Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A moje dziecko chyba ńigdy sie nie przekona do mm, juz próbuje rożne mleka, z tym ze ja przez to zbankrutuje, bo chyba tylko bebilon a takie małe saszetki. Jak z kubeczka wypije wszytsko to jak zobaczy ze białe to nie wypije, w niekapku tez juz rozpoznaje ze tam mleko jest. Jak piszecie o tej kaszce to moze mu troche kaszki do tego mleka dam, a to w zwykłej butelce? Tylko kaszka ostatnio tez gardzi
-
O Vayn to zaoszczędzisz jak tylko raz dziennie. Mój to ma takie dni ze jak dzidzia na mleku by jechał. Zjada nadal 3 porcje dziennie. Chyba ze wpierdzieli obiadu na potęgę.
Ja tez chce fotkę ducha!
Dana spróbuj kaszki. Ale ona tez biała to się nie da nabrać pewnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 21:52
-
Nie mogę oglądać tego serialu druga szansa bo ja widzę ta malutka to az mi sie chce następnego dziecka.
Wiecie co sobie dzisiaj uświadomiłam, ze zamartwiam sie ze Michała od prawie tygodnia meczy kaszel, a inni maja naprawdę poważne problemy. Dzisiaj karetkę wezwano do moich sąsiadów, zabrali córkę sąsiadki chora na mukowiscydoze. Jak była karetka to sąsiadka jescze sie trzymała ale jak odjechali na sygnale to pękła i zaczęła płakać. Jak ja zobaczyłam to tez sie popłakałam, nie mogłam patrzeć na cierpienie drugiej matki
-
nick nieaktualnyAaaa chwałę się! Ja tu wypatruje od trzech miesięcy górnych jedynek a tu wylazlo dolne dwójki!!! I to obie
Haha tak dokładnie zaglądam jej do buzi że ich nie zauważyłam. Teraz mnie ugryzla w palucha to poczułam że tam coś więcejdana222, Mamusia_synusia, Tusiaa, Moniaa, d84, Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Czytam Was ale belly z moim telefonem nie chce współpracowac, albo sie nie ładuje, a jak załaduje to nie moge przejść na nast stronę, a jesli nawet sie uda to przycisk logowania nieaktywny grrr wkurwilam sie i poerdzielnęłan tym
Monia świetne urodzinki musiały byc, Marika przepiękna i wystrój śliczny
Dana tez nie moge patrzeć na takie historie, smutno że takie dzieciaczki chorują
Szara myszko zazdroszczę, moja ostatnio na kolacje zjadła kromkę z szynką i jeszxze 3 dodatkowe plasterki szynki, a i tak budziła sie 3 razy. Mam ostatnio kryzys tego wstawania, a w dodatku budzi sie rano juz 5-6 nie wyrabiam juz, schudłam, zle sie czuje, żołądek mi skacze, nie mam chęci do życia, a za chwile pójdę do pracy to juz w ogole bedzie
Dzis w ogole nic nie chciała jeść, polika czerwone, a nic nowego nawet nie spróbowała, myślicie że na zęby by tak mogło byc? Mogłaby druga górna jedynka Isc i dwójki górne...
Co do moich nowości to na razie jeszcze czekam, wszystko w rękach bankuMoniaa lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio w aptece kupilam 4,5 kg Bebilonu Pepti-10 puszek! Bez problemu Jagoda sie przestawila. Powiem Wam ze skora juz super, z dnia na dzien juz na tym Bebiko Ha sie poprawila, jest gladziutka a nie sucha jak wior. Moja mleko pije 2 razy, najlepiej do spania,bo ja ssanie wycisza. Wczoraj polozylam ja do lozeczka z butla,delikatnie bujalam i pobila rekord-spala 2,5h w lozeczku! U nas na noc kasza z butli przez smoczek od mleka jak radzila kiedys Lexi:) teraz na noc to jej robie 330 ml,ciut zostawia. Do tego 6miarek kaszki.
Dzis idziemy na szczepienie-MMR. Dziewczyny ktore juz szczepily,byly u Maluszkow jakies skutki uboczne? Na co sie szykowac?
Monia-cala przyjemnosc po mojej stronie,ciesze sie ze Wam balony sie przydaly:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Roberta iście szatanski plan powodzenia jutro. My to chyba dopiero w maju sie zaszczepimy. Bo teraz zanim wyjdziemy z tych chorobsk to nas kwiecień zastanie a w kwietniu a to swieta a to planujemy wyjazd nad morze więc albo koniec kwietnia albo maj.
-
nick nieaktualny
-
Tuli ja zawsze pepti kupowałam na receptę po 12 puszek na raz wychodziłam z apteki jak wielbłąd
Roberta ale plan hahaha
Kurde my też musimy wkońcu zaszczepić chyba koniec marca początek kwietnia bo później święta. Jeszcze te pneumo musimy zaplanować. Bo już bakterioza w przychodni chyba opada.
A powiedzcie mi. Byłyście na tym przeglądzie po 12 miesiącu? Bo jest w książeczce. Czy od razu ze szczepieniem zaliczacie? -
nick nieaktualnyW kalendarzu szczepień jest - 16-18 miesiąc błonica, tężecm krztusiec ( DTPw) i Hib i POlio czyli 3 wkłucia. Ja szczepię 5w1 więc na szczęście wbije się tylko raz na tej wizycie szczepiennej
A ten bilans nam zrobili w 13 miesiącu tak jak mieliśmy szczepienieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 09:46
-
u nas ani bilansów ani przeglądów nie ma tylko zwykłe wizyty. A powinna być chociażby dla tych co chcą.
Roberta a Mikołaj w domu z kimś zostaje czy żłobek? powodzenia.
U nas noc koszmar, nie wiem czy 30min ciurkiem było mi dane przespać - ale to ewidentnie powiązane ze skokiem.
Idę do Biedry po te saszetki kubuś DZIĘKI ZA CYNK !!! bo my je jemy tzn Borys je hee. Kupie ich chyba z 20. A dobre to rozwiązanie na spacery póki się nie nauczy ładnie całych owocków je. Już się nie mogę doczekać jak będą świeże dobre owocki.17/2/2016 B
11/3/2018 I