Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri nie wiem czy ktos odp na Twoje pytanie, a ja tak skacze bo czytam na bieżąco, ale nie mam jak odp
Co do pantsow to ten dzyndzel jest do zaklejania zużytego pampersaKri lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny te musy w lidlu są tańsze niż w biedronce. I są 3 rodzaje z truskawka, sam banan i jabłko i jaklbo banana i marchew. Ja do tej pory kupowałam gerbery ale zacznę kupować te choć na początku kupiłam z Kubusia i mi nie podeszly jakie 4 /5 miesięcy temu to teraz te z ludla lepsze.
Vayn ja małego karmilam 3 miesiące odstawilam mleko nie było a teraz pierś robi się twarda i muszę upuscic kilka kropel czasm nawet sporo jest ale byłam na usg równo tydzień temu i jest wszystko ok. -
Zosia zobacz jak to jest... teraz śmiali się z F. a za kilka lat będą chcieli się z nią umówić a tak w ogóle to dno, żeby śmiać się z czapeczki takiego dzidziusia ja chyba sama bym im coś powiedziała żeby ich zawstydzić...
Tuli jakie zapasy robisz
Kurcze chyba ja też zrobię któregoś dnia ten kisiel, tak na deserek dla Księciunia. On wciąga wszystko, więc na pewno polubi w weekend dałam mu pierwszy zupę ogórkową to po każdej łyżce bił brawo -
Dziewczyny a jak konczylyscie karmic sama koncowka to z jednej czy z dwoch piersi? bo ja od paru dni karmie z jednej, juz nawet tydzien, raz w nocy z jednej prawej, bo w lewej nie mam mleka juz. Juz mysle ze to kwestia kilku dni, max dwoch tygodni jak calkiem zaakceptuje w nocy butelke, ewentualnie czasem przesypia noc
-
Ja dalej kp i mi nie leci mleko samo. Juz chyba od miesiąca nie ńosze tych wkładek a na noc tez nie muszę mieć stanika. Ale dzisiaj w nocy zatkał mi sie kanalik, rano jak ubierałam Michała to mi tak zasadził w cycek, skupiłam sie z bólu, chyba wiem co czuja faceci jak dostają w jaja
-
Kubuś jaki słodziak biega zamiast chodzić?
Mój dzisiaj został spuszczony w sklepie sportowym choć butów nie miał tylko kombinezon Chewbacca ze stopami. Wyglądał jak taki mały miś czlapiący po sklepie. Taki Ted - panie się rozpływały:)No tato kupował buty a on stał przy wielkim koszu piłek i piszcząc na cały sklep przebierał w nich. BAM BAM! BAM BAM! No i dostał piłkę od ojca. Całą drogę ja na kolanach trzymał - myślałam ze z nią zaśnie.
Mamusia dobrze prawi - Florka będzie łamać serca a to jakieś pacany byly. Te czapeczki króliki są słodkie.Tusiaa, vayn, Mamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Widzisz Baga spuściłam chłopa ze smyczy i lata jak szalony hehehe
Zdarza mu sie leciec tak szybko jakby biegł
Czy tylko moje dziecko mówi tylko po swojemu ? nic nie powtarza nawet juz prawie w ogóle nie mówi mama ani tata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 22:18
Kubuś
-
A i dziewczyny napiszcie czy jest jeszcze ktoras bez okresu? Karmie ta jedna piersia tak juz ledwo ledwo i nie wiem czy gnac do gina zeby dal cos na wywolanie czy czekac dalej? przed ciaza mialam za wysoka prolaktyne i zdazaly mi sie cykle i 50dniowe, moze sie okazac ze znowu bede miec problemy
-
nick nieaktualnyHm to mnie zdziwiłyście z tym że nawet do 2 lat mogę znowu mieć mleko. No chyba bym na zawał zeszła jakby mi coś miało lecieć "bez powodu".
Napisałąm kumpeli o tym USG to odpisała że nie będzie szukać dziury w całym i doszukiwać się chorób lol Także ten no.
Zosia ja myślę, że to ząbki i temu jest taka niespokojna
U nas dzisiaj rekord pieluszkowy - 7 pamperó z dwójeczką. Ewidentnie ząbkowe kupy.
Myszko ja okres dostałam jak Pola miała 5 mscy i był regularny. Przed ciążą cykle 50-70 dni Może należysz do tych szczęściar które dopiero po całkowitym odstawieniu od piersi dostają @ -
Vayn wlasnie nie spieszy mi sie zeby go dostac Z drugiej strony czasem mnie ciagnie do nastepnego dzidziusia (szok!) i wtedy sobie mysle ze dobrze by bylo zeby tam wszystko grało wiec moze powinnam juz pojsc
-
Moja ma fazę i mówi Gabi Gabi Gabi ... a potem ligo logo ligo ... a siostry córeczka Gabrysia jaka czuje się ważna kiedy tak Marcia wola Gabi Gabi
A ja właśnie dzisiak pół dnia za mała chodziłam i na zmianę powiedz mama powiedz tata .... a ona Gabi Gabi haha
Czyli nie tylko tak u Ciebie Tusiu -
U nas jest "tidis" albo "didis"
Ja z ciekawosci kiedys scisnelam piers i mleko leci. Ale jest takie gestawe,zolte,bardziej jak siara wyglada. A ja juz nie kp odpazdIernika. Ale to sa krople a nie strumien.
Kri,ten pasek jest do zwiniecia pieluchy i zaklejenia:) -
Moja kolezanka nie karmi juz jakieś 3,5 roku i jak ściśnie piers to tez jej cos wyleci.
Kurczę wszyscy sie od Michała pozarazalismy, tzn ja, babcia i dziadek. Maz sie jedynie uchował
Michał tylko mówi 'nie' i 'ma' jeszcze nie złożył wyrazu typu dada, czasem zdarzy sie jak płacze powiedzieć 'mama'. Ale pamietam ze wasze dzieciaki juz dawno gaworzyły a moj późno zaczął wiec mowa tez mu sie pozniej rozwinieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 09:40
-
Szara myszko ja jeszcze nie mam @, a nocki takie mam juz odkąd skończyła 4 mce takze ten...szkoda tylko, ze moj małżon nie rozumie jak to jest i chciałby żebym latała jak skowronek cały dzien w koło dziecka, a wieczorem wkoło niego
Te musy z Lidla czasem tez kupuje i daje do kaszki, ogólnie cackanie tubki juz sie znudziło - chyba za czesto dawałam i juz nie chce tego
Czapka tez mysle, ze słodka, ale to takie dzieci chyba troche patologiczne były, wiec nawet sie nie odzywałam, bo w głowie pewnie pstro mają nic ich rodzice nie uczą. Jeszxze zauważyłam, ze niektóre mamusie to nic nie zwrócą swoim dzieciom uwagę, jeden chodził popychał dzieci, mamusia patrzyła i zero reakcji, wkurzają mnie takie kobiety.
A w cyckach mleko długo jeszcze moze byc dlatego operacji poprawiania piersi nie mozna pare lat po zakończonym kp robic
Moja tez po swojemu gada, ma swoje słówko gaha gaha gaha albo bułe bułe (ale nie chodzi o bułkę), mama tata mowi ale rzadko, najczesciej costam czego nie da sie powtórzyć. Strach sie bać jak zaczną nasze dzieci mowić i jakie jaja nieraz beda
Moj siostra jak starszego uczyła zawodów i było a jak sie nazywa pani co leczy ludzi no to lekarka, a pan co naprawia autka - no to mowi mechanik, a pani co piecze chleb? I tu odpowiedz pieczarkaMoniaa lubi tę wiadomość