Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
o matko!! zawał!! ukazał mi się wynik 31,86 i już myślałam że koniec!! Ale uff to progesteron...widząc po normach jest chyba dobry:) łatwiej teraz na betę będzie czekać...chociaż nie mogłyby być już oba wyniki:P
Ja to tak owulacje obstawiam, że w 22 lub 23 dniu cyklu...
Beta 12435,0 JUPI!!!!!!
no to mogę teraz czekać do jutra do 20:20 oby tam też było tak dobrze:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 16:25
-
ilka85 wrote:o matko!! zawał!! ukazał mi się wynik 31,86 i już myślałam że koniec!! Ale uff to progesteron...widząc po normach jest chyba dobry:) łatwiej teraz na betę będzie czekać...chociaż nie mogłyby być już oba wyniki:P
Ja to tak owulacje obstawiam, że w 22 lub 23 dniu cyklu...
Beta 12435,0 JUPI!!!!!!
no to mogę teraz czekać do jutra do 20:20 oby tam też było tak dobrze:)
Brawo! Rośnijcie zatem zdrowo i mega gratulacje kochana
ilka85 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Oleńka witamy

Ilka super beta.. Ale ładnie fasolka rośnie. Super:-)
Ale dzisiaj okropna pogoda, leje u mnie deszcz masakra aż się wychodzić. Domu nie chce. Leżę pod kocykiem bo zimno mi jak nie wiem. Mam nadzieje ze żadne choróbsko mnie nie łapie..
ilka85 lubi tę wiadomość
-
Dziś w pracy taki młyn, że nawet nie nadążam z czytaniem...
Ilka super wyniki
Oleńka hej
Coś tam o gardle było to napiszę tylko, że polecam Faringosept, nawet na ulotce pisze, że można w ciąży, a jest to już taki porządniejszy lek
ilka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie i nie napawa mnie optymizmem
Nie było w zasadzie nic widać, żadnego konkretnego pęcherzyka itp... jedynie jak się gin naszukał to przy powiększeniu znalazł coś jakby pęcherzyk ale bardzo małe 3mm... powiedział, że to co widać ma ładną strukturę itp i może być to to ale nie może nic powiedzieć na pewno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
można dołączyć ?
Krótko o mnie.. 28 lat, 11 cykl starań, wojna nerwów i w końcu upragnione 2 kreski
Termin na 17.02.2016r.
roxa_ ja byłam na usg w 5tyg i 3 dni było widać tylko pęcherzyk ciążowy o wymiarach 15x5x10 o średnicy 3mm, lekarz powiedział że za wcześnie na coś więcej, pole płodowe, serduszko itp dopiero po 6 tyg najwcześniej, kolejną wizytę mam na piatek i staram się być dobrej myśli. Także trzymam kciuki, musi być dobrze
zosiaaa, MiSia :), czekolada lubią tę wiadomość

Dziękuję za wszystkie kciukasy