Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vayn dawaj linka plis! Extraśnie wygląda Polenka. Jak rozmiarowo wychodzi i jakościowo?
Moje dziecko już od pewnego czasu znalazło sobie zabawę. Zakłada sobie na głowę co popadnie np. spodenki ojca, swoja albo moją piżamę, koc i leci przed siebie na złamanie karku. Oczywiście musi mieć oczy zakryte i już nie raz mało mnie o zawał nie przyprawił bo łupnął głową o coś albo tak z łóżka leciał. Do tej pory było to tylko na czworaka. A dziś jak gdyby nigdy nic bach na głowę moją koszulę i leci na dwóch nóżkach! Normalnie chyba z 6 kroków zrobił! Także morał tego z taki że moje dziecię jak nie patrzy to umie chodzićvayn, d84, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://pl.aliexpress.com/item/Newborn-Baby-Boy-Girl-Clothes-Star-Wars-Long-Sleeve-Cotton-Tops-T-shirt-Long-Pants-2pcs/32737425037.html?spm=2114.13010608.0.0.MIInlt
Lexi jakościowo super, komplet cieńszy będzie dobry na wiosnę. Materiał przyjemny, nie śmierdzioszył. Ja zamówiłam 13-18 msc na metce 90 i to takie na już jest. Igorek większy od Poli więc musisz wziąć 19-24, najwyżej powywijasz rękawki
Ogólnie wczoraj przyszedł inny komplet na 90 i getry to chyba na 100 mi dali
No i nie przewidziałam, że mojemu dziecku może się czarny ciuch nie podobać. Tem z wczoraj też ma czarną koszulkę, matko ile wrzasku było. Dzisiaj to samo -
Lexi to brawka dla Igorka
Polusia ekstra stroj
Kolejny dzien pobudka o 5 tak sie Wiercila, ze znow przesikała pampersa...wykończę sie nie dość ze 2-3pobudki to jeszcze tak wczesnie rano juz ma 2 drzemkę, a ja tryb czuwania, bo o tej porze to nie potrafię spacvayn lubi tę wiadomość
-
Vayn
Jaka świetna! Super. też biere My mieliśmy z h&m na lato. Z napisem "the force is strong with this one". Napis był - uwaga - ze złotego brokatu! Ale, że SW to tatuś pozwolił. A nawet focha strzelił jak babcia uprała, bo u nas woda była skażona, i cały brokat odleciałvayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie, że się Wam podoba. Ja zamawiałam głównie ze względu na małża - już pomijam fakt ze wygląda awesome No ale jak będę chciała sesyjeczkę na dzień ojca mu pyknąć to pewnie będzie trzeba mieć już ten większy rozmiar. Do czerwca daleko
Ogólnie przez to że zamawiam z ali to mnie listonosz uwielbia, dosłownie Wczoraj za mną jechał rowerem bo podobno za mną krzyczał ale ja nie słyszałąm. No i tak jechał za nami 2 bloki żeby mi dać 3 paczuszki bo szkoda żebym na pocztę musiała po nie iść haha. Albo raz przyszedł po 15 jak już miał wracać na pocztę, bo widział że jadę do parku więc stwierdził że przyjdzie później bo szkoda avizo zostawiać -
Dziewczyny a coś dla chłopców na wiosnę/lato z ali zamawiałyście? Chętnie podpatrzę.
No Baga on taka boidupka. Jak nie widzi moich rozłożonych rąk albo odsunę się o parę cm za daleko to tylko na czworaka podleci jak go wołam. Jak to odległość ok 2-3 kroczków to jeszcze podejdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaga no włąśnie tylko koszulki dla dorosłych, ale to też jakoś super się nie wgłębiałam. Padł pomysł żeby na 3 rocznicę ślubu w 3 zrobić sobie zdjęcia właśnie w takich ciuchach. Symbolicznie chociaż bo tańczyliśmy do Nothing Else Matters i mamy to wygrawerowane na obrączkach. Ah te sentymenty
-
byłam na tym moim badaniu sono hsg nic mnie nie bolało, totalnie nic. Lekarzy przy tym było 5 w tym moja ginka. Mam defekt blizny po cc polegający na 2 zachyłkach takie jakby zatoczki i w nich może zbierać się krew i po okresie normalnym może być plamienie (póki co tego nie mam).
Mila to może tez to masz spytaj lekarza jak będziesz na usg. Mnie do dziś totalnie nic nie boli. Na szczęście nie muszę iść na operację, ale kolejna ciąża to bezwzględne cc i być może końcówka w szpitalu, zależy jak się macica zachowa - przy tym defekcie ma 2,4mm grubości. I przez ten defekt jest większe prawdopodobieństwo jakiś komplikacji z łożyskiem itp. rzadkie bo rzadkie, ale może się zdarzyć.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
tak ale chyba od maja, bo w kwietniu cypr a że lecimy z 2 babciami to chcę trochę poszaleć i popić % na plaży. Mam nadzieję że uda się go odstawić częściowo do tego czasu, bo dziś jak mnie nie było to ponoć w męża rogalem do karmienia napieprzał
i jeszcze za tydzień ide tsh sprawdzić
Trochę mnie gin nastraszyła tymi komplikacjami ale powiedziała że są rzadko - no cóż warto zaryzykować. Ja jestem jedynaczką i nie chciałabym mojemu dziecku fundować losu jedynaka.
edit nie będę pic z babciami ale się będą młodym zajmować heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 15:12
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Młody śpi i chyba pomalu mi sie przestawia na jedną drzemkę. Dobrze by było. Za to drugie szaleje.
A ja jak już dawno nic nie zamawialam to poplynelam ze stowka na ali. A i tak kilka rzeczy wyrzucilam z koszyka.