Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz też miał kiepski apetyt podczas choroby. Nic mu nie wchodziło. Za to teraz nadrabia. Nic przy nim człowiek nie zje. Chodzi i tylko pyszczka otwiera na am A od wczoraj testujemy mleko bebiko. Posmakowało mu. Także teraz sprawdzimy tylko czy nie będzie zaparć i przechodzimy na tańsze.
A w ogóle jak pojechaliśmy do moich rodziców to Igor jak tylko zobaczył mojego brata to w ryk. Dopiero drugiego dnia się do niego przekonał i to jak go przekupił jedzeniem A zawsze go lubił. No i w niedzielę na widok znajomego to samo było. Płacz dopóki mu am nie dał. Wtedy to już fajny wujek -
Dziękuję dziewczyny w imieniu Sofijki,rok temu o tej porze szykowalam sie do szpitala,wzruszenie mnie łapie.
Ja do pracy mam blisko pierwsze trzy dni ide 8-12 a mala zostaje z teściową.Pracuje na polach golfowych pielęgnuje trawkę aby była ładna Zielona i kosze ja różnymi maszynamiMoniaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Dzięki Kri. Kupione! Zwierzak. hehe. z włosów podobny zupełnie do mojego synka!
Widzę Kri, że juz na lato się szykujesz
A nocnikowanie zacząć od sadzania. Jak chce schodzić to może jakaś zabawka albo piosenka o kupie. Polecam na melodię "Jeśli humor masz od rana" zmienić na "Jeśli kupę chcesz od rana" Nasza ulubiona. I W trakcie klaskania śpiewamy "e e".
Tylko od czasów choroby mojemu się kupy tak poprzestawiały, że już nie wiem kiedy go sadzaćKri lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Sofijki :*****
Monia dobrze, zw nic sienie stało!
Moja dama juz o 5 przesikała pampka i dopiero o 11 poszła na drzemkę tylko sie chwile położyłam i dzwonek do drzwi grrrr ewidentne dzis niw moj dzien druga noc z zrzędu z tym pampersem chyba musze kupic na noc 5 a dopero co zakupiłam zapas 4 ehhhh
Nie moge używać tel przy małej bo jak widzi to chce odrazu filmiki zeby pusXzac masakraaaaBiedroneczka29, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sto lat dla szefowej
A to fajnie masz Biedronka bo praca na świeżym powietrzu, pewnie widoczki też całkiem całkiem z tego pola golfowego. U nas dziś wiosna więc się rozmarzyłam....
małemu zmieniły się pory drzemek i tak jak jest od 3 dni jest super mam nadzieję że tak zostanie. wstaje ok 6,40-7 ma 2drzemki w trakcie dnia i wczoraj uwaga poszedł spać o 19.30 a ostatnio chadzał spać o 22. Tak odpoczeliśmy wieczorem że szok.
Ale ma focha na jedzenie i wprowadza mi laktacyjny terror w domu bo nic nie chce tylko napieprza we mnie rogalem do karmienia i wymusza karmienie, jak nie daje to szarpie bluzką!!! Wyczuł chyba że chce go powoli odstawiać.
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyA u nas niby słoneczko i było fajnie, ale jak się zerwał wiatr tak w momencie gęsia skórka. No ale połaziłyśmy po parku 3,5h Matko myślałam, że nogi mi do dupy wejdą, a ledwo co siadła to wiać okropnie zaczęło. No jak pech to pech.
Polka szczęśliwa, dzieci sporo w parku. Huśtawka dzisiaj była wolna także ile było pisku i radośći
Ogólnie Wy już ubieracie dzieci wiosennie? Bo ja tak i się zastanawiam czy dobrze patrząc po innych dzieciakach. Większość jeszcze w kombinezonach narciarskich i na to 2 koce w wózku oO -
Biedronko jaka super praca! No tak mi się wydaje
D ty to masz się z tym swoim małym. Najpierw masochista teraz sadysta
Ale mój dostał jakiejś obsesji cyckowej. On nie pamięta jak to było się z nimi co chwilę tulić a teraz obciąga mi dekolt, grzebie w nim, szczypie i bóg wie co jeszcze. Aż się do niego śmieję czy coś tam zgubił, że zagląda przy każdej okazji