Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia ooo jak fajnie
ja wzielam godzine poranna,zeby nie stresowac sie caly dzien mam na 8:30
u Cibie juz raczej na pewno bedzie serduszko u mnie nie wiadomo bede w 6 tygodniu wiec mam cicha nadzieje 
skierka dzieki
ale juz jej jesc nie bede na pewno hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:04
Skierka, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Witam nowe koleżanki

Mambelle, trzymam kciuki żeby plamienie szybko minęło. To na pewno nic groźnego. A jak teraz wygląda sytuacja?
Ilka piękna beta, teraz spokojnie czekaj na spotkanie z groszkiem oko w oko
Roxa, może jest tak jak dziewczyny piszą, że późno doszło do implanacji więc ciąża jest młodsza. Nie martw się, na pewno będzie dobrze
Może w poniedziałek groszek się pojawi. Moja szwagierka przez tydzień latała do ginekologa co dwa dni, aż ostatnim razem ( to był piątek) powiedział, że jak w poniedziałek nic nie będzie wysyła ją do szpitala bo to moze być pozamaciczna, a tu w poniedziałek groszek sobie siedzi tam gdzie powinien. Teraz mały zbój ma rok i wszystkim dokucza
ale wiadomo ile stresu i nerwów miała to tylko ona wie, po prostu było za wcześnie żeby zobaczyć pęcherzyk.
Max ja miałam wczoraj straszny bół podbrzusza jak na @, podobno to normalne, ale wziełam pół no spy bo już nie wytrzymałam, mimo, że chciałabym uniknąć tabletek
Agnesia co kupiłaś? ale mnie świerzbi żeby kupić chociaż jakieś skarpeteczki
jak na razie kupuję prezent dla koleżanki bo w piątek urodziła.
-
roxa wrote:Kolejna wizyta w poniedziałek... mam nadzieję, że będzie lepsza...
Na pewno będzie...jest tyle zmiennych od których zależy czy coś widać i co widać, że nie martw się na zapas
Dziękuję
) Teraz tylko kciuki jutro za wizytę trzymajcie...mam nadzieję, że koło 21 będzie już wszystko jasne i na plus 
Mnie znowu krzyż niemiłosiernie boli i jajnik co jakiś czas kłuje...
-
zosiaaa wrote:Ja w końcu w domu po pracy, dziecko już w łóżku, chwila spokoju
zmęczona jestem strasznie i marzę o spaniu...
Witam nowe lutówki
Boziu, ale musisz być umęczona....kochana, leć spać, bo na pewno konasz :*
zosiaaa lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
nick nieaktualnyWiecie co... chodziłam po tych sklepach brałam w ręce ciuszki i odkładałam. To takie nierealne że ktoś we mnie siedzi i trochę się boje zapeszyć, że serduszka nie będzie
kupiłam tylko drapki na rączki. Resztę zostawię sobie na okres poserduszkowy
-

Najcudowniejsze uczucie jakiego doświadczyłam w życiu... Moje Szczęście ma już 1,90 cm i pięknie bijące serduszko
Jestem taka szczęśliwa, że mogłabym góry przenosić
Postaram się później wrzucić zdjęcie mojego Brzdąca
No zakochałam się na zabój
I kochać nie przestanę NIGDY!
Radość i szczęście w najczystszej postaci
zosiaaa, miszkaaa, Bianka*, MiSia :), pati87, Pianistka, Max, Anabel, ilka85, Biedroneczka29, A.W., tysiaa93, Mila920, czekolada lubią tę wiadomość
-
Witaj misiaa

Biedroneczka ja o 15 będę przyjęta jak dobrze pójdzie.. bo mój lekarz jest z innego miasta i przyjmuje u mnie tylko w poniedziałki od 15 i trzeba sobie przyjść wcześniej i kolejkę zająć. Czasami jest mało kobiet a czasami to się nie mieszczą na korytarzu i czekają na dworze..
Według USG będzie to 8t+1d
zobaczymy co powie teraz bo miałam dwie wizyty i co wizytę okazywało się ze jest inny wiek ciąży 
Dobranoc , kolorowych snów