Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia ale z tą operacją to czysta teoria bo jak mam za miesiąc, a pierwszy termin miałam na 7.03 hihihihi
Trzeba odczekać min. 6 miesięcy
Mnie najbardziej przeraża, że jak dzieci już mówią to paplają wszystko, dosłownie albo to co usłyszą od rodziców, albo własne komentarze na temat innych osób. Nie raz jeszcze spalimy się ze wstydu po wypowiedzi naszych pociechWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 11:04
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Si przecież wiecie, że raz się żyje
Zosia bo niektóre babki przesadzają i jak tylko skończą kp to prawie na drugi dzień lecą do lekarza. Ja byłam u 3 różnych na konsultacjach i pytali tylko czy minęło te 6 miesięcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 11:51
Moniaa lubi tę wiadomość
-
ejj a u mnie dziś nocka jakaś mega słabizzna... mała od 24 do 3 wstawała 4 razy z płaczem, dawałam piers, usypiała, po czym odkładałam i pojękiwanie i płacz. a po 3 to juz do tej 8 nie liczyłam ile razy wstawałam, wyjątkowo jak neptyk byłam po przebudzeniu haha
-
Monia niestety Szczyt i Ambroziak to tylko nadają się do telewizji bo na forach (zwłaszcza po Szczycie) to tak jeżdżą, że dno i 5 metrów mułu Robię w klinice polecanej przez moje lekarki "od dziurek" buahahaha
Koszty są jak kilka ukochanych torebek Biedronki ale.... mąż stawia więc ja nie wnikam
-
Baga wiem, że boli, ale już miałam lekką wprawę po cc
Pierwszy tydzień jest sieka, ale później jaka nagroda już mam recepty na prochy
Bobo nie będę mogła dźwigać przez min. 3 tyg, więc Małżon bierze tacierzyński + majówka
Edit. Baga no aż tak to nie będę się chwalić, żeby robić w tv heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 12:10
-
Mamusiu super,gdybym sie nie bala tez bym zrobiła.Nie wiem czy potrafilabym zyc z tyn czymś obcym w ciele.
Dziewczyny moj ukochany dziadzius dziś zmarł serce mi peklo na milion kawałków: ( tak bardzo mi ciężko,tak bardzo go kochsm -
nick nieaktualny
-
Biedronka współczuję, ja od dawna nie mam babci i dziadków.
Mamusia a nie boisz się? Ja się zastanawiałam nad zmniejszeniem ale się boje że zejdę na stole itp. Tak jak ta laska co se przed ślubem tłuszcz odsysała i kaplica.
Lexi jak Wam lekarz mówił że sandałki maja być z piętą to mówił dlaczego?
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedroneczka trzymaj się , wiem co czujesz kochana ;(
Eyyy są tu laski ze Szczecina co nie ? bo na tyłem.pl na fb jutro będzie konkurs i będą rozdawać bony 200 zł na foteliki ale tylko w sklepie nowym w Szczecinie . Także próbujcie , szkoda ze e sklep nie wchodzi w grę .
Lecimy na szczepienie .bu . -
Biedroneczko strasznie mi przykro. ;( <glaszcze>
D z pietka bo Igor wykrzywia nozke na zewnątrz a jak jest usztywniona pietka to trzyma mu nozke w prawidlowej pozycji. Ale u nas nie jest jakoś mega sztywna no ale wystarczajaca.
Kri dzięki za info. Sprawdzę co tam piszczy w trawie