Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja się rozpisze skoro cisza, a mianowicie mój stary mnie tak WKURWIA ze z tego wszystkiego o 21 mylam okna, a o 22 sprzatalam łazienkę.. a do tego zlamalam swoje postanowienie diety i wypilam piwo.. on pojechał do pracy wyjątkowo na noc, a ja nie mogę zasnąć, bo po prostu brak słów na niego aż się ślubu odechciewa.. przed ślubem takie akcje a co po ślubie będzie?
-
Mila ta płeć tak ma ze najlepiej to potrafią wkurwiac
A ja tak siedzę sobie na sraczu uwalniam orke i Kurwa nie wierze no nie wierzę że po uwolnieniu orki jade do pracy chyba będę ja uwalniac do wieczora:) Ale 4h szybko zleca.Wczoraj Pani na literę T tak mi ciśnienie podniosła ze że myślałam że ja.......nie dokończę. -
Baga sama się wypisałam z jednej grupy, a na drugiej jestem. Zostałam na tej co jest więcej recenzji itp. Na tej pierwszej mało się działo, a jak już coś to się dublowało.
Teraz siedzę w grupie - dziecięce pokoje inspiracje
Dobrze Biedronko że masz na start na 4h, a nie na cały dzień. Hasło z orką super
Mówią wasze dzieci - "co to" moj od chyba 1,5ms na wszystko gada co to, co to, co to haha
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedronka powodzenia!
Moja na prawie wszystko mówi am am Nawet ziemia z kwiatka to am am
No i mamy marzec, niedługo kalendarzowa wiosna Az mi smutno, że musimy siedziec w domu
Faktycznie wczoraj nie było ani zdjęć Sofijki i Gabrysi. W takim razie nadrabiam i od razu wrzucam spam Ma jeszcze foty z każdym obecnym na imprezie ale tego to wiadomo, że wrzucać nie będę
W sukieneczce od cioci Vayn
Tusiaa, Lexi150, vayn, tulipanna, Mila920, Kri, d84, dana222, Mamusia_synusia, gorgeous, Biedroneczka29, Moniaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
ojej ale ksieżniczki dekoracja super
Gabi nie szczypała balonów? Mój strasznie i bałam sie ze mu strzeli w rekach
Mój tez gada co popadanie , po swojemu i nie wiem o co chodzi. Jak jest głodny to tez nie potrafi powiedziec am jak nie widzi jedzenia to ok ale jak zobaczy to wtedy zaczyna sie łazenie przy nodze, tuptanie w miejscu z nogi na noge, mielenie buzką i płacz przy tymtysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
dziewczyny gdzie macie zamiar kupic buty wiosenne. Liczyłam ze w lidlu kupie ale rozmiar niby od 25 cm także troche duzo za duze patrzyłam tez w ccc ale tam w ogóle nie ma butów takich do kostek
Musze mu cos kupic bo sie boje ze jak wyjde na spacer bedzie chciał wyjsc z wózkaKubuś