Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronko skrobnij cokolwiek jak dojedziesz. Trzymajcie się i spokojnej drogi.
No nie wiem ja ubrania kupuje na 92 bo te 86 są tak ajurat lub przymale a bluzeczki czasem to na 24-36 miesięcy. Myślałam że body 18-24 są za wielkie mylilam się. Są akuratne poprostu mniej opiete. Kurtkę dziś kupiłam na 92. -
nick nieaktualny
-
Roberta jak 1 dzień w robocie?
Lexi też się zastanawiam czy mój nie miał drugiej 3dniówki.Bo pierwszą miał klasyczną z wysoka gorączką, a druga 39 to najwyższa, łatwa do zbicia i też coś koło 2 dni i na koniec dostał jakiejś maluteńkiej wysypki ale myślałam że to uczulenie - więc może to też była 3 dniówka, może ten 2 szczep łagodniejszy jest.
Biedronko bezpiecznej podróży.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedroneczko też przesyłam wyrazy współczucia ;( trzymaj sie dzielnie :*
Mamusiu podziwiam!!! I troche zazdroszcze, ja bym sie chyba nie zdecydowala, ale szanuje jak ktos chce i ma odwage, tego bikini to zazdroszcze naprawde
moje cycusie znowu takie malusie jak karmilam to mialam dosc tego mleka w tych piersiach a jak juz prawie koniec i znowu sa male to znowu chce duze
U nas noc tez tragiczna! Od 2 do 5 w ogole nie spalismy! Chyba brzuch go bolal -
Kri ja podawałam żelazo Multivitaminol, ale Michałowi nie posmakowało i jak na niego to sporo dawkę trzeba było dac, on jak mnie juz widzi z jakaś buteleczka i łyżeczka to odwraca głowę. Teraz mam wielki problem jak jest chory zeby mu dac syrop na kaszel. Jutro chyba znowu pójdę z nim do lekarza, bo byliśmy w piątek i właściwie nic sie nie zmieniło po lekach i inhalacji, czyli katar i kaszel nadal sa
-
Biedroneczko bardzo mi przykro tulę mocno :*
Kri my dawaliśmy actiferol i ferrum
Mamusiu podziwiam za odwagę, ja boje sie bólu, kolezanka z pracy chyba miesiąc "chorowała" a pozniej wyszło ze robiła cycki, a ona straszy pracuś takze musiało byc ciezko. Ja chciałam nos, ale po ostatnich przebojach ze zdrowiem stwierdziłam, ze dobrze by było po prostu dożyć wnuków nic nie zmieniać, nie wymagać od życia tylko po prostu żyć...tak mało, a zarazem tak duzo...
Moja na 11mcy niby 74cm miała, na roczek nawet jej nie zmierzyły, a i zrażona była w pampersie i body, bilans roczniaka to jakies nieporozumienie u nas w przychodni.
Szara myszko to chyba wszystko zależy od dnia, u nas tez raz lepiej spi raz gorzej, nawet ostatnio pomyslałam ze jak zje kolacje to lepiej spi, ale teoria niestety padła ba karmiących z mojego miasta dziewczyna dodała dzis post, ze odstawiła chyba 20mc dziecko i od tazu zaczęło przesypiać noce inne pisały ze 16-18mc dzieci tez tak miały takze jest nadzieja ze po wakacjach zaczne sie wysypiać haha
Aaa myszko zaraz Cie dodam na insta -
U nas 76 cm i 10kg (a wydawał mi się niemałym chłopcem), ale teraz tak myślę,że przy 83cm i 13kg, tak jak Jasiu Brusi, to mój to kurczaczek Jak się urodził miał 56 cm. My w sumie podobni jak u Mamusi: 170 i 188cmSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dana katar może być od ząbków u nas jak szły 2 i 4 to był zasmarkany MIESIĄC no a kaszel to wiadomo, katar płynący po gardziołku. Więc jedynie wspomagacze oddychania typu nasivin, inhalacje i na noc aromactiv, ale to i tak nic nie dawało
Myszko no właśnie ja też po cichu zazdrościłam fajnych biustów, zwłaszcza na wakacjach, ale o operacji nigdy nie myślałam. Teraz po cc jakoś "utwardziłam się" fizycznie i psychicznie i chyba dopiero teraz dojrzałam do takiej decyzji. Wszyscy zawsze mówią, że najlepiej po ciąży, kp, czyli akurat teraz podobno taka myśl jak siedzi w głowie to już na zawsze -
Zosia, ale ja też się boję bólu próg mam zerowy nawet dentystka zdejmowała mi kamień w znieczuleniu hahahaha
Wiesz miesięczne zwolnienie jest po to, żeby dobrze się zagoiło, bo przez pierwsze 2-3 tyg trzeba unikać podnoszenia rąk (nie wspomnę o podnoszeniu czegokolwiek), zakaz nawet samodzielnego mycia głowy ja też dostanę takie zwolnienie -
Moim zdaniem życie jest jedno i jeśli mamy jakiś kompleks, który da się poprawić to czemu nie Jak mnie łyżeczkowali to też się bałam narkozy, że się już nie wybudzę. Ale równie dobrze może nas potrącić samochód albo spaść na łeb przysłowiowa cegła
Nie wiem ile Gabrysia ma wzrostu ale 10 kg waży