znów do lekarza i juz. Od tego go masz:-) trzymam kciuki żeby wszystko.ok było u ciebie
-
nick nieaktualnyDoti też się jeszcze kilka dni temu martwiłam, a teraz mam mdłości od rana do nocy... wolałam jednak nie mieć żadnych objawówDoti87 wrote:Z jednej strony ciesze się ze nie mam żadnych mdłości itp a z drugiej strony czuje się nie ciążowo hihihihi i martwię się czy ok wszystko.. Kobieta to jest skomplikowana istota.. Nie dogodzisz jej no zawsze coś wymyśli hihihihi

Monkey plamienie nie jest groźne, dopiero "żywa krew" może niepokoić. Badałaś progesteron? Jeżeli bardzo się martwisz idź do lekarza. -
Hej dziewczyny
Dołączam się do was - termin końcówka maja lub zahaczymy o początek marca. Teraz 5 tydzień, pęcherzyk 8mm
Mam plamienia więc dostałam duphaston i zalecenie żeby leżeć i odpoczywać w domu
Lekarz zalecił usg teraz na 11 tydzień ale nie wiem czy tyle wytrzymam, chciałabym zobaczyć serducho
Na razie nie było widać zarodka - chodź chyba lekarz dostrzegł jego zarys ale powiedział, że jeszcze za wcześnie i na tym etapie to co powinniśmy widzieć to widzimy, czyli pęcherzyk.
Serdecznie witam nowe i już mi znane osoby z innych wątków
Monkey nie martw się plamieniami na zapas, mnie w piątek lekarz straszyła ciążą pozamaciczną a wczoraj już plamienia nie były takie groźne. Musisz tylko o siebie dbać i dużo odpoczywać
Ja mam również mocne bóle krzyża i kłucia w podbrzuszu ale jak na razie lekarz mówi że wszystko wygląda ok
Zobaczysz damy radę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 08:41
miszkaaa, Monkey, zosiaaa, konwalijka, Anabel lubią tę wiadomość

-
Hej. Ale fajnie ze juz widzialyscie serducha i groszki
)
Mi plamienie chyba przeszlo, lezalam wczoraaj caly wieczor, w nocy wstalam do wc i papier byl delikatnie zabarwiony. Ale od rana plecy mnie bola. Jak by ktos mi siedzial na odcinku ledzwiowym i znowu sie martwie czy to normalne czy nie?
Monkey trzymam kciuki zeby przesazlo.
Monkey lubi tę wiadomość
-
miszkaaa
tak tak już z tego wszystkiego mylą mi się słowa i mało do mnie dociera z tego co robię
Według naszych obliczeń będzie to około 27 lutego więc różnie to może być bo miałam dość nieregularne cykle, trzeba brać pod uwagę też marzec

Mambella mam tak samo, trzeba odpoczywać - tak lekarz powiedział
Ból pleców zwłaszcza po 8h stania w pracy był nie do zniesienia.
Nie wiem czy wy też tak macie, ale ja ciągle biegam do toalety na tzw. 1 i 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 08:49

-
miszkaaa wrote:Mambella a moze zadzwoń do lekarza? Czasami lepiej dmuchać na zimne. Dziewczyny często maja bole pleców w ciąży, ale te plemienia?

Wlasnie od dzis moj lekarz jest na urlopie. Bede lezec i sie obserwowc jak cos popoludniu pojde do innego lekarza a jak mnie nie przyjmie to pojade na ip. Ciagly stres... -
nick nieaktualny
-
Mambella wrote:Wlasnie od dzis moj lekarz jest na urlopie. Bede lezec i sie obserwowc jak cos popoludniu pojde do innego lekarza a jak mnie nie przyjmie to pojade na ip. Ciagly stres...
Nie stresuj się bo będzie gorzej. Mój lekarz powiedział, że na ból i plamienia daje duphaston ale najlepszym lekiem jest odpoczynek. Przy leżeniu od razu powinny się zmniejszyć dolegliwości

-
nick nieaktualnyhej. ja też już po wczorajszej wizycie. kruszynka potwierdzona i serduszko też już słyszałam.
Mdłości zaczynają się rozkręcać, na szczęście jeszcze nie wymiotuję. w poprzedniej ciąży męczyłam się do 14 tygodnia
mam nadzieję, że tym razem mnie oszczędzi.
Zapytałam gin o brzuszek, który nieznacznie mi się powiększył, mimo tej samej wagi. Stwierdziła, że to normalne.
Dziewczyny, które jesteście już w kolejnej ciąży też tak macie??
Wczoraj też powiedzieliśmy o ciąży swoim rodzicom... a taki tam prezent na Dzień Ojca
Miłego dnia życzę
miszkaaa, zosiaaa, pati87 lubią tę wiadomość
-
Co jest kuźwa z tymi plamieniami????
Podobno te często się zdarzają w 6/7 tygodniu.
Może to to???
U mnie to nawet plamienie nie jest tylko takie brudzenie.
Na wkładce mam czysto ale widzę je przy podcieraniu.
Jutro mam gina i nawet nie chce o tym myśleć...
ek + 09.05.2014 (9tc)

-
[QUOTE=gezanew
Zapytałam gin o brzuszek, który nieznacznie mi się powiększył, mimo tej samej wagi. Stwierdziła, że to normalne.
Dziewczyny, które jesteście już w kolejnej ciąży też tak macie??
[/QUOTE]
Tez tak mam. W ciągu jednego dnia zaszła taka różnica,brzuszek widoczny ale zaczęłam plamic i nie wiem czy to jest z tym związane.
-
Hej
Doti udanej wizyty życzę! I wszystkim innym wizytującym
Madzia witaj
Monkey leż dużo, oby było wszystko ok. Za niedługo chyba masz wizytę, nie?
Gezanew gratuluję serduszka
ja też mam już większy brzuch, z dnia na dzień, a zwłaszcza wieczorem, wtedy wyglądam już jak w ciąży.