X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy bebetto. Niecierpie tego wózka. Xięzkie to, złe się składa rozkłada a torbę spodnia wywalilam kilka miesięcy temu bo gowno mieściła, ciągnęła się po podłodze i ocierała o koła.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy szary.

Brusia faktyko piękny! Ale wcześniej ich nie było... Jakbym dopiero na pierwsze czekała to bym zainwestowała bo można wpiąć gondolkę i fotelik.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam espiro sonic. Jestem bardzo zadowolona. Jak gdzieś z szarańcza jesteśmy rozkładać budkę aż do pałąka i śpi sobie elegancko. Wózek kosztował wyjściowa 850 ale ja na promo nowy kupiłam za 600

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga a jaki model bebetto masz? moja torba mi sie nie ciaga i ja ja lubie :D z ciezkoscia nie mam porównania :D sama wnosze i znosze po paru schodach i jest ok :D
    ale teraz bym inaczej zrobiła. Kupiła zwykła gondole jakas i poźniej jakas lepsza spacerówke . No ale juz nie bede kombinowac :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gdybym wiedziała, że moje dziecko będzie takie antywózkowe kupiłabym używaną furę za jakieś 400 zł i byłoby ok :D No ale chciało się mieć nowiutki sprzęt :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 21:34

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia az tak to sie nie da przewidziec :D ja mam nadzieje , że mojemu sie nie odwidziało :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia my mamy Holland. I jeszcze nam się zatrzask tej torby zepsuł. Ja wiem ze mozectrafilam na felerny model. Innym się spisuje - w końcu sprzedają tego dużo. I tu tez dla mnie minus: co drugi taki na mieście :(

atdc6iyei0o27of5.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga moja kolezanka tez ma Holland i rowniez narzeka na spodnia torbę, a jak byłam z nia na spacerze to sama się pytałam jej co to za dzwiek ocierania, a ona na to, ze to jej glupia torba trze o koła :p

Ja mam TORINO i ja go lubię, a zwłaszcza gondolę lubiłam. W spacerowce strasznie denerwuja mnie pasy - ciezko je regulowac.

Tusia ja wozę Wojtka przodem do siebie, bo wolę go widzieć, a on lubi jezdzic w wozku wiec nie widzę potrzeby przekładač siedzisko przodem do otoczenia (poki co). Nie zmienia to faktu, ze nie wiedzialam, ze mozna go wtedy zlozyc w calosci :p No ale nadal zajmuje pewnie sporo miejsca w samochodzie. Ja go nosic nie musze, bo mieszkam w domu, tyle co do auta wsadzic.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mieszkam w domu ale jednak pare schodków mam :P a ja mam flavio. mnie irytuje pałąk i tez te pasy :/ Aa to chodzi Wam o ta torbe na zakupy pod wózkiem? czy ta na podreczne rzeczy co sie zarzuca przez ramię :D ja załuje ze nie wziełam kosza zamykanego bo tak to wszystko widac co mam. mam jeszcze dodatkowa torbe ale jej jakos nie uzywam . Ja tez jeszcze Kube woze przodem do siebie. Zastanawiam sie czy go nie przelozyc ale dziwnie by mi było hehe :D

Baga te wszystkie wózki sa mega podobne do siebie. Niby inna forma a wyglada baardzo podobnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:17

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi w tych naszych spacerowkach joie też można zamontować gondolę i nosidełko. Tak w instrukcji jest napisane ;) bo Ty też masz plus?

Co do fotelików joie to w 3 sklepach nam odradzali, nawet w tych co uznają tylko jazdę tyłem :/ mówili, że "masakra bez testów". Ja nie wiem, nie znam się, tylko powtarzam, mi się podobały

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrozumialam, ze Badze chodziło o ta pod wozkiem :D u mnie ona jest ok, fajnie zamykana, nie trze, no ale mogłaby być większa, choč chyba nie ma wózka z torbą wystarczającą, taką co pomieści np zgrzewkę wody mineralnej ;) hahaha

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi chodziło o tą spodnią. Ja w niej woziłam tylko folie i moskitierę a ona mi tarła :/ Ta na pałąku jest w miarę... teraz się w niej mieszczę bo już nie muszę tyle gratów w nią pakować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:30

atdc6iyei0o27of5.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz mamusia, mi tez się podobaja foteliki joie, wydawały się porządne np w porównaniu do maxi cosi, choć sama mam pierwszy fotelik maxi cosi cabrio fix 0-13kg, ale własnie te pierwsze foteliki sa ponoć bardzo dobre z maxi,a te dla większych dzieci juz mniej polecane. Tyłem do jazdy bez isofix jest jeszcze britax maxway,ale nie widzialam go na zywo i on ma chyba taki pałąk z tyłu opierany o podłogę w aucie i sama nie wiem czy wtedy miejsca wystarczy, bo zdaje sobie sprawę, ze przy fotelikach montowanych tyłem pewnie przedni fotel pasazera idzie na maxa do przodu i nikt tam juz nie siadzie.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula przy naszym, na bazie co prawda, z przodu spokojnie i wysoki mężczyzna wsiada i gruba baba. Oczywiście nie na raz! :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj w sklepie z fotelikami i wozkami same kobiety w ciąży i powiem Wam, ze normalnie im pozazdrościłam :) ewidentnie tesknie za brzuszkiem :) no moze jedynie za koncowka ciazy nie bardzo :D

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi britax ma nogę i dwa pasy kotwiczace mocowane do szyn fotelu pasażera. Ja bym chciała go wziąć, ale wsio się okaże w przyszłą niedzielę jak nam to tam pomierza.

O takie gadanie o tym joie, bo są inne lepsze. A jakbyś im powiedziała że większego budżetu nie da rady to stwierdza że to dobry fotel. Poza tym wszędzie grzmmia że dobry fotel to pasujący do dziecka i auta.
    U nas na joie pasy za krótkie niestety. Musieliśmy zwiększyć budżet bo za 800 to nic innego tyłem nie kupię

A i axkida wolmax za 999 jest jeszcze 9-25 tyłem na pasy. Też go bardzo polecają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:43

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga no widzisz, moze masz większe auto :) Ja załuję, ze nie mamy zaczepow isofix w aucie bo większy wybór fotelików, ale isofix chyba tylko w autach od 2006, a nasze choc nie narzekam, to 2004 rocznik.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka zawsze mozna fotel i fotelik dostosowac :) U nas ktos siadzie ale fotel na maksa do przodu jest podsuniety a to dlatego ze głównie ja z małym jezdze albo z mezem i wtedy siedze z tyłu :P

a moje z 1999r golf 4 takze auto nie jest mega duze :D

Wydaje mi sie ze w każdym foteliku montowanym tyłem jest stopka-noga i pasy do których przyczepia sie fotelik :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:46

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula ja sobie głowy nie dam uciąć ale chyba mamy 2002...Nie jakiś duży- staruszkę Sorento <3 nie chce innego. Gdyby się nie mieścił fotelik musiałby być inny. :) Haha:)

Tusiaa lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki masz fotelik Tusia?

Vayn poczytam o tym axkid. A co do joie every stages to szkoda, ze nie mieli go na sklepie, bo bym przymierzla do auta. Niestety jakis problem z dystrybucja i maja go miec dopiero w kwietniu :/

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
‹‹ 2576 2577 2578 2579 2580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ