Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D84,wlasnie tez dzis czytalam o tej lasce. Mial byc slub wyszedl pogrzeb. Ja chyba ze wzgledow estetycznych bym sie nie zdecydowala albo jakiegos "widzi mi sie" na zadna operacje. Zwlaszcza teraz jak mam dziecko,balabym sie ja osierocic. Nigdy nie wiadomo. Co innego jak jedt mus-wyrostek, nie wiem wypadek, ciezkoe poparzenia, albo wyrazne deformacje utrudniajace zycie typu- no nie wiem-brak ucha,jedna piers wyraznie mniejsza.
Mamusiu- podziwiam odwage,ła, serio...
Dzis pokazywali faceta w DdTvn ktory chce upodobnic sie do kosmity i na operacje wydal juz okilo 50 tys dolcow. Chce jeszcze zostac pierwszym na swiecie czlowiekiem kosmita bezplciowym, pozbyc sie narzadow zeby bylo bez niczego... To juz trza miec łeb zryty -
Tuli mam takie samo podejście do operacji
raz miałam zabieg w znieczuleniu ogólnym 20min i dziękuję bardzo za taki stres brrrrrrr
Dziś robiliśmy kolejne podejście do jedzenia parówki i chlebka i oczywiście fiasko. Mój to 100% kaszojad i tyle.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mamusia podziwiam odwagę. Ja jedyne co bym zrobila to korekcje wzroku. Zeby sobie wyprostowalam. A poza tym całą siebie lubię
Ale nie wiem jak będzie kiedys bo jak pójdę po mamie to cycki urosną mi do zastraszających rozmiarów i wtedy chetnie bym zmniejszyla -
Biedronko współczuje :*
Laski no pewnie, że siedzi mi to w głowie i mam te wszystkie obawy co mówicie, ale wychodzę z założenia, że co ma być to będzie. Już cc miałam na życzenie.
Ale już nie mogę się doczekać efektu końcowego, czyli jak zejdzie opuchlizna, siniaki itp. i będzie WOW zwłaszcza w pięknym bikini
Bye bye wszystkie staniki, witajcie nowe, piękne, koronkowe + nowe bikini ołjeeeee -
Lexi znajomi jeździli terez właśnie na korekcje wzroku do Koszalina aż bo taniej niż tu w lbn. Wasz region Pl załóżmy hehe .
Wiecie co mały nawet nie zapłakał przy szczepieniu tak jakby mu nic nie robili. Aż lekarka mówi No nie wierze ! wazy 10,5 kg i 76 cm . Ile maja wzrostu Wasze chłopaki ciekawa jestem?vayn lubi tę wiadomość
-
Kri a gdzie ten konkurs bo ja ślepa jestem?
Igor chyba faktycznie miał trzydniowke ale jakaś dziwna. W sumie temp to miał niecale 2 dni i nawet nie było tak źle. Dawała tylko ibufen co 8 godzin i nie rosla tak szybko. A dzis go wysypalo. Zobaczymy czy jutro wysypka zejdzie bo jak nie to może jaka inna choroba.
-
Biedronko wyrazy współczucia ja przeżywałam że 3 lata temu śmierć babci (jedynie ja pamiętam a drugiej chyba w ogóle nie poznakam).
Brusia chodziło mi o Kubusia baby co jest produkowany dla biedry.
Ja dzisiaj będę Kubę ważyć a zmierzyć to go się nie da
Myślę że za 2 tyg pójdę z nim na szczepienieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 18:45
Kubuś
-
A ja na operację zmieniania coś w sobie bym nie poszła. za bardzo bym się bala bólu, powikłań do porodu poszłam bo musiałam ale jakby się dało nie rodzić a mieć swoje dziecko wyciągneli bez żadnych ran, Szyc, bólu no niestety tak się nie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 18:48
Kubuś
-
Biedroneczko trzymaj sie dzielnie. Wiem co przechodzisz.
Ja też już żadnego dziadka nie mam.
Matko 86 cm to 8 więcej niż mój chyba ma. A mój się 62 długi urodził podobno. Nasz rekordzista Bedzie koszykarz.
Apropos koszykówki nie polecam rampersa Jordana z Ali. Badziew bez kształtu. Będę musiała przerobić. Aukcja już nie istnieje, nie mam jak sprawdzić czy tak na aukcji i w feedbackach wyglądał (ale raczej nie, bo bym go wtedy nie kupiła). Chyba tym razem oszukam chińczyka. huehuehue.