Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwszy wypad na dwóch nóżkach
najpierw jezdził wózkiem
Cięzko było zdjecie zrobic bo mi uciekał. Póki co raczke daje do trzymania ale zagląda w każdą dziure
aa i oczywiscie wspinaczka na schody musiala byc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 19:24
vayn, Kri, d84, Mamusia_synusia, Lexi150, Moniaa, tysiaa93, dana222 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
A ja kupiłam ten mus plus kaszka . Daje on radę ? Nie uczulil wam dziecia ?
A i pytanie za 100 pkt na Pampers pants z tylu jest taki pastikowy przezroczysty dzyndzel z klejem . Po co?
Tak Tuli w biedrze leć póki sąa te gerberki to trzeba patrzeć składy bo dodatkowo większość jest dosładzana cukrem ale noe wszystkie chyba ze komuś to nie przeszkadza
D a jak ten kisielek robisz z tego słoiczka ?
Nie iwem która pisała to ( chyba Baga) ten blog vegebanda świetny jest robiłam dziś kluseczki z kaszt jaglanej -
Kri ja pytałam o to samo niedawno! Hahahaha! Ciemna masa. Brusia mnie uświadomiła ze on jest po to aby skleić sobie pieluszkę po zwinięciu w kulkę żeby się nie rozwijała.
Tak ja zachwalam Veganbande bo dużo rzeczy z tamtąd robię chociaż nie jestem ani wegetarianka ani weganka ( za to miłośniczka krwistego steka) ale maja pyszne przepisy. -
Tuli te musy Kubuś robi tylko dla Biedronki, więc w innych sklepach ich nie dostaniesz. Ja od dawna je kupuję, bo w składzie są same owoce, bez żadnych gówien. Mały je uwielbia. Oczywiście po 1 jest ryk, więc zjada 2 na raz
w minutę
Nigdy go nie wysypały nawet te z kaszką. Dla mnie są super!
W ogóle to nie wiem do kiedy ale w weekend w Tesco były białe pampy 5 w promo po 42 zł. Dobra cena...
I love Kubuś
Jak to mówicie że szczepionki za darmo??? Coś chyba źle zrozumiałam
A po roku na pneumo (jeśli wcześniej nie było żadnej) to jest tylko jedna dawka i już nie ma innych przypominających, więc chociaż tyle dobrzeTusiaa lubi tę wiadomość
-
Ja kupuję jeszcze takie zwykłe musi z lidla nazywaja się pfelino czy jakoś tak. Stoją przy kasach są żółte czerwone i zielone chyba ... nie pamiętam.
Czerwony jablkowo truskawkowym ma w składzie ;
Jabłko 70% truskawki 20% zagęszczanie sok jabłkowy 9% i sok z aceroli .
Ten zagęszczony sok jabłkowy mi trochę nie pasuje ale to chyba nie takie zło. 100 kosztuje tez niecałe 2zł -
nick nieaktualnyNo dokładnie kisiel robi się łatwiej niż ten z proszku
U nas dzisiaj bobofrut wielowocowy przerobiony na kisielek :d
Laski mam pytanie. Koleżanka pytała czy leci mi jeszcze mleko, u mnie nie leci a u Was? Ja odstawiłam w grudniu i pustynia praktycznie od dnia zakończenia kp. Ona odstawiła małego w czerwcu i do teraz jej leci. Jak mały po niej skacze to ma bluzkę mokrą, jak sobie pierś ściśnie to też leci. Mi się wydaje że to trochę nienormalne i ja bym poszła do lekarza z tym bo to taki trochę dyskomfort bo nigdy nie wiadomo kiedy bluzka może być mokra. Ciążę wykluczyła -
Vayn u mnie nie leci. Ale ja zaraz po zakończeniu kp zaczęłam brać antyki więc to pewnie też ma wpływ. Za to moja kumpela już prawie rok po zakończeniu kp a potrafi się jej czasami bluzka mokra zrobić. Robiła prolaktynę-w normie. USg też. I w końcu babka na usg jej powiedziała że takie incydenty mogą się zdarzać nawet do 2 lat po zakończeniu kp. Ale powinna pójść na usg i sprawdzić czy wszystko ok.
-
Bylam w biedrze i faktycznie te musy są, kupilam na probę, ciekawe czy zasmakują. Tak to dawalam te z gerbera czasem. W ogole zwykle zakupy bez dziecka to relaks
Tusia dawaj jeszcze raz foto bo nie widzialamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 20:10
-
Ja kisiel robie sama z owocow-najpierw gotuje kompot (dowolny), miksuje czesc owocow, potem daje syrop z agawy (zalezy jakie owoce mam bo jak jablka slodkie to nie) i potem w szklance czesc tego musu dodaje lyzeczke,dwie maki ziemniaczanej mieszan zeby grudek nie bylo i siup do calosci wlewam i gestnieje.
Jagoda dzis na sniadanie jadla jajka przepiorcze! 4 wybilam i chyba bylo mniej niz z 1 normalnego jajka :-p
Kupilam tych musow oczywiscie- 20 sztuk,ja to wszystko hurtem ostatnio :-p 4,5 kg mleka,20 musow, siata bluzek z ciucholandu -
A wlasnie! Mam na tabie apke biedry i tam bylo ze i bobofruty maja miec w promo,no ale nie spojrzalam od kiedy,myslalam ze juz i obszukalam ale byly po 3 z hakiem a tam bylo ze pi 2,80 przy zakupie 2 sztuk. Moze za kilka dni to bedzie obowiazywac,to miejcie na uwadze
-
Moja tych musów nie lubi za bardzo z biedry, a szkoda bo cena bardzo fajna.
Jak wczoraj noc noe jadła tak dzis rano 3 piratki, pozniej całe jajko, miskę pomidorowej, tuż z jabłkiem, owoce i żurek na kolacje... W międzyczasie chrupki, biszkopcik i cyc...szok!
A dzisiejszy dzieci śmiały na placu zabaw z mojego dziecka...a bardziej z tej czapki krolikatacy więksi juz chłopcy ok 7-8lat mysle...ehhh stare to a głupie szkoda gadać, zero kultury