Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nie kupuję. Igor nie garnie się do chodzenia. Woli raczkowac. A jak już to na wiosnę dopiero chyba kupimy. Pojedziemy do tego sklepu z certyfikatem zdrowa stópka. Akurat u nas to ortopedyczny sklep i mają tam buciki różnych firm. Tak myślę ze do tej pory bedzie zwrot z podatku to akurat coś sie kupi. A później będziemy kupować w sieciowkach.
-
Nie interesowala sie za bardzo balonami, jedynie trochę ponosila
Ja kupię buty w bartku jak cos fajnego bedzie, bo kochana ciocia Vayn da mi kupon rabatowy Jak Gabrysia wyzdrowieje to od razu kupujęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 11:15
vayn lubi tę wiadomość
-
No piękne dziewczyny! Impreza się udała i widać że zadowolone i wy i goście. Nawet babusia się załapała na fote
Fajnie jest mieć taka ciocie Vayn:)
Ja tez nie wiem Tusiu gdzie kupić buty bo u nas rzadnych certyfikowanych sklepów nie ma. A mój jak nie chodził tak wstał i poszedł. Wiec na buty już czas.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Gabrysiu super wystrój super mama super miałaś imprezę !
A my po lekarzu , dostał antybiotyk ;( pierwszy raz buuu.
Ciocia nas zaskoczyła i przysłała attipasy 2 pary na urodzinki młodego fajne to powiedzcie one na dwór tez mogą być jako pierwsze buty jakby co ,co nie ?
A chłopy jak to chłopy - jak mawiała moja prababka "pies i chłop jedną drogą łazi"! Także tegotysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Mamusia_synusia wrote:Tylko trochę zestresowałam się spacerówką bo teoretycznie jest do 15 kg, a u nas na wadze 12 rozumiem, że teraz powinien już zwolnić, ale wszyscy mi to mówią od 3 miesięcy i nic a dzisiaj 13 miesiąc puknął
Co do fotelika, to nie miałam pojęcia, że są z takimi bajerami - obracanie do wyciągania z auta, to super pomysł. My mamy Chicco Oasys 2/3 i jestem też bardzo zadowolona, przede wszystkim ze względu na łatwość montażu w aucie i regulacje osobno szerokości i długości. I też 4 gwiazdki ADAC -
Kri u nas tez był antybiotyk po raz pierwszy ale jak mus to mus. lepiej tak niz zeby wyszło cos powazniejszego.
No własnie u nas tez nie widziałam takich sklepów typowo dzieciecych z certyfikatem.
Zostaje mi jedynie deichman albo takie jakies zwykłe sklepy bo gdzies tam widziałam ze 2 chyba.Kubuś
-
na stronie befadoo czy jakoś tak (te buty) są nazwy sklepów gdzie można kupić te buty w całej Polsce i ja sobie tam namierzyłam sklep i tam pójdę jak zacznie chodzić bo chce iść do sklepu gdzie są różne firmy, nie jedna.
Jak nie zacznie mi chodzić do kwietniowego wyjazdu to mu i tak jakieś butki kupię bo zawsze po promenadzie pójdzie pchając wózek. Póki co się mu nie spieszy lata przy meblach i z krzesełkiem, pchaczem i wszystkim co jest wysokie. Jak się zapomni to zrobi 1 kroczek lub stanie sam ale to sprawy sekundowe.
U nas na 100% jajko, wczoraj zjadł 2 świderki z makaronem od ojca z talerzu i już się wysypka zaogniła. Czy jak ma na kurze to na przepiórcze też? To uczulenie mija czy jest na zawsze?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyHaha no dam dam
Przyszedł mi komplet z ali - koszulka i getry. Matko jedyna założyłam Polce ale się jej nie podobało Wrzask straszny, jak mogłam jej taką krzywdę zrobić.
Byłyśmy na spacerze. Masakra, zimno, ponuro, wieje
Tysia małża pytałam to mówił, że u nas w mieście w bartku konkret babeczki pracują. Także napewno dobrze doradzą
Mamusiu tak patrzę na ten fotelik, ale to jeszcze nie przedział wagowy dla naszych maluszków 15-36 to za kilka lattysiaa93 lubi tę wiadomość
-
a co do wózków są na pewno powyżej 15kg bo jak szukałam naszej spacerówki to były takie do 20 i 30kg i one sie chyba nazywały wózki wzmocnione czy jakoś tak, ale były jak zwykłe spacerówki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 12:49
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D przypomniałaś mi coś jak mówisz o tym jajku. Wojtek zrobił sobie sam wczoraj próbę prowokacyjną. Na łóżku został talerz po kanapkach i spadł kawałek sera camembert taki spory. On mi się wierci wierci nagle przy tym talerzu i pół sekundy i do buzi ten ser.. wyjęłam zdecydowaną większość ! Ale po chwili na buźce od razu krostki czerwone tu dookoła ust . Momentalnie . To samo po jajku. Kurde kiedy to minie No !!!
Wiecie co my dalej s tej spacerówce od Tutka. Nie wiem czy jest sens zamieniać czy już przejść na parasolkę ? Ma któraś ? Jak to jest? -
Kri jak Tobie wygodnie z tą spacerówką to poczekaj. A nuż Wojtek jak zacznie dreptać nie będzie chciał do wózka... Wtedy zastanowisz się jaką i czy w ogóle.
Mi było za ciężko z Młodym już więc nie dało rady inaczej. -
D dobra kobieto. Wpadłam na ten pomysł co ty i sprawdzałam te wszystkie bartki i korneckie. Nic nie ma u mnie. Ale befado jest Dzieki za przypomnienie o tej firmie. Ja właśnie też chcę coś kupić na wyjazd, który mamy pod koniec marca. Bo nie wiem jak się będzie zachowywał a po hotelowych korytarzach czy na jakieś spacerki dookoła to w niechodkach chyb anie bardzo.
d84 lubi tę wiadomość
-
zapomniałam napisać Księżniczka Gabi i mama super, dekoracje też extra i ten czerwony "tron" w honorowym miejscu stołu
Ja na co dzień jeżdzę spacerówką z wózka 3w1 i tak będę robic do końca, wg mnie nie ma sensu zmieniać. Na wyjazdy samolotem lub autem w ramach miasta mamy składaną małą parasolkę. Gdyby nie loty samolotem to bym pewnie jej nawet nie kupowała, ale tego cybexa szkoda mi do luku bagażowego dawać.
Lexi a Wy będziecie kupować podnóżek/dostawkę do wózka dla Igora, taką co dzieci na niej siedzą lub stoją?tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny