X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Tysia fotka jest :p niewyraźna bo tak podskakiwać, ale jest

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Haha Tysia fotka jest :p niewyraźna bo tak podskakiwać, ale jest
    Dawać mi ją! :P

vayn lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecko chyba ńigdy sie nie przekona do mm, juz próbuje rożne mleka, z tym ze ja przez to zbankrutuje, bo chyba tylko bebilon a takie małe saszetki. Jak z kubeczka wypije wszytsko to jak zobaczy ze białe to nie wypije, w niekapku tez juz rozpoznaje ze tam mleko jest. Jak piszecie o tej kaszce to moze mu troche kaszki do tego mleka dam, a to w zwykłej butelce? Tylko kaszka ostatnio tez gardzi

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Vayn to zaoszczędzisz jak tylko raz dziennie. Mój to ma takie dni ze jak dzidzia na mleku by jechał. Zjada nadal 3 porcje dziennie. Chyba ze wpierdzieli obiadu na potęgę.

Ja tez chce fotkę ducha!

Dana spróbuj kaszki. Ale ona tez biała to się nie da nabrać pewnie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 21:52

atdc6iyei0o27of5.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę oglądać tego serialu druga szansa bo ja widzę ta malutka to az mi sie chce następnego dziecka.

Wiecie co sobie dzisiaj uświadomiłam, ze zamartwiam sie ze Michała od prawie tygodnia meczy kaszel, a inni maja naprawdę poważne problemy. Dzisiaj karetkę wezwano do moich sąsiadów, zabrali córkę sąsiadki chora na mukowiscydoze. Jak była karetka to sąsiadka jescze sie trzymała ale jak odjechali na sygnale to pękła i zaczęła płakać. Jak ja zobaczyłam to tez sie popłakałam, nie mogłam patrzeć na cierpienie drugiej matki

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedulka malutka. Biedna mama.

Pewnie, ze maja gorsze problemy. Ale nie znaczy to ze mamy się nie przejmować tym co nas trapi w naszym życiu. Tak mnie się wydaje.

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa chwałę się! Ja tu wypatruje od trzech miesięcy górnych jedynek a tu wylazlo dolne dwójki!!! I to obie :)

Haha tak dokładnie zaglądam jej do buzi że ich nie zauważyłam. Teraz mnie ugryzla w palucha to poczułam że tam coś więcej :P

dana222, Mamusia_synusia, Tusiaa, Moniaa, d84, Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was ale belly z moim telefonem nie chce współpracowac, albo sie nie ładuje, a jak załaduje to nie moge przejść na nast stronę, a jesli nawet sie uda to przycisk logowania nieaktywny grrr wkurwilam sie i poerdzielnęłan tym :/

Monia świetne urodzinki musiały byc, Marika przepiękna i wystrój śliczny <3

Dana tez nie moge patrzeć na takie historie, smutno że takie dzieciaczki chorują :(

Szara myszko zazdroszczę, moja ostatnio na kolacje zjadła kromkę z szynką i jeszxze 3 dodatkowe plasterki szynki, a i tak budziła sie 3 razy. Mam ostatnio kryzys tego wstawania, a w dodatku budzi sie rano juz 5-6 nie wyrabiam juz, schudłam, zle sie czuje, żołądek mi skacze, nie mam chęci do życia, a za chwile pójdę do pracy to juz w ogole bedzie :(

Dzis w ogole nic nie chciała jeść, polika czerwone, a nic nowego nawet nie spróbowała, myślicie że na zęby by tak mogło byc? Mogłaby druga górna jedynka Isc i dwójki górne...

Co do moich nowości to na razie jeszcze czekam, wszystko w rękach banku :P

Moniaa lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio w aptece kupilam 4,5 kg Bebilonu Pepti-10 puszek! Bez problemu Jagoda sie przestawila. Powiem Wam ze skora juz super, z dnia na dzien juz na tym Bebiko Ha sie poprawila, jest gladziutka a nie sucha jak wior. Moja mleko pije 2 razy, najlepiej do spania,bo ja ssanie wycisza. Wczoraj polozylam ja do lozeczka z butla,delikatnie bujalam i pobila rekord-spala 2,5h w lozeczku! U nas na noc kasza z butli przez smoczek od mleka jak radzila kiedys Lexi:) teraz na noc to jej robie 330 ml,ciut zostawia. Do tego 6miarek kaszki.
    Dzis idziemy na szczepienie-MMR. Dziewczyny ktore juz szczepily,byly u Maluszkow jakies skutki uboczne? Na co sie szykowac?

Monia-cala przyjemnosc po mojej stronie,ciesze sie ze Wam balony sie przydaly:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli u nas żadnych :) życzę Ci żeby u Was było tak samo

tulipanna lubi tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie a po priorixie jak było?

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do no właśnie my mieliśmy tego priorixa :p

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też na priorixie nie mieliśmy nic. Żadnych gorączek ani wysypek ani z chodzeniem nic mu się nie stało ( a wręcz się nauczył) ani z żadnymi innymi zachowaniami. Jak na razie spokój. 6 kwietnia ostatnie pneumokoki.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez po priorixie bylo wszystko ok.
    Uwaga, jutro idę do pracy. Mikołaj chory, ja chora, mąż tez. Mam plan zarazić wszystkich w firmie, a co, jak zaczynać to z przytupem ;)

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta iście szatanski plan ;) powodzenia jutro. My to chyba dopiero w maju sie zaszczepimy. Bo teraz zanim wyjdziemy z tych chorobsk to nas kwiecień zastanie a w kwietniu a to swieta a to planujemy wyjazd nad morze więc albo koniec kwietnia albo maj.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga my też oneumo mamy na początku kwietnia - bodajże 3 :/ Tyle dobrze, że to ostatnia dawka. Później w czerwcu 5w1 i finito :)

Roberta trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, oby szybciutko zleciało

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli ja zawsze pepti kupowałam na receptę po 12 puszek na raz ;) wychodziłam z apteki jak wielbłąd ;)

Roberta ale plan ;) hahaha

Kurde my też musimy wkońcu zaszczepić :/ chyba koniec marca początek kwietnia bo później święta. Jeszcze te pneumo musimy zaplanować. Bo już bakterioza w przychodni chyba opada.

A powiedzcie mi. Byłyście na tym przeglądzie po 12 miesiącu? Bo jest w książeczce. Czy od razu ze szczepieniem zaliczacie?

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn jakie 5w1 jeszcze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kalendarzu szczepień jest - 16-18 miesiąc błonica, tężecm krztusiec ( DTPw) i Hib i POlio czyli 3 wkłucia. Ja szczepię 5w1 więc na szczęście wbije się tylko raz na tej wizycie szczepiennej

A ten bilans nam zrobili w 13 miesiącu tak jak mieliśmy szczepienie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 09:46

• d84 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas ani bilansów ani przeglądów nie ma :P tylko zwykłe wizyty. A powinna być chociażby dla tych co chcą.

Roberta a Mikołaj w domu z kimś zostaje czy żłobek? powodzenia.

U nas noc koszmar, nie wiem czy 30min ciurkiem było mi dane przespać - ale to ewidentnie powiązane ze skokiem.

Idę do Biedry po te saszetki kubuś DZIĘKI ZA CYNK !!! bo my je jemy tzn Borys je hee. Kupie ich chyba z 20. A dobre to rozwiązanie na spacery póki się nie nauczy ładnie całych owocków je. Już się nie mogę doczekać jak będą świeże dobre owocki.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 2605 2606 2607 2608 2609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ