Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha Baga czuję się mądrzejsza Nie wiedziałam że to się tak fachowo nazywa, musiałam się wesprzeć wujkiem guglem
Ja też podaję probiotyk co jakiś czas
My jesteśmy zdecydowani na britax maxway. ZObaczymy jak Polucha będzie się w nim czułą i czy przypasi nam do samochodu. Na miejscu pasażera nam nie zależy także przedni fotel może być dosunięty sporo
Edit Kri
migo saturn kolor black - fotelik Mamusi
Tylko Kri on jest montowany TYLKO przodem, nie wiem czy chcesz dalej wozić tyłem czy już przodemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 14:01
-
No wreszcie jestem. Fotelik ten po pisała Vayn. Tylko on nie jest 15-36 tylko ten mniejszy przedział.
Baga widziałam dzisiaj tą spacerówkę green coś tam co Ty chcesz. Sorry ale wyglądał jak większy dla lalek strasznie on niski. Babka prawie schylała się. No jest mały. -
D84 mi lekarka nie przepisała wczoraj antybiotyku, uznała ze gdyby nie przeszło do czwartku,a ma gorączkę od soboty nocy to mamy przyjść znowu i wtedy by juz przepisała. Dała tylko skierowanie na mocz. Dobrze ze kupiłam więcej tych worków bo ja nie umiem złapać u chłopca to nie wyobrażam sobie u dziewczynek. Ale Michałowi juz chyba przechodzi, bo dzisiaj miał maks 37,3 i ma mala wysypkę, wiec to chyba była ta 3 dniówka.
Gabrysiu słodkości Ty moje. Buzi buzitysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bagabaga wrote:A tak nawiązując do wpisu Gorgeus, ze Jasiu ma nowego kolegę a Gorgeus koleżankę.
Gdzieś czytałam wpis, że ktoś zrewidował swoje przyjaciółki/koleżanki bo miały inne poglądy na wychowanie. Trochę mnie to zaszokowało. Ja mam przyjaciół o innym stylu wychowania, ba, nawet go krytykuję, ale do głowy mi nie przyszłoby zrezygnować z jakiejś fajnej relacji, bo ktoś np. pozwala dziecku na oglądanie bajek od urodzenia a ja nie, albo posyła do takiej szkoły, którą ja uważam za niewypał.
A jak u was z tym? Zrewidowali się przyjaciele/znajomi pod tym względem? Bo może to ja źle myślę...
U mnie z kolei trzymamy się w piątkę znajomych, w tym trzech facetów, więc nie oszukujmy się - oni inaczej na wszystko patrzą. Dopiero jeden będzie miał dziecko, ale w zasadzie facetowi nie przeszkadza to w niczym, chce to wychodzi i już. Z kolei moja przyjaciółka ma już 6-letniego syna, a teraz ciągle jest w pracy albo imprezuje. Spotykamy się co jakiś czas, ale nie mogę sobie pozwolić na taki luz jak kiedyś, dlatego cieszę się, że poznałam kogoś z małym dzieckiem, bo jednak fajnie się dogadać z kimś na podobnym etapie życiowym. Za to znajomi męża, którzy są też moimi znajomymi, to w sumie też faceci i u nich to w ogóle impreza całe życie, dlatego też kontakt się trochę urwał, bo oni wolą iść na imprezę niż spotkać się w rodzinnym mieście z mężem lub wpaść do nas, zatem czasami bywa tak, że znajomości rozluźniają się niestety. -
Ale tak w sumie patrzę, że nie do końca odniosłam się do tego, co trzeba Jak najbardziej trzymam ze znajomymi, którzy mają inne poglądy względem wychowania, bo w sumie mam gdzieś to, co robią ze swoimi dziećmi (a że nie są to patologiczne zachowania to się nie wtrącam), bo to ich maluchy. Ja mam swoje zasady, ale nic mi do tego, jak widzę, że roczniak zajada Kinderki, popija Kubusiem i siedzi godzinę przed tv
-
d84 wrote:mi lekarka kiedyś mówiła taka młoda że ona swojego syna karmiła 2 lata i teraz ma 5 lat i jak widzi gdzieś cycki (nie gołe)np w reklamie to się gapi jak ciele w malowane wrota i dostaje obsesji
Jeszcze mu tak zostało? Mój brat był karmiony cycem dłużej, a po jakimś czasie jak mu się to przypomniało, to powtarzał "bleee, wcale nie jadłem mleka z cyca"
d84 lubi tę wiadomość
-
BB, Dąbrowa, Katowice... Gdzie mi do tych metropolii Ale może Tusia ma blisko.
My mamy buty Renbut. W sumie tylko te nam się w miarę spodobały, bo reszta jakaś pstrokata albo na sznurówki. A sznurówki to ulubione zajęcie mojego dziecka jak jakieś buty znajdzie, wiec pewnie długo by ich na nogach nie miał. To jakaś porządna polska firma. Całe ze skóry. Ja w życiu takich drogich butów nie miałam. Ale co tam na 2 miesiące niech będą
W CCC lasockiego były nawet fajne. Granatowe. tylko takie przeszycie a la mokasyny miały i tacie nie bardzo się spodobały. A te renbuty ubrał i już po sklepie chodził bz większego problemu. Czyli mu przypasowały. -
Kri ja miałam pierwszy kiddy i z chęcią drugi bym kupiła ale dupa. Mają lukę. Dopiero ten następny jest na rynku, a ten rozmiar co teraz kupujemy dopiero robią
Dziewczyny jak pierwszy dzień w pracy? Biedronka, Brusia...
w sumie u Biedronki to kolejny spacer tylko trochę dłuższy i bez Szefowej zazdroszczę.... -
Brusia to u mamy jest i jej dobrze
Mamusiu a ty gdzie byłaś ze cię nie było? I jak poszły przygotowania do sesji? Który krem zrobiłaś?
Moje dziecko odkopalo u dziadków tor do resorakow. Naciska się tak i one zjeżdżają takie wyścigi można robić. Ale to nie ważne. Ważne ze babcia mówi "gotowi do startu start"! A ten się nauczył "start" i wciska przycisk i dokańcza za babcie "tat".