Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
http://s.aliexpress.com/FVzi6J7N
Ostatnio mi przyszło to. Ogólnie fajny komplecik. Ladnie uszyty, raczej z takich cienszych ale ta dresowka troche sztywna nie taka mieciutka. Wzielam 4t to moim zdaniem takie 92 będzie.
Ta torebka fajna ale fakt ze trochę droga. Ja to sie z tej wozkowej jeszcze dlugo nie wygrzebie a marzy mi się jakas malutka, poręczna bez tryliona rzeczy niezbednych przy dziecku -
Dziewczyny my tu cały czas o butach a macie juz wiosenne kurteczki? Bo moj sie mieści w kurtkę z jesieni, na szerokość i rękawki sa dobre ale jest ciut za krótka, muszę sie za czymś rozejrzeć, albo gdzieś na jakis grupach na fb kupie używana No chyba ze gdzieś sa jakieś promocje?
-
Ja mam dwie kurteczki z lumpka. Jedna taka typowa wiatróweczka-cieniutka z hm ale już jej raczej nie założymy bo to na 80 więc się nie zmieści.
A drugą mam taką przejściówkę pikowaną, granatową z TU. Rozmiar 80-86 ale jeszcze ciut rękawki długie. Mam nadzieję że pogoda się jutro poprawi to polecę do lumpka i może coś jeszcze wypatrzę. No i zajdę też do hm-u bo mam zamiar coś Maleństwu kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 17:10
-
nick nieaktualny
-
Ja to się cieszę że ubranka na drugie się przydadzą bo też części nie założyliśmy bo nie ta pora roku albo rozmiar przegapiłam. A tak w ogóle to uwielbiam kupować Młodemu ubranka
A tak w ogóle belly pokazuje że zaczęłam dziś 5 miesiąc!!! Normalnie szok jak to szybko leci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 17:34
d84, tysiaa93, vayn, Mamusia_synusia, Tusiaa, dana222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja dostała kurtkę od babci pod choinkę tylko rozmiar 80 fajna dobrej niemieckiej firmy taki materiał Ala goretex tylko oby nie była za mała, kupiłam tez na wyprzedaży tako sweterkiem płaszczyk z zary 86 znow przyduży sie wydaje i nie wiem czy jesienią dopiero nie założy. Ale fakt kupuje sie tego duzo bo tanio bi ładne a pozniej ubiera sie w kółko to samo byle było wygodnie
Na Ali widziałam tylko Beatlesów koszulki dla dzieci, Metallici i nirvany kiedys szukałam i nic nie znalazłam
Ja juz zamówiłam letnie wdzianka zobaczymy co to przyjdzie -
Lexi czy to ty kupiłaś spacerówkę JOIE LITETRAX 4? Ja się zastanawiałam nad espiro magic albo sonic, ale dziś w sklepie widziałam ten joie litetrax i jest super, tak leciutko się go prowadzi i w ogóle ładnie, porządnie wygląda i przede wszystkim bardzo szybko się składa. Szkoda tylko, że cena nie jest niższa wiem, ze ten litetrax 4 air jest jeszcze droższy ze względu na pompowane koła, więc jak już zdecydowałabym się na tańsze piankowe.
Ja ze swojej spacerówki dotychczasowej z wózka 2w1 bebetto jestem zadowolona, ale denerwuje mnie to rozkładanie na 2 części - osobno stelaż osobno siedzisko, więc pomyślałam, że kupię jakąś spacerówkę nie za cieżką, która łatwo się składa i zajmuje mniej miejsca w aucie. Na lato w sam raz i tak własnie zaczęłam sie zastanawiać nad tym joie bo mnie urzekłSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No a fotelik to chyba kupię też JOIE EVERY STAGES, bo chcemy koniecznie montowany tyłem i bez bazy, więc wyboru za dużego nie mamy. Szkoda, że nie ma jeszcze testów ADAC, ale z tego co pytałam dzisiaj w sklepie mają 2 inne foteliki tej firmy i są to 4 gwiazdki, a że ten every stages to nowość to nie powinien mieć mniej niz poprzednicy.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja najczęsciej jeżdzę po dziurawym terenie więc muszę zaopatrzyć się w wózek z większymi kołami, dlatego zwykły espiro magic odpada, jak już to espiro magic pro, ale tak jak piszesz: budka (również jej składanie), rozkładanie/ skladanie wozka, w tym również oparcia + ogólnie stabilność konstrukcji przemawia za joie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka dlaczego mówisz ze musisz spacerówke osobno rozkładac? ja tez mam bebetto i jak siedzisko jest odwrócone przodem do otoczenia to sie składa wszystko razem Fakt gorzej jest jak siedzisko jest odwrócne w Twoją strone to wtedy trzeba na dwie czesci albo przekładac siedzisko
Jaki masz model bebetto? tez masz tak nisko pałak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 20:46
Kubuś