X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale ekstra dekoracja i w ogóle piekne zdjecia :)
    P.s mam takie same podkładki w zygzaki z biedry . Wkurzaja mnie bo sie strasznie slizgaja :(

Lexi to dziwne ze dopiero teraz nie przesypia. Jak zaczynał chodzic to spał nawet dobrze. Teraz juz biega i dopiero takie jaja nocne :(

W ogóle moje dziecko uwielbia buty mojego brata :D co rusz podchodzi do nich i bierze dwa wieeelkie buciory i chodzi z nimi. Wczoraj nawet połozył dwa na krzesełko do karmienia :D heheh

Vayn ciesz sie ze u Was działa nie wolno :D bo u nas ani nununu, ani nie wolno nie działa na kube :/ on i tak smieje sie i bierze . Chociaz czasem jak mu palcem pomacham przed nosem i powiem nununu to zaczynma sie złoscic, płakac, krzyczec a i tak idzie i robi to samo.

Zajarzył ze jak rzuci pudełkiem z chusteczkami nawilzanymi to sie otworzy i teraz chodzi i nim rzuca zeby wyjac chusteczki.

Moniaa lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marika pięknie :D Ten języczek to ona chyba uwielbia tak pokazywać hehe, pamiętam jak dawno dawno wrzuciłaś zdjęcia Mariki z jej ulubioną minką - właśnie z tym językiem :P

Tusia za szybko się pochwaliłam tym "NIE WOLNO" Poszłam do łazienki, wychodzę a ta znowu cała w mące. Zastanawiam się ile zjadła bo wokół ust pełno mąki. Teraz się boję, bo w środę chcemy jechać a po mące może mieć gorączkę i boleć brzunio :/

Moniaa lubi tę wiadomość

• dana222 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariczko jakie Ty masz piękne oczy, a ta spódniczka hmmmm urocza.

Mojemu jak powiem nie wolno to dostanę po twarzy jak jest na rękach, chwycę ta rękę co mnie uderzył to poprawia druga. Dzisiaj tak zrobił to po takiej akcji posadziłam go na podłodze, ojaaa do ryku było, jakby mu sie krzywda działa

Moniaa lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Kocia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj dałam malej rosol warzywny z kluskami lanyni i warzywa z rosolu i ziemniaki wolowinka i zjadla wszytsko... tym razem wszystko bylo w całości cała marchewka duży kawał kalafiora ziemniak tylko na 4 części i pulpet gryziony ... może chodziło o gryzienie? Oby tak dalej!

Mamusia_synusia, Moniaa lubią tę wiadomość

3jgxrjjgjcihyty1.png

l22nkrhm8r0lnbnn.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marika jaka słodkości :) córeczka mamusi :) piękne damy :*

Vayn ubawiłaś mnie tym duchem z mąki :D hahaha, widok bezcenny ;)
    Kurcze u nas na hasło "nie wolno" podwaja tempo psoty :/ ;)

Od wczoraj mój Księciunio jest biznesmenem. Chodzi w kółko po domu i gada przez swój telefon. Trzyma przy uchu i bełkocze po swojemu aż jest uśliniony po pępek ;D mały tata ;)

Moniaa lubi tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia super w sukieneczce, ale u mnie wygrywa i tak języczek hahahha.

Tusia mój uwielbia wszystkie buty i nasze i te małe po kuzynie roznosi po całym domu.

Kocia mój dziś np nie chciał tknąć obiadku w krzesełku, ale jak go dałam na ziemię i dałamzabawki takie warzywa na rzrpy to zjadł cały słoik.

Moniaa lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huhu dzis szok! Na noc wypil dwie butle mm przed 22 i przespal noc do 9:30!!!! Nie karmilam go w nocy! Jupi jak cudownie bylo przespac noc :D

d84, Lexi150, Kri, Mamusia_synusia, Tusiaa, vayn, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 u nas tak samo, kocha buty hahahaha i sprzatac :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a jak dajecie na noc kaszkę ale w formie stałej tzn jedzonej łyżeczką to z ilu łyżek kaszki?

byłam się zapisać do dentysty i chciałam też małego to mi powiedziała, że za wcześnie i żeby póki co tylko myć zęby i powiedziała że 2 razy na dobę, a ja myłam do tej pory raz bo na większości past do zębów pisało że do 2 roku myć 1 raz.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 my robimy na oko, az bedzie odpowiednio troche gesta troche plynna ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) spódniczkę trochę ściągnęłam od Szefowej Biedronki takie moje hand made ;)
    ja jak tobie kaszkę to też taką gęstawą ale nie az tak mocno aby łyżka stała. ostatnio na odwal kupiłam nestle na dobranoc to tak na około 200ml sypię 6-7 łyżek takich w zasadzie płaskich ... ale jak robie tą z hippa bez cukru to mam wrażenie że na te 200 ml wody to cholera pół opakowania trzeba wysypać aby to taka woda nie była. i robiłam z cieplejszą i z chłodniejszą wodą no sama nie wiem co robie nie tak. Ale muszę znowu kupić te kaszki z holle miałam wrażenie że tam nie musiałam sypać pół paki na tyle wody. A wiadomo i bez cukru, nie to co z nestle

• Kri Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja to nigdy nie dawałam kaszki w butelce zawsze łyżeczką z miseczki . A wracając do obiadków to mój ma wstręt do łyżeczki nie można mu do buzi zbliżyć lyzkatylko do zabawy służy a obiad podawany jest palcyma ;)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzieć śpi już trochę ponad 3h. Ja się pytam co ona w nocy będzie robić :P

Ja też kaszki tylko łyżeczką. Ogólnie u nas z butli tylko mm było

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow! Jaka słodziaśna Mariczka! :) Świetna ta sukienusia ci wyszła Monia! Gratuluję talentu. Mam nadzieję, że super się bawiliście nawet bez maruderów, którzy nie przyszli. Ich strata!

A tort jaki śliczny.

Vayn piszesz, że mm było? To już Polcia nie je mm?

U mnie dzisiaj był cyrk przy obiedzie, bo ja chciałam karmić go a on chciał sam. A mi się spieszyło, bo zaraz do pracy i żadne z nas nie chciało ustąpić. Tzn w końcu ja ustąpiłam :)

Moniaa lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W biedrze są słoiczki gerbera na promo po 3,5 jakos tak - te bezmięsne mój je wcina a ostatnio mało coś chce jeść . I tubki musy kubusie duże po 1,7 . Taniość . Może którejś się przyda.
    A tak btw co tu taka cisza i spokój ?macie coś innego do roboty? Szok ;D

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga u nas czasem to samo jest.. Ode mnie z łyzki nie chce tylko sam bo inaczej nie bedzie jadł :/

Rośnie mi taka jeczy buła że szok. Non stop tylko piszczy, kwiczy. Idzie oszalec

Dzisiaj wszedł do miski i zadowolony. No ale nie oby sie bez jakiegos incydentu. Poleciał na czoło z tej miski prosto na płytki. Siniak porzadny będzie bo i guz porzadny. POźniej siedział na chodniku w przedpokoju tak sobie nazwijał, patrze siedzi a za chwile leci do tyłu na płytki na głowe. Chodzi jak pijany :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 19:53

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza bo my dzień za dniem wypełniony po brzegi. Dziś matka poszła na szoping i syn był najkochanszy na świecie bo cały przespal a ja 3 h z nim w galerii spędziłam. Tylko ciężko było czapkę mu kupić bo był bardzo rzadki. Ale kupiliśmy star Wars w Reserved. A po powrocie zjedliśmy obiad i do kuzynki poszliśmy. Piszczal jak psa zobaczył bo coś innego jak kot. I fascynowal go piekarnik. Kręcił sobie. Ehhh jak ten czas pędzi. Któraś z nas idzie jutro do pracy pierwszy dzień więc trzymam kciuki tylko proszę o wybaczenie bo kompletnie nie pamiętam która. Mam nadzieję że będzie wybaczone.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Ja się delektuje ciepła herbatą a w miesKaniu ciszą. Zaniepokojona udałam się do kuchni, moja pierworodna jak duch cała w mące. Haha no nie mogłam tak się śmiać zaczęłam że sie popłakałam :P
    Pierwsze co pomyślałam: zaraz, zaraz a gdzie zdjęcie na pamiątkę?! :D

vayn lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi zdrówka dla was biedaki

Monia super wystrój i prześliczne dziewczyny, bosko!

Moja nie chce kaszki z butli, tylko właśnie z miseczki, i to musi być tak gęsta, że aż łyżka stoi :P W ogóle apetyt jej się poprawił

Moniaa lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga telefon wie lepiej. Denerwuje mnie słownik w fonie, oczywiście nadal bije mm. Raz dziennie, ale pije :)

‹‹ 2604 2605 2606 2607 2608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ