Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bagabaga wrote:Agula ja sobie głowy nie dam uciąć ale chyba mamy 2002...Nie jakiś duży- staruszkę Sorento nie chce innego. Gdyby się nie mieścił fotelik musiałby być inny. Haha:)
I masz mozliwosc montowania bazy isofix? Czy przerabialiscie specjalnie samochod? Bo ja myslalam, ze zadne starsze niz 2006 r samochody tego nie maja. Moze nasz audik tez ma i tego nie wiem?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No wlasnie joie every stages mi sie spodobal najbardziej bo jest opcja montowania tylem i przodem, poza tym tak jak pisalam wydawal mi sie taki porzadny.
Vayn bede wdzieczna
Lexi moglabys tez wrzucic fotke tego every stages, jesli masz? tez ma taka stopke?
Ok juz nie mecze z tymi wozkami i fotelikami dobrej nocy girlsSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja jedno auto mam też CHYBA z 2002 i Luby ostatnio znalazł isofix Tylko, ze w drugim aucie nie mamy, a minivanem niby jestem przyzwyczajona jezdzic, ale jak podjezdzam pod biedronke i widzę jak te cioty zajmują 3 miejsca parkingowe na raz, a u nas zawsze pełno ludzi czy z rana czy z wieczora to krew mnie zalewa jak mam się wcisnąć tą kolubryna. Poza tym często zmieniamy auta. Nie ukrywam, ze zarabiamy na tym . Luby to też taki trochę mechanik.
Ogólnie jak najbardziej rozumiem, ze bezpieczeństwo, ale mojego Tymiego nie wyobrażam sobie wozić tylem do kierunku jazdy. My wozimy Niunie przodem do kierunku jazdy i dodatkowo wyciągamy zagłówek z fotela pasażera, żeby więcej widział i czasem udaje się dojechać do celu bez awantury nnajważniejsze, żeby się nie zatrzymywać, bo wtedy jest złość heh. A takiego 2-3latka myślicie, ze da rade przekabacic zeby jechał i patrzył w fotel? Wiecie chodzi mi o to jak same będziecie z dziećmi jeździć, ze nikogo z tyłu z nimi nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 07:57
-
Miła to tak jak i u mnie ... mam 4 auta do jazdy choć w każdym isofix. To kupiliśmy klasyczny fotelik.po pierwsze często z małą jeździłam sportowym autem a tam z tyłu zakaz montażu fotelikow wiec nie wyobtazam sobie jak zamontować ten tyłem do kierunku jazdy.
Miła co do gabaryty auta. Ja jeżdżę mercdesem GL. Ma dodatkowo nakładki AMG na nadkolach przez co jest już na maxa I długi i szeroki. Jak zjeżdżał do jakiejś galerii handlowej to jak zaparkuj między liniami to do dazdej z nich mam po 10 max 15 cm. Od kiedy jakieś ćwoki przystawiły mi tak auto ze musiałam dzieciaka zostawiac na parkingu i wyjeżdżać bo nie miałam jak jej zapakować do auta to bezczelnie staję na dwóch miejscach.
-
Monia w takim przypadku masz 100% przyzwolenie na stawaniu na dwóch miejscach! ale przyznaj, ze żeby zająć 3 miejsca to trzeba się wybitnie postarac? Ja też nie parkuje idealnie,ale jak widzę zawalony parking to przynajmniej się staram nie parkować jak cipa . Ja jeżdżę chryslerem grand voyager, więc chyba podobny gabatytowo. On jest 7 osobowy. Przynajmniej nie mamy problemu że składaniem wózka ja tam pakuje w całości hehe.
Moniaa, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Droga Mariko. Życzymy ci z okazji twoich pierwszych urodzin duuuużo uśmiechów na twej pięknej buźce! Szczęścia i powodzenia na każdej ścieżce życia. I błagamy nie płataj mamie już takich figli! Żyj sto lat!
http://static.pokazywarka.pl/1/5/b/01dd2f8a4e6c24eed63532657ecefe0a_orig.jpg
Moniaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Lexi pytałaś o kompleciki na lato. Ja mam na wishliście takie:
https://pl.aliexpress.com/item/CCS335-Retail-2-7-t-2016-summer-boys-clothes-boy-clothing-set-star-template-toddler-boys/32649378235.html?spm=2114.13010308.0.0.m36Fbk
https://pl.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2016-Baby-Boys-3-Pieces-Set-100-Cotton-Short-Sleeve-Cartoon-Climbing-O-Neck/32657055180.html?spm=2114.13010308.0.0.Q1aP7g
https://pl.aliexpress.com/item/The-Best-Price-For-2Pcs-Baby-Boys-Suit-Striped-Top-T-shirt-Red-Shorts-Pants-Outfits/32332006654.html?spm=2114.13010308.0.0.UIqJPJWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 08:26
dana222 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny co do aut a jak jedziecie z dziećmi i małżem czy też lubym to Wy siedzicie z tyłu z dzieckiem czy z przodu? bo ja póki co z tyłu ale mnie tam mdli, nie wiem czemu bo nigdy tak nie miałam a ostatnio co dłuższa trasa z tyłu to mnie na rzygi bierze.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
A ja tam z tego joie jestem zadowolona. Bardziej do mnie przemawialy niż np. Maxi cosi. Ale to tylko moje wrażenie.
Agula a masz fb? Lepiej by mi tam było wysłać foty ale jak nie to później postaram się wrzucić. -
Wszystkiego dobrego dla Mariczki :* 100 lat Słoneczko :*
Ja chyba tak z przyzwyczajenia prawie zawsze siadam z tylu, zeby w razie jęków dac cis do zabawy.
Tez musze jechac przymierzyć ten foteliki w koncu i te buty kupic wiosenne, ale to ktos musi ze mną bo sama z tym szatanem to nie dam sobie rady
Znow pobudka 5:20 ma-sa-kraMoniaa lubi tę wiadomość