Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ale ekstra dekoracja i w ogóle piekne zdjecia
P.s mam takie same podkładki w zygzaki z biedry . Wkurzaja mnie bo sie strasznie slizgaja
Lexi to dziwne ze dopiero teraz nie przesypia. Jak zaczynał chodzic to spał nawet dobrze. Teraz juz biega i dopiero takie jaja nocne
W ogóle moje dziecko uwielbia buty mojego brata co rusz podchodzi do nich i bierze dwa wieeelkie buciory i chodzi z nimi. Wczoraj nawet połozył dwa na krzesełko do karmienia heheh
Vayn ciesz sie ze u Was działa nie wolno bo u nas ani nununu, ani nie wolno nie działa na kube on i tak smieje sie i bierze . Chociaz czasem jak mu palcem pomacham przed nosem i powiem nununu to zaczynma sie złoscic, płakac, krzyczec a i tak idzie i robi to samo.
Zajarzył ze jak rzuci pudełkiem z chusteczkami nawilzanymi to sie otworzy i teraz chodzi i nim rzuca zeby wyjac chusteczki.Moniaa lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyMarika pięknie Ten języczek to ona chyba uwielbia tak pokazywać hehe, pamiętam jak dawno dawno wrzuciłaś zdjęcia Mariki z jej ulubioną minką - właśnie z tym językiem
Tusia za szybko się pochwaliłam tym "NIE WOLNO" Poszłam do łazienki, wychodzę a ta znowu cała w mące. Zastanawiam się ile zjadła bo wokół ust pełno mąki. Teraz się boję, bo w środę chcemy jechać a po mące może mieć gorączkę i boleć brzunioMoniaa lubi tę wiadomość
-
Mariczko jakie Ty masz piękne oczy, a ta spódniczka hmmmm urocza.
Mojemu jak powiem nie wolno to dostanę po twarzy jak jest na rękach, chwycę ta rękę co mnie uderzył to poprawia druga. Dzisiaj tak zrobił to po takiej akcji posadziłam go na podłodze, ojaaa do ryku było, jakby mu sie krzywda działaMoniaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzisiaj dałam malej rosol warzywny z kluskami lanyni i warzywa z rosolu i ziemniaki wolowinka i zjadla wszytsko... tym razem wszystko bylo w całości cała marchewka duży kawał kalafiora ziemniak tylko na 4 części i pulpet gryziony ... może chodziło o gryzienie? Oby tak dalej!
Mamusia_synusia, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Marika jaka słodkości córeczka mamusi piękne damy :*
Vayn ubawiłaś mnie tym duchem z mąki hahaha, widok bezcenny
Kurcze u nas na hasło "nie wolno" podwaja tempo psoty
Od wczoraj mój Księciunio jest biznesmenem. Chodzi w kółko po domu i gada przez swój telefon. Trzyma przy uchu i bełkocze po swojemu aż jest uśliniony po pępek mały tataMoniaa lubi tę wiadomość
-
Marcia super w sukieneczce, ale u mnie wygrywa i tak języczek hahahha.
Tusia mój uwielbia wszystkie buty i nasze i te małe po kuzynie roznosi po całym domu.
Kocia mój dziś np nie chciał tknąć obiadku w krzesełku, ale jak go dałam na ziemię i dałamzabawki takie warzywa na rzrpy to zjadł cały słoik.
Moniaa lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Huhu dzis szok! Na noc wypil dwie butle mm przed 22 i przespal noc do 9:30!!!! Nie karmilam go w nocy! Jupi jak cudownie bylo przespac noc
d84, Lexi150, Kri, Mamusia_synusia, Tusiaa, vayn, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a jak dajecie na noc kaszkę ale w formie stałej tzn jedzonej łyżeczką to z ilu łyżek kaszki?
byłam się zapisać do dentysty i chciałam też małego to mi powiedziała, że za wcześnie i żeby póki co tylko myć zęby i powiedziała że 2 razy na dobę, a ja myłam do tej pory raz bo na większości past do zębów pisało że do 2 roku myć 1 raz.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dzięki dziewczyny spódniczkę trochę ściągnęłam od Szefowej Biedronki takie moje hand made
ja jak tobie kaszkę to też taką gęstawą ale nie az tak mocno aby łyżka stała. ostatnio na odwal kupiłam nestle na dobranoc to tak na około 200ml sypię 6-7 łyżek takich w zasadzie płaskich ... ale jak robie tą z hippa bez cukru to mam wrażenie że na te 200 ml wody to cholera pół opakowania trzeba wysypać aby to taka woda nie była. i robiłam z cieplejszą i z chłodniejszą wodą no sama nie wiem co robie nie tak. Ale muszę znowu kupić te kaszki z holle miałam wrażenie że tam nie musiałam sypać pół paki na tyle wody. A wiadomo i bez cukru, nie to co z nestle -
nick nieaktualny
-
Wow! Jaka słodziaśna Mariczka! Świetna ta sukienusia ci wyszła Monia! Gratuluję talentu. Mam nadzieję, że super się bawiliście nawet bez maruderów, którzy nie przyszli. Ich strata!
A tort jaki śliczny.
Vayn piszesz, że mm było? To już Polcia nie je mm?
U mnie dzisiaj był cyrk przy obiedzie, bo ja chciałam karmić go a on chciał sam. A mi się spieszyło, bo zaraz do pracy i żadne z nas nie chciało ustąpić. Tzn w końcu ja ustąpiłamMoniaa lubi tę wiadomość
-
W biedrze są słoiczki gerbera na promo po 3,5 jakos tak - te bezmięsne mój je wcina a ostatnio mało coś chce jeść . I tubki musy kubusie duże po 1,7 . Taniość . Może którejś się przyda.
A tak btw co tu taka cisza i spokój ?macie coś innego do roboty? SzokMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Baga u nas czasem to samo jest.. Ode mnie z łyzki nie chce tylko sam bo inaczej nie bedzie jadł
Rośnie mi taka jeczy buła że szok. Non stop tylko piszczy, kwiczy. Idzie oszalec
Dzisiaj wszedł do miski i zadowolony. No ale nie oby sie bez jakiegos incydentu. Poleciał na czoło z tej miski prosto na płytki. Siniak porzadny będzie bo i guz porzadny. POźniej siedział na chodniku w przedpokoju tak sobie nazwijał, patrze siedzi a za chwile leci do tyłu na płytki na głowe. Chodzi jak pijanyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 19:53
Kubuś
-
Cisza bo my dzień za dniem wypełniony po brzegi. Dziś matka poszła na szoping i syn był najkochanszy na świecie bo cały przespal a ja 3 h z nim w galerii spędziłam. Tylko ciężko było czapkę mu kupić bo był bardzo rzadki. Ale kupiliśmy star Wars w Reserved. A po powrocie zjedliśmy obiad i do kuzynki poszliśmy. Piszczal jak psa zobaczył bo coś innego jak kot. I fascynowal go piekarnik. Kręcił sobie. Ehhh jak ten czas pędzi. Któraś z nas idzie jutro do pracy pierwszy dzień więc trzymam kciuki tylko proszę o wybaczenie bo kompletnie nie pamiętam która. Mam nadzieję że będzie wybaczone.
-
vayn wrote:Ja się delektuje ciepła herbatą a w miesKaniu ciszą. Zaniepokojona udałam się do kuchni, moja pierworodna jak duch cała w mące. Haha no nie mogłam tak się śmiać zaczęłam że sie popłakałam
vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny