X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia to się dziewczyna musiała przestraszyć! Bidulka. Mój często zanosi się od płaczu ale nie aż tak! Czyż ty nie osiwiejesz?!

atdc6iyei0o27of5.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale przezycia :( obu nigdy wiecej juz takich.

Baga ja dalej twierdze ze Miszka podobny do Ciebie :D może jakby mu brode dorobic to byłby podobny do tatusia :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia kurczę ale przeboje, teraz to beda co chwila jakies wypadki

Tysia zdjęcia cudne

Baga moim zdaniem podobny do Ciebie, moze przez tą brodę nie widac dobrze twarzy tatusia. Nie przeszkadza Ci ta broda haha moj sobie tez kiedys wymyślił, ake wkurzały mnie te pukle i Kędziorki i kazałam to zgolić w pieruny :P

A gdzie sie podziało moje pogodne dziecko? Cały dzien czy wyspana czy nie tylko jojczy i jojczy ciągnie mnie za spodnie i mi spadają z tyłka :P nic nie moge zrobic, bo chwili sie niczym nie zajmie, a jak tylko zobaczy tel to bedzie sie tak drzeć puki nie puszczę filmiku. Moze to przez te jedynki górne...ehhh

tysiaa93 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja sobie żarty robię :) jasne ma włosy to do mnie podobny :) choć spojrzenie i miny ma po tacie. I parę innych rzeczy...

Ja to nawet mu tej brody zabraniam golić za bardzo. Odkąd go znam to ją ma. Bez niej chyba wyglądałby niepoważnie :P

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ja pamietam okres górnych jedynek jako najgorszy. Wtedy wlasniemiągwil non stop.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dobrxe wiedzieć, na razie zganiam to na zęby.

A to co innego jak broda była cały czas, ja nigdy e życiu nie widziałam mojego taty bez wąsów :D nie wyobrażam sobie jakby zgolił, ale na to nawet nie ma szans sie śmiejemy że on z tym wąsem sie urodził haha

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez cały dzień płacze, prawdopodobnie zeby bo ma mocno popuchnięte i wkłada paluszki do buzi. Wszytsko jest na nie, cieżko dogodzić, jogurty i kaszki trafiały juz na ścianę i podłogę bo tak macha tymi rękoma, ale nie złoszczę sie na niego, biorę trzy wdechy i wiem ze on tego nie robi specjalnie, przeciez nie pamiętamy jak on teraz cierpi. Niestety moj maz tego nie rozumie, wkurza sie ze Michał tak ciagle płacze, przez to nawet na 2 min nie chce sie nim zająć. Michał uwielbia nasza herbatę z kubka wiec maz go wziął i mu chce dac, Michas zamachnął ręka i wylał troche herbaty na męża, ten krzyknął na niego, ale sie wkurzyłam, wydarlam sie na męża ze powinien okazać troche zrozumienia dla dziecka, ze jak go głowa boli to zachowuje sie jakby go pszczoła w tyłek użądlila i jest zmierzly a od dziecka wymaga aby było radosne. Tak sie tylko chciałam wyżalić

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiu,hmmm, my kupowalismy bez recepty...Na zwyklej kartce na lekarka napisala co kupic i dawkowanie..to juz nie wiem jak to jest. No to bylo w zeszlym roku,moze cos zmienili odstyczniA? Nie chcialam Cie w blad wprowadzic,przepraszam.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri! Czy Ty masz fb? Moglabym Cie poprosic o kontakt?

Kri lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo w ten piękny dzień. Ja swój zaczęłam od rewolucji żołądkowej, masakra mam nadzieję że wymęczyło i przejdzie :/

Jeszcze mnie wczoraj z roboty poirytowali, muszę się dzisiaj do nich przejść. Przelali mi pensję - 80% coś się im pokićkało zdrowo. DObrze, że sprawdzałam konto dopiero wieczorem a nie do południa bo bym ostro wnerwiona z nimi rozmawiała

Monia współczuję, dwie takie akcje w tak krótkim czasie. Ja to bym już musiałabyć na uspokajających

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny właśnie mi koleżanka napisała - w deichmann wyprzedaż bucików jest. Adidasy (adidas) dla naszych maluchów można już upolować za 30zł. Jeśli macie gdzieś blisko sklep to podejdźcie może coś znajdziecie. Obowiażuje z kartą deichmann

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 09:01

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz z kolei strasznie się slini znowu. Ręka w buzi cały dzień i w nocy kręci się starasznie ale też zęby pewnie idą. Tylko nie wiem ktore teraz bo póki co nic nie widać.

Nie załapałam się na fote. Bu...

Monia współczuję. Igor też tak ma ze jak się gdzieś mocno uderzy to tak zaczyna płakać ze się zanosi. Już nie raz dmuchalismy w buzke. Ostatnio we wtorek tak wyrznal zębami o parkiet. Krew się leje on nie może oddechu złapać. Normalnie masakra. Nie mogłam go uspokoić.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEjku Monia ale maskara. Niestety takie rzeczy się zdarzają.
    Dziś już nie mamy gorączki zastanawiam się czy ten antybiotyk był potrzebny ... żadnego leku mu nie mozna normalnie dać z jedzeniem tez pluje . Trzeba kłaść i na sile do buzi w dwie osoby;( tez tak macie ? I teraz 6 dni ten antybiotyk jeszcze wrr

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• d84 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też wszelkie syropy, psikacze do gardła itp na siłę, nie mówiąc o inhalacjach które jak mu robię to max 2s trwają żenada. Jedynie wit D ładnie bierze.

Na fotę też się nie załapałam a patrzyłam wieczorem.

Mój jak się porządnie wywróci to też tak płacze/wrzeszczy że przestaje oddychać i zawsze dmucham mu w twarz, macha przy tym mega nogami zawsze.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas z lekami nie ma problemu. On tylko widzi łyżeczkę albo strzykawke i buzię otwiera. Nawet jak niedobre to sie skrzywi i dalej dziubek otwarty :P

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia masakra :/
    A ja w pracy jeszcze troche i koniec i dzis wizyta u lekarza przed szczepieniem.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia bardzo wspolczuje bo wiem co czujesz. Jak Gabrysia byla mniejsza to czesto plakala tak, ze az sie zanosila i nie mogla zlapac oddechu, pomagalo wlasnie dmuchanie w usta, straszne chwile dla rodzica. Pierwszym razem prawie zawalu dostalam i zycie mi przed oczami przelecialo, grrr :/

Tuli nie mam przecież pretensji tylko się śmieję :) Nam ostatnio lekarka przepisywała a z tego wszystkiego sama nie pamiętałam czy na receptę czy nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:33

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri u nas tak było przez pierwsze chyba 2 dni podawania leku. Na siłe wszystko szło bo nic nie chciał a jak mu sie polepszyło to zaczął jesc te leki bez problemu i nadal je bezproblemowo co bym mu nie dała.

Kuba dzisiaj wylał na siebie całóy Kubek kawy. dobrze ze juz letnia była. No kurde wszedzie wepcha te rece :/ na chwile nie mozna go zostawic . katastrofa :/ widziałam dzieci kolezanki i jakos nie widziałam żeby ona latala za swoimi jak głupia . dzieci po domu chodziły a ona cos tam robiła. Z moim tak sie nie da :/

a jesli chodzi o brode ja strasznie nie cieprnie jak mój nie goli :/ tak mnie to wkurwia i cały czas mu gadam zeby ja chociaz przystrzygł a nie takie kłaki które kłuja jak cholera :/ ovzywiscie mało kiedy mnie słucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:48

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój ma brodę i lepiej wygląda z nią niż bez. W dniu naszego ślubu się zgolił na 0. Myślałąm że się przewrócę jak go zobaczyłam, nie podobał mi się wcale fuj :P

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn to tak jak ja. Jak by mi się ogolił to katastrofa. tylko strzyże. A raz sobie takiego koca zapuścił na jakieś 3 cm. To było ble! Czepiało się wszystko jak do koca :)

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2573 2574 2575 2576 2577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ