Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia kurczę ale przeboje, teraz to beda co chwila jakies wypadki
Tysia zdjęcia cudne
Baga moim zdaniem podobny do Ciebie, moze przez tą brodę nie widac dobrze twarzy tatusia. Nie przeszkadza Ci ta broda haha moj sobie tez kiedys wymyślił, ake wkurzały mnie te pukle i Kędziorki i kazałam to zgolić w pieruny
A gdzie sie podziało moje pogodne dziecko? Cały dzien czy wyspana czy nie tylko jojczy i jojczy ciągnie mnie za spodnie i mi spadają z tyłka nic nie moge zrobic, bo chwili sie niczym nie zajmie, a jak tylko zobaczy tel to bedzie sie tak drzeć puki nie puszczę filmiku. Moze to przez te jedynki górne...ehhhtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
A to dobrxe wiedzieć, na razie zganiam to na zęby.
A to co innego jak broda była cały czas, ja nigdy e życiu nie widziałam mojego taty bez wąsów nie wyobrażam sobie jakby zgolił, ale na to nawet nie ma szans sie śmiejemy że on z tym wąsem sie urodził haha -
Moj tez cały dzień płacze, prawdopodobnie zeby bo ma mocno popuchnięte i wkłada paluszki do buzi. Wszytsko jest na nie, cieżko dogodzić, jogurty i kaszki trafiały juz na ścianę i podłogę bo tak macha tymi rękoma, ale nie złoszczę sie na niego, biorę trzy wdechy i wiem ze on tego nie robi specjalnie, przeciez nie pamiętamy jak on teraz cierpi. Niestety moj maz tego nie rozumie, wkurza sie ze Michał tak ciagle płacze, przez to nawet na 2 min nie chce sie nim zająć. Michał uwielbia nasza herbatę z kubka wiec maz go wziął i mu chce dac, Michas zamachnął ręka i wylał troche herbaty na męża, ten krzyknął na niego, ale sie wkurzyłam, wydarlam sie na męża ze powinien okazać troche zrozumienia dla dziecka, ze jak go głowa boli to zachowuje sie jakby go pszczoła w tyłek użądlila i jest zmierzly a od dziecka wymaga aby było radosne. Tak sie tylko chciałam wyżalić
-
nick nieaktualnyHejo w ten piękny dzień. Ja swój zaczęłam od rewolucji żołądkowej, masakra mam nadzieję że wymęczyło i przejdzie
Jeszcze mnie wczoraj z roboty poirytowali, muszę się dzisiaj do nich przejść. Przelali mi pensję - 80% coś się im pokićkało zdrowo. DObrze, że sprawdzałam konto dopiero wieczorem a nie do południa bo bym ostro wnerwiona z nimi rozmawiała
Monia współczuję, dwie takie akcje w tak krótkim czasie. Ja to bym już musiałabyć na uspokajających -
nick nieaktualnyA dziewczyny właśnie mi koleżanka napisała - w deichmann wyprzedaż bucików jest. Adidasy (adidas) dla naszych maluchów można już upolować za 30zł. Jeśli macie gdzieś blisko sklep to podejdźcie może coś znajdziecie. Obowiażuje z kartą deichmann
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 09:01
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Nasz z kolei strasznie się slini znowu. Ręka w buzi cały dzień i w nocy kręci się starasznie ale też zęby pewnie idą. Tylko nie wiem ktore teraz bo póki co nic nie widać.
Nie załapałam się na fote. Bu...
Monia współczuję. Igor też tak ma ze jak się gdzieś mocno uderzy to tak zaczyna płakać ze się zanosi. Już nie raz dmuchalismy w buzke. Ostatnio we wtorek tak wyrznal zębami o parkiet. Krew się leje on nie może oddechu złapać. Normalnie masakra. Nie mogłam go uspokoić. -
JEjku Monia ale maskara. Niestety takie rzeczy się zdarzają.
Dziś już nie mamy gorączki zastanawiam się czy ten antybiotyk był potrzebny ... żadnego leku mu nie mozna normalnie dać z jedzeniem tez pluje . Trzeba kłaść i na sile do buzi w dwie osoby;( tez tak macie ? I teraz 6 dni ten antybiotyk jeszcze wrr -
mój też wszelkie syropy, psikacze do gardła itp na siłę, nie mówiąc o inhalacjach które jak mu robię to max 2s trwają żenada. Jedynie wit D ładnie bierze.
Na fotę też się nie załapałam a patrzyłam wieczorem.
Mój jak się porządnie wywróci to też tak płacze/wrzeszczy że przestaje oddychać i zawsze dmucham mu w twarz, macha przy tym mega nogami zawsze.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Monia bardzo wspolczuje bo wiem co czujesz. Jak Gabrysia byla mniejsza to czesto plakala tak, ze az sie zanosila i nie mogla zlapac oddechu, pomagalo wlasnie dmuchanie w usta, straszne chwile dla rodzica. Pierwszym razem prawie zawalu dostalam i zycie mi przed oczami przelecialo, grrr
Tuli nie mam przecież pretensji tylko się śmieję Nam ostatnio lekarka przepisywała a z tego wszystkiego sama nie pamiętałam czy na receptę czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:33
-
Kri u nas tak było przez pierwsze chyba 2 dni podawania leku. Na siłe wszystko szło bo nic nie chciał a jak mu sie polepszyło to zaczął jesc te leki bez problemu i nadal je bezproblemowo co bym mu nie dała.
Kuba dzisiaj wylał na siebie całóy Kubek kawy. dobrze ze juz letnia była. No kurde wszedzie wepcha te rece na chwile nie mozna go zostawic . katastrofa widziałam dzieci kolezanki i jakos nie widziałam żeby ona latala za swoimi jak głupia . dzieci po domu chodziły a ona cos tam robiła. Z moim tak sie nie da
a jesli chodzi o brode ja strasznie nie cieprnie jak mój nie goli tak mnie to wkurwia i cały czas mu gadam zeby ja chociaz przystrzygł a nie takie kłaki które kłuja jak cholera ovzywiscie mało kiedy mnie słucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:48
Kubuś
-
nick nieaktualny