Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga a jaki model bebetto masz? moja torba mi sie nie ciaga i ja ja lubie z ciezkoscia nie mam porównania sama wnosze i znosze po paru schodach i jest ok
ale teraz bym inaczej zrobiła. Kupiła zwykła gondole jakas i poźniej jakas lepsza spacerówke . No ale juz nie bede kombinowacKubuś
-
Baga moja kolezanka tez ma Holland i rowniez narzeka na spodnia torbę, a jak byłam z nia na spacerze to sama się pytałam jej co to za dzwiek ocierania, a ona na to, ze to jej glupia torba trze o koła :p
Ja mam TORINO i ja go lubię, a zwłaszcza gondolę lubiłam. W spacerowce strasznie denerwuja mnie pasy - ciezko je regulowac.
Tusia ja wozę Wojtka przodem do siebie, bo wolę go widzieć, a on lubi jezdzic w wozku wiec nie widzę potrzeby przekładač siedzisko przodem do otoczenia (poki co). Nie zmienia to faktu, ze nie wiedzialam, ze mozna go wtedy zlozyc w calosci :p No ale nadal zajmuje pewnie sporo miejsca w samochodzie. Ja go nosic nie musze, bo mieszkam w domu, tyle co do auta wsadzic.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
ja tez mieszkam w domu ale jednak pare schodków mam a ja mam flavio. mnie irytuje pałąk i tez te pasy Aa to chodzi Wam o ta torbe na zakupy pod wózkiem? czy ta na podreczne rzeczy co sie zarzuca przez ramię ja załuje ze nie wziełam kosza zamykanego bo tak to wszystko widac co mam. mam jeszcze dodatkowa torbe ale jej jakos nie uzywam . Ja tez jeszcze Kube woze przodem do siebie. Zastanawiam sie czy go nie przelozyc ale dziwnie by mi było hehe
Baga te wszystkie wózki sa mega podobne do siebie. Niby inna forma a wyglada baardzo podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:17
Kubuś
-
Lexi w tych naszych spacerowkach joie też można zamontować gondolę i nosidełko. Tak w instrukcji jest napisane bo Ty też masz plus?
Co do fotelików joie to w 3 sklepach nam odradzali, nawet w tych co uznają tylko jazdę tyłem mówili, że "masakra bez testów". Ja nie wiem, nie znam się, tylko powtarzam, mi się podobały -
Ja zrozumialam, ze Badze chodziło o ta pod wozkiem u mnie ona jest ok, fajnie zamykana, nie trze, no ale mogłaby być większa, choč chyba nie ma wózka z torbą wystarczającą, taką co pomieści np zgrzewkę wody mineralnej hahaha
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No widzisz mamusia, mi tez się podobaja foteliki joie, wydawały się porządne np w porównaniu do maxi cosi, choć sama mam pierwszy fotelik maxi cosi cabrio fix 0-13kg, ale własnie te pierwsze foteliki sa ponoć bardzo dobre z maxi,a te dla większych dzieci juz mniej polecane. Tyłem do jazdy bez isofix jest jeszcze britax maxway,ale nie widzialam go na zywo i on ma chyba taki pałąk z tyłu opierany o podłogę w aucie i sama nie wiem czy wtedy miejsca wystarczy, bo zdaje sobie sprawę, ze przy fotelikach montowanych tyłem pewnie przedni fotel pasazera idzie na maxa do przodu i nikt tam juz nie siadzie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyAgi britax ma nogę i dwa pasy kotwiczace mocowane do szyn fotelu pasażera. Ja bym chciała go wziąć, ale wsio się okaże w przyszłą niedzielę jak nam to tam pomierza.
O takie gadanie o tym joie, bo są inne lepsze. A jakbyś im powiedziała że większego budżetu nie da rady to stwierdza że to dobry fotel. Poza tym wszędzie grzmmia że dobry fotel to pasujący do dziecka i auta.
U nas na joie pasy za krótkie niestety. Musieliśmy zwiększyć budżet bo za 800 to nic innego tyłem nie kupię
A i axkida wolmax za 999 jest jeszcze 9-25 tyłem na pasy. Też go bardzo polecająWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:43
-
Agulineczka zawsze mozna fotel i fotelik dostosowac U nas ktos siadzie ale fotel na maksa do przodu jest podsuniety a to dlatego ze głównie ja z małym jezdze albo z mezem i wtedy siedze z tyłu
a moje z 1999r golf 4 takze auto nie jest mega duze
Wydaje mi sie ze w każdym foteliku montowanym tyłem jest stopka-noga i pasy do których przyczepia sie fotelikWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:46
Kubuś
-
A jaki masz fotelik Tusia?
Vayn poczytam o tym axkid. A co do joie every stages to szkoda, ze nie mieli go na sklepie, bo bym przymierzla do auta. Niestety jakis problem z dystrybucja i maja go miec dopiero w kwietniuSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚